تزیین کوکو سیب زمینی ساده + زیباترین تزیینات روی کوکو سیب زمینی خانگی
مدل بلوز دامن ابروبادی + شیک ترین و جدیدترین مدل های بلوز دامن زنانه
مدل بلوز دامن ابروبادی مدل بلوز دامن ابروبادی + شیک ترین و جدیدترین مدل های بلوز دامن زنانه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. فضای مد …
مدل لباس کردی مردانه + زیباترین لباس های کردی مردانه که شما را شگفت زده می کند
مدل لباس کردی مردانه مدل لباس کردی مردانه + زیباترین لباس های کردی مردانه که شما را شگفت زده می کند همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
مدل مانتو جلو بسته جدید ترند سال برای تیپ های اسپرت
مدل مانتو جلو بسته جدید مدل مانتو جلو بسته جدید ترند سال برای تیپ های اسپرت همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتوی جلو بسته یکی …
تزیین کوکو سیب زمینی ساده
تزیین کوکو سیب زمینی ساده + زیباترین تزیینات روی کوکو سیب زمینی خانگی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
در آشپزخانههای ایرانی، هر نوع غذایی که با سبزیجات سرخشده و تخم مرغ تهیه شود، کوکو نامیده میشود. اغلب اوقات طرز تهیه کوکو سیب زمینی و دیگر انواع کوکو بسیار ساده و سریع است و بیشتر افراد با طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته و مجلسی در تابه و فر آشنا هستند و هر شخصی میتواند به سلیقه خود آن را به روشهای مختلف تهیه کند. بهعنوان مثال، برای تهیه این کوکو میتوان سیبزمینیها را بهصورت خام و رندهشده یا آبپز بهکار برد.
کوکو سیب زمینی غذایی محبوب، رایج و خوشمزه است که معمولا بهعنوان غذای اصلی سبک سرو میشود. این کوکو میتواند یک غذای ایدهآل برای پیکنیکهای شما هم باشد.
تردبودن بافت این غذای ایرانی یکی از دلایل اصلی محبوبیت آن حتی در بین کودکان است. بسیاری از ایرانیان عاشق کوکوی سیب زمینی هستند؛ چراکه هم از طعم خوشمزهای برخوردار است و هم نیازی به صرف زمان بسیار برای طبخ آن نیست.
اگر قصد طبخ کوکو سیب زمینی با استفاده از سیبزمینی پخته را دارید، باید توجه کنید که در طرز طبخ، بهتر است از سیبزمینی آبپز استفاده کنید و از بهکاربردن آرد خودداری کنید تا بافت لطیفتری را برای کوکوی سیب زمینی خود ایجاد کنید.
کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای پر طرفدار می باشد که جایگاه خاصی بین مردم دارد. از این غذای خوشمزه هم به عنوان عصرانه و هم به عنوان یک شام کامل می توان استفاده کرد. خاصیت کوکو سیب زمینی بسیار است چرا که سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها و کربوهیدرات ها می باشد.
ابتدا سیبزمینیها را بشویید و سپس آنها را درون یک قابلمه مناسب قرار دهید. چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب بهجوش آید و سیبزمینیها به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش باقی بمانند تا بپزند. بعد از آنکه سیبزمینیها پخته شد، بگذارید کمی خنک شوند و پوست آنها را جدا کنید. سپس، سیبزمینیها را با یک رنده بزرگ رنده کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
در مرحله بعد پوست پیاز را جدا و بهصورت جداگانه در ظرفی دیگر رنده کنید. سپس پیاز رندهشده را بهآرامی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود و سپس آن را به کاسه حاوی سیبزمینی اضافه کنید.
در مرحله بعد تخممرغها را درون یک کاسه جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تخممرغها اضافه کنید. توجه داشته باشید که در طرز پخت این کوکو، اضافهکردن جعفری کاملا اختیاری و به سلیقه شماست؛ بااینحال اگر میخواهید برگ جعفری تازه اضافه کنید، آن را در ظرف تخممرغها بریزید و خوب مخلوط کنید.
در مرحله بعد تخممرغ را به کاسه سیبزمینی اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید. مایه کوکو سیب زمینی شما آماده است. بهتر است پیش از آغاز طبخ، ۳۰ دقیقه درون یخچال به آن استراحت دهید و سپس برای طبخ و سرخکردن آنها، یک ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید.
مقداری روغن درون تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. یک تکه کوچک از مایه کوکو سیب زمینی را داخل تابه قرار دهید؛ اگر روغن شروع به جلزوولز کرد، مایه را بهطور کامل یا بهصورت گلولههایی که با کمک دستهایتان درست کردهاید، به تابه منتقل کنید. توجه داشته باشید که اگر تمام مایه کوکوی سیب زمینی را داخل تابه قرار میدهید، سطح آن را با پشت یک قاشق صاف کنید و در آخر در تابه را بگذارید.
در طرز تهیه کوکو سیب زمینی، اگر تصمیم به افزودن پیاز خام دارید، باید توجه کنید که آب پیاز بهخوبی گرفته شود تا در حین سرخکردن، کوکوی سیب زمینی شل نشود و بافت ترد و منسجم آن حفظ شود.
از جمله نکات طلایی در پخت کوکو، استفاده بهاندازه از پیاز است؛ چراکه استفاده از میزان زیادی پیاز، سبب شلشدن کوکوی سیب زمینی شما میشود.
درصورتیکه پس از طبخ کوکوی سیب زمینی، شاهد ترک و خردشدن کوکوها هستید؛ باید به مایه اولیه آن کمی تخممرغ اضافه کنید تا بافتی لطیفتر برای کوکوی شما ایجاد شود؛ استفاده از میزان زیادی تخممرغ، بافت کوکو را بیشازحد اسفنجی میکند.
اگر میخواهید کوکوی خوشعطری داشته باشید، خوب است پیش از طبخ، به مایه آن کمی گشنیز یا نعنا اضافه کنید.
ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه می شود، بین ۵/۰ تا ۲ سانتیمتر است که بر حسب ذائقه می توانید آن را تغییر دهید. فراموش نکنید ضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن می شود.
به غیر از نعناع یا گشنیزی که در دستور پخت این غذا وجود دارد، شما می توانید از نعناع تازه به تنهایی یا ریحان تازه و حتی آویشن خشک استفاده کنید. به این ترتیب طعم کوکو منحصر به فرد خواهد شد.
اگر مایه کوکو بر اثر افزودن تخم مرغ ها یا پیاز شل شد، بهتر است به آن کمی آرد سیب زمینی به آن اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند. ادویه مناسبی که برای پخت این غذا نباید فراموش کرد، در کوکوی شیرین فقط زعفران و در کوکو نمک دار زعفران و زردچوبه است.
دو طعم شیرین و شور برای پخت این غذا انتخاب می شود به طوری که برخی به نوع تهیه شده با سیب زمینی پخته شده شهد و برخی به نوع تهیه شده با سیب زمینی خام نمک می زنند. معمولا کوکو هایی که با سیب زمینی پخته تهیه می شود، با موادی مانند هل، دارچین و مغز گردو یا گوشت چرخ کرده یا حتی قارچ سرخ شده هم پر می کنند.