تزیین خرما برای ماه رمضان + ایده های ساده و متفاوت برای تزیین کردن خرما
مدل لباس ساده برای عید 1403 + ترندترین و زیباترین مدل های لباس زنانه برای عید امسال
مدل لباس ساده برای عید ۱۴۰۳ مدل لباس ساده برای عید ۱۴۰۳ + ترندترین و زیباترین مدل های لباس زنانه برای عید امسال همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل لباس گیپور مجلسی با گل برجسته زیبا و حریر
مدل لباس گیپور مجلسی مدل لباس گیپور مجلسی با گل برجسته زیبا و حریر در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. تصور کنید که به یک مهمانی دعوت شده …
مدل مو دخترانه ساده + زیباترین مدل موهای دخترانه در عین سادگی را اینجا ببینید
مدل مو دخترانه ساده مدل مو دخترانه ساده + زیباترین مدل موهای دخترانه در عین سادگی را اینجا ببینید همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مو …
تزیین خرما برای ماه رمضان
تزیین خرما برای ماه رمضان + ایده های ساده و متفاوت برای تزیین کردن خرما همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
تزیین خرماها در سفرههای افطار هنری است که به زیبایی و شکوه این میوه طبیعی جلوه ویژهای میبخشد. خرما، به عنوان یکی از میوههای مورد علاقه در ماه مبارک رمضان، نه تنها دارای مواد مغذی و خوشمزه است بلکه با زیبایی و طراوت طبیعی خود، میتواند سفره افطار شما را به نور و رنگ ببخشد.
ماه رمضان یکی از آن ماه های پر فیض و برکت است که لحظات شیرین و دلچسبی همچون افطاری دارد. برای داشتن یک افطاری تمام عیار نیاز به بریز و بپاشهای آنچنانی و اسراف نیست. کافیست مواد غذایی مناسب ایام را در فهرست غذایی خود بگنجانید. خرما یکی از آن مواد غذایی دلچسب و انرژیزا است که از گذشتههای بسیار دور مهمان سفرههای افطاری همه بهخصوص بزرگان دین بوده است.
خرماهای نارگیلی همیشه بین همه محبوب بوده است، برای آنکه جلوه تازه ای به این ترکیب دوست داشتنی در سفره افطار بدهید می توانید از ترکیب پودر نارگیل و پودر پسته، گل سرخ و دارچین استفاده کنید. کافی است خرماهای خود را ردیفی بچینید و روی هر ردیف را با این پودر ها تزیین کنید.
توپ های خرمایی یکی از عناصر محبوب سفرههای افطار امروزی است. در وافقع اگر می خواهید تزیین خرما مجلسی داشته باشید هسته خرما ا خارج کرده و پوست آن را جدا کنید و آن را پوره کنید می توانید با پودر گردو و یا سایر مغزها آن ا ترکیب کنید سپس گوله های کوچک از این ترکیب تهیه کنید و داخل پودر هایی رنگی مانند گل سرخ، پسته، نارگیل و دارچین بغلتانید و داخل ظرف بچینید.
خرما و گردو یکی دیگر از ترکیبهای خوشمزه و مناسب ماه رمضان است. در این مدل تزیین خرما، بعد از قرار دادن گردوها داخل خرما، روی آنها را با شکلات همانند تصویر میپوشانیم. اگر میخواهید خرما و گردو را مانند شیرینیهای کوچک سرو کنید، کافیست هسته آنها را خارج کنید و با پشت قاشق کمی آنها صاف کنید. سپس گردوها روی آن قرار میدهید و با شکلات آبشده تزیین میکنید.
ترکیب مغزها با خرما همیشه جذاب است، در تزیین خرمای ماه رمضان می توانید از مغزهای مختلف مثل بادام، گردو، پسته و… استفاده کنید و کنار هم ردیفی داخل ظرف بچینید و یا این مغزها را مانند تصویر در ترکیب با شکلات روی خرما قرار دهید و آن ها را ماند بلوط تزیین کنید.
خرما را میتوان با پسته هم تزیین کرد. ترکیب رنگ قهوهای خرما و سبز پسته، در چیدمان سفره افطار، تاثیر زیبایی دارد.
نان و پنیر و خرما یک ترکیب هیجان انگیز برای سفره افطار ماه مبارک رمضان است. اما اگر می خواهید تزیین خرما مجلسی داشته باشید کافی است هسته داخل خرما خارج کنید و با پنیر پر کنید و روی آن گردو قرار دهید و با برگ های تازه نعنا آن را تزیین کنید و لذت ببرید.
یک تزیین دیگر برای داشتن پنیر و خرما چیدن آن ها کنار هم براق کردن این ترکیب با شیره ی خرما و یا عسل رقیق شده است که چهره ی زیبایی به خرمای سفره افطار شما می بخشد.
خرما با خوشمزهترین پرهای بادام: در این مدل، خرماهای تازه را بر روی سفره بچینید و اطراف آنها را با پرهای مختلف بادام تزیین کنید. این ترکیب زیبا از رنگها و طعمها، سفره شما را به یک اثر هنری تبدیل خواهد کرد.
تزیین با شکلات: با استفاده از شکلات راهی و نازک، خرماهای خود را تزیین کنید. از خرماهای تازه تا کنارههای شکلاتی، این ترکیب لذت بخش و جذابیت بیشتری به سفره افطار شما میبخشد.
خرماهای تزیین شد با دارچین: از دارچین برای تزیین خرماهایتان استفاده کنید. این ترکیب علاوه بر زیبایی، بوی خوشایند و طعمی دلنشین به سفره افطار شما میبخشد.
تزیین با گل محمدی: از گل محمدی خشک شده برای تزیین خرماهای خود استفاده کنید. میتوانید از غنچه، تکه های خشک شد و یا حتی پودر آن استفاده کنید. این ترکیب از زیبایی گل و شیرینی خرما، سفره افطار شما را به یک اثر هنری تبدیل میکند.
یکی از ایده های بسیار خوشمزه و زیبا برای سفره افطار، تزیین خرما با شکلات است. برای این کار می توانید هسته خرما را جدا کرده، در وسط آن مغز بادام یا گردو قرار دهید و سپس در شکلات آب شده بگذارید تا تمام سطح خرما را پوشش دهد و در نهایت روی کاغذ روغنی قرار دهید تا خشک شود.
کنجد مقوی و سرشار از انرژی است. تزیین خرمای سفره افطار با کنجد، علاوه بر زیبایی، برای سلامت شما نیز مفید است.
با کمک مغزهای مختلف خشکبار میتوانید ظرف خرمایی زیبا، مقوی و خوشمزه برای سفره افطار مجالس خود تهیه کنید. برای این کار ابتدا باید هسته خرما را بیرون بیاورید.
برای زیبایی بیشتر میتوانید مغزها را از بالای خرما درون آن قرار بدهید. ابتدا چند پر نازک از بادام در آن قرار دهید و سپس وسط آنها یک مغز گردو یا پسته بگذارید تا شبیه گل بشود.
یه شیرینی بسیار مقوی و پر خاصیته که برای مراسم و مناسبتهای مذهبی و همچنین در ماه رمضان گزینهی بسیار خوبی برای پذیراییه. اگر میخواهید خرما رو بصورت مجلسی تزئین کنید، هسته خرما رو خارج کرده و پوستش رو جدا کنید، سپس پوره کنید. میتونید بیسکوییت پتی بور رو هم پودر کنید و باهاش مخلوط کنید و با کره تفت دهید. بعد با پودر گردو و یا سایر مغزها (و در صورت تمایل با هل و گلاب و زنجبیل) ترکیب کنید. گلوله های کوچک از این ترکیب تهیه کنید و داخل پودرهای رنگی مانند گل سرخ، پسته، نارگیل و دارچین بغلتونید و داخل ظرف بچینید