تزیین کوکو سبزی برای مدرسه + ایده های خلاقانه و بسیار زیبا برای تزیین کوکو سبزی
مدل لباس بلند با پارچه ابروبادی بسیار زیبا و شیک
مدل لباس بلند با پارچه ابروبادی مدل لباس بلند با پارچه ابروبادی بسیار زیبا و شیک همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مدل لباس مجلسی زنانه …
مدل لباس کردی جدید + زیباترین مدل های لباس کردی که تا بحال دیده اید
مدل لباس کردی جدید مدل لباس کردی جدید + زیباترین مدل های لباس کردی که تا بحال دیده اید همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. لباس …
مدل تاتو ساده و جدید زنانه و مردانه
مدل تاتو ساده و جدید زنانه و مردانه مدل تاتو ساده و جدید زنانه و مردانه روی دست ۲۰۲۴ در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. …
تزیین کوکو سبزی برای مدرسه
تزیین کوکو سبزی برای مدرسه + ایده های خلاقانه و بسیار زیبا برای تزیین کوکو سبزی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
تزیین کوکو سبزی برای مدرسه یا مجالس مهمانی جالب توجه خواهد بود. شما با کمی خلاقیت می توانید یک کوکو سبزی زیبا و جذاب درست کنید. تزیین کوکوسبزی با گوجه و خیارشور ساده ترین نوع تزیین است.
کوکو سبزی یکی از خوشمزه ترین غذا های بسیار ساده ایرانی است که از آن هم به عنوان شام سبک و هم به عنوان یک پیش غذای سالم خوشمزه استفاده می کنند. تزیین کوکو سبزی انواع متنوع و متفاوتی داشته و می توان آن را به شکل های متفاوت و مختلفی تهیه کرد و به وسیله آن به میز مجالس و مهمانی های خود جلوه و زیبایی ببخشید.
کوکو، یکی از غذاهای ساده، خوش عطر و طعم و پرطرفدار ایرانی است که با استفاده از سبزیجات و مواد مختلفی طبخ شده و خیلی سریع آماده میشود. این غذای خوشمزه که با نان یا برنج سرو میشود، سرشار از ویتامین بوده و از آنجا که یک غذای گیاهی است می تواند سلامتی را برای شما به ارمغان آورد.
برای تزیین کوکو سبزی باید کمی خلاقیت و ابتکار به خرج دهید و بدین طریق به سفره خود جلوه خاصی ببخشید. برای این منظور میتوانید از نان باگت، نان تست و یا قالبهایی به اشکال مختلف استفاده کنید. استفاده از سبزیجات رنگارنگ مختلف، یکی دیگر از مواردی است که میتوانید از آن نیز استفاده نمائید.
کوکو سبزی در عین حال که غذای خوشمزهای است طرز تهیه آن بسیار آسان است و در زمان کمی آماده میشود مخصوصاً اگر سبزی کوکوی آماده و خرد کرده داشته باشید خیلی سریع و بیدردسر حاضر میشود،کوکو سبزی هم یکی از این کوکوهاست که طرفداران زیادی را به دنبال خود دارد.مواد اصلی برای تهیه کوکو سبزی تخم مرغ و سبزی های معطر است.
کوکو سبزی همراه با طعم و رنگ دلفریب خود هر کسی را مجذوب می کند. کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه است و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانیست. یکی از زیباترین و مجلسی ترین نوع کوکو است. کوکو سبزی یکی از غذاهایی است که سرشار از ویتامین بوده و به دلیل سریع آماده شدن و استفاده از آن بصورت سرد محبوب بسیاری از خانواده ها می باشد ، استفاده از سبزیجات و گنجاندن غذاهایی که در آنها از گوشت کمتر استفاده می شود می تواند موجب سلامت بشتر شما گردد .
سبزی کوکو را بعد از شستن کنار بگذارید تا کاملا خشک شود و بعد به همراه برگ کاهو و سیر ریز و یکدست خرد کنید سبزی کوکو می بایست از سبزی پلویی ریزتر خرد شود. در دو قاشق روغن خوب سرخ کنید. توجه داشته باشید که سبزی شما در این مرحله باید خوب سرخ شود ، وگرنه در هنگام پخت نهایی در تاوه روی کوکوسبزی شما سیاه شده در صورتیکه مغز آن خام می باشد .
وقتی سبزی کاملا سرد شد در یک پیاله کوچک تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و پس از اطمینان از سالم بودن آنها ظرف مناسبی تهیه کرده و سبزی و تخم مرغها را در آن خوب مخلوط نمایید تا خوب پف نماید. نمک ، فلفل ،زرد چوبه و بیکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید . در صورت تمایل از نصف فنجان مخلوط زرشک و مغز گردو هم داخل مواد استفاده کنید. و در آخر یک قاشق غذا خوری شیر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند .
سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت کوکو به تابه می چسبد و موقع برگرداندن خرد می شود . بعد مواد را آهسته داخل تابه بریزید و کف تابه پخش کنید و با پشت قاشق آنرا صاف نموده و درب تابه را بگذارید تا کوکو مغز پخت شود . حرارت را ابتدا کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد زیر تابه را کم کنید تا یک روی مواد کاملا برشته شود ( حدود ۱۵ دقیقه ) وقتی یک روی مواد کاملا برشته شد آنرا به شکل دلخواه برش داده کوکو را برگردانید طوری که خرد نشود . و دوباره حرارت را کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد اجازه دهید تا با حرارت ملایم روی دیگر کوکو هم برشته شود.
میتوانید کوکو سبزی را در فر هم آماده کنید . در این صورت فر را از قبل با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و کوکو را به مدت ۴۰ دقیقه داخل آن قرار دهید تا کاملا برشته شود .
برای تزئین، کوکو سبزی را در قالب دایرهای درست کنید، آن را به دو نیمه تقسیم کرده و به شکل پروانه تزیین کنید.
کوکو را به شکل بالهای پروانه برش زده و با سس مایونز، سس خردل، سس فرانسوی و زرشک تزیین کنید. به جای استفاده از سسهای رنگی میتوانید از رنگهای طبیعی مانند آب لبو، آب کلم قرمز و آب هویج برای رنگ کردن ماست چکیده یا سس مایونز استفاده کرده و رنگ دلخواه را تهیه کنید.
مایه کوکو را در قالب های سیلیکونی به شکل گل ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و برای سرخ شدن روی آن، ۵ دقیقه دیگر در طبقه پایین فر قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کرده، در ظرف مورد نظر قرار دهید و به سلیقه خود تزیین کنید.
کوکو سبزی را در قالب هایی با اشکال مختلف درست کنید. برای این منظور قالب را در روغن داغ داخل ماهیتابه قرار داده تا داغ شود و سپس از مایه کوکو در آن بریزید، وقتی یک طرف سرخ شد طرف دیگر را سرخ کنید.
کوکو را به قطعات مربعی تقسیم کرده، روی تکههای نان تست قرار دهید و با یک خلال آن را فیکس کنید. سپس با یک تکه پنیر چدار و گوجه فرنگی تزیین کنید.
وسط نان تست را با یک قالب کاتر به شکل دلخواه درآورده و سپس در روغن قرار دهید و از مواد کوکو وسط آن بریزید. زمانی که یک طرف کوکو سرخ شد پشت و رو کرده و طرف دیگر را سرخ کنید.
نان باگت را به صورت حلقه های ۳-۲ سانتیمتری برش زده، وسط آن را خالی کنید، حلقههای نان باگت را در روغن قرار داده و از مواد کوکو وسط آن بریزید. زمانی که یک طرف کوکو سرخ شد پشت و رو کرده و طرف دیگر را سرخ کنید.
نان باگت را به صورت حلقه های ۳-۲ سانتیمتری برش زده، وسط آن را خالی کنید، حلقههای نان باگت را در روغن قرار داده و از مواد کوکو وسط آن بریزید. زمانی که یک طرف کوکو سرخ شد پشت و رو کرده و طرف دیگر را سرخ کنید. برای اینکه کوکو به کف ماهیتابه نچسبد و از هم نپاشد روغن باید داغ داغ باشد.اضافه کردن کمی ادویه پلویی عطر و طعم بینظیری به کوکو سبزی شما میدهد.گردوی کوکو سبزی را ریز خرد کنید، اما پودر نکنید. آب زرشک بعد از شسته شدن حسابی باید گرفته شود و سپس در مایه کوکو بریزید.