تزیین آش رشته نذری + زیباترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین آش رشته نذری
مدل آرایش چشم ساده لایت بسیار جذاب و خیره کننده
مدل آرایش چشم ساده مدل آرایش چشم ساده لایت بسیار جذاب و خیره کننده همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. همه ما میدانیم چشمها ظریفترین و …
بهترین مدل مانتو اسپرت و مجلسی برای افراد خوش سلیقه
بهترین مدل مانتو بهترین مدل مانتو اسپرت و مجلسی برای افراد خوش سلیقه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتو یا manteau یا روپوش پوشاکی است …
مدل مو باز مجلسی دخترانه برای مناسبت های خاص بسیار شیک و زیبا
مدل مو باز مجلسی دخترانه مدل مو باز مجلسی دخترانه برای مناسبت های خاص بسیار شیک و زیبا همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مدل مو تاثیر …
تزیین آش رشته نذری
تزیین آش رشته نذری + زیباترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین آش رشته نذری همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
آش رشته که یکی از غذاهای سنتی ایران است، از محبوبترین آشها بین ایرانیان است. آش رشته میتواند بهعنوان وعده اصلی و یا پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد. در ماه رمضان آش رشته برای افطار نیز غذای مناسب و محبوبی است. آش رشته در فصلهای سرد سال طرفداران بیشتری دارد، همچنین در مناسبتهای خاص مانند شب یلدا، چهارشنبه سوری و سیزده به در نیز این آش خوشمزه را طبخ میکنند. در بین انواع آش نذری آش رشته از محبوبیت بیشتری برخوردار است. البته که در بین انواع آش نذری آش شله قلمکار و آش کشک نیز محبوب است.
سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج است. همچنین حبوبات معمول در این آش خوشمزه نخود، لوبیا و عدس است.
آش رشته یکی از محبوب ترین و قدیمیترین غذاهای ایرانی است که شیفتگان بسیاری زیادی دارد. به همین دلیل است که پای ثابت نذریهای ایرانیها آش رشته است. آش رشته یک وعده غذایی مناسب است برای شبهای ماه رمضان و محرم.
در مرحله اول حبوبات به جز عدس را باید از شب قبل خیس کنید و در طی شب نیز چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخ آنها گرفته شود و بهتر پخته شود. عدس از یک ساعت قبل از پختن آش خیس کنید. سپس در مرحله دوم لوبیا چیتی، لوبیا قرمز و نخود را جداگانه بپزید اما عدس را نیمپز کنید در غیر این صورت در طول پختن آش رشته عدس وا رفته و خراب میشود. حال در مرحله سوم پیازها را نگینی خرد کنید و همراه با روغن در قابلمه بزرگ که میخواهید آش رشته را در آن بپزید تفت دهید تا پیاز شفاف و نرم شود.
پس از اینکه پیاز نرم شد فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید.در مرحله چهارم حبوبات پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی با پیاز تفت دهید و به مقدار نیاز به قابلمه آبجوش اضافه کنید. در این مرحله برای لعاب آش رشته میتوانید یک قاشق آرد اضافه کنید و یا برای طعم و لعاب بهتر میتوانید به جای آب به آش رشته آب گوشت یا آب قلم اضافه کنید. در مرحله پنجم در این مرحله پس از جوش آمدن آب قابلمه سبزی آش را که از قبل پاک کرده، شسته و خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و شعله را کم کرده و بگذارید سبزی آش با حرارت ملایم بپزد.
در مرحله ششم بعد از اینکه سبزی پخت، رشته آشی را به قابلمه اضافه میکنیم. رشتهها را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا بهم نچسبند.اجازه دهید آش بپزد و جا بیفتد و اگر پس از آن دیدید که آش خیلی غلیظ شد کافی است یک یا دو لیوان آب جوش به آش اضافه کنید. در مرحله آخر که تزیین آش هست، نعناع را در روغن داغ تفت دهید. سیرها را خرد کرده و در تابه جداگانه تفت دهید.
اگر قابلمه شما به قدر کافی بزرگ نباشد، فضای کافی برای پخت حبوبات و رشته وجود نخواهد داشت و در نتیجه رشته آش شما خمیر خواهد شد.
بعد از اینکه سبزی را به آش نذری خود اضافه کردید، درب قابلمه را نگذارید و کمی نمک نیز به قابلمه اضافه کنید تا آش شما تیره نشود.
آش رشته نذری را چه برای دو نفر بپزید و چه برای ۴۰ یا ۵۰ نفر باید ترکیب سبزی آش را رعایت کنید. ترکیب سبزی آش رشته به این ترتیب است: تره، گشنیز، جعفری، اسفناج همه به نسبت مساوی به علاوه ۵ الی ۶ شاخه شنبلیله.
برای آماده کردن سبزی آش رشته باید ابتدا سبزیها را پاک کنید. برای این کار شاخههای بلند و کلفت سبزی را جدا کنید. اگر برگ زرد و یا سیاهی در سبزی وجود دارد، آن را بردارید. سپس سبزیها را داخل سینک بریزید و با آب فراوان بشویید. بعد از شستشو، سبزیها را برای چند دقیقه داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود.برای خرد کردن سبزی آش رشته بهتر است سبزی را با استفاده از یک چاقو تیز کمی خرد نمایید. توجه داشته باشید که سبزی آش نباید بیش از حد خرد و ساطوری شود. بنابراین سعی کنید سبزی آش رشته را کمی درشتتر خرد کنید.
سیر داغ و پیاز داغ بخش جدانشدنی آش رشته نذری و مجلسی است که فوقالعاده روی طعم آن تأثیر دارد. برای درست کردن پیاز داغ مجلسی ابتدا پیازها را بشویید. سپس آنها را به صورت خلالی و نازک خرد کنید. در زمان خرد کردن پیاز مراقب باشید که بیش از اندازه آن را نازک خرد نکنید تا در زمان سرخ کردن له نشود. بعد از خرد کردن پیاز یک ماهیتابه مناسب روی شعله گاز قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. پیازهای خلالی را به روغن اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا یک پیازداغ مجلسی و خوشمزه داشته باشید.
برای این که خواص سیر از بین نرود، بهتر است از روغن کمتری استفاده کنید. بعد از پخت حبوبات و در زمان ترکیب کردن مواد آش رشته، مقداری از سیر و پیازهای سرخ شده را برای داخل آش استفاده کنید و بقیه آن را در ظرفی کنار بگذارید تا بعداً برای تزیین روی آش رشته از آن استفاده کنید. توجه داشته باشید که هر چقدر سیر داغ و پیاز داغ داخل آش رشته بیشتر باشد، طعم آش شما لذیذتر خواهد شد.
خوشرنگ درست کردن نعناع داغ خیلی مهم است ، برای این کار ابتدا روغن را داغ کنید سپس نعناع خشکتان را داغ روغن بریزید ، کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه رنگ نشود .
حرارت انتخاب شده برای پخت آش رشته باید تند و مستقیم باشد تا مانع از خمیری شدن ، شل شدن و همچنین تغییر رنگ آش بشود . اگر میخواهید رنگ سبزی آشی تان شفاف بماند و تیره نشود بعد از اضافه کردن آن به آش بهتر است درب قابلمه را نبندید .
اگر میخواهید آش رشته نذریتان لعاب دار باشد میتوانید مقداری اسفناج را به سبزی آشتان اضافه کنید . نکته دیگر اینکه بعضی ها به همراه عدس ماش هم به آش اضافه میکنند این کار کاملا بستگی به ذایقه تان دارد و سلیقه ای است .
پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ، کشک و حبوبات پخته شده موادی هستند که، می توان از آن ها برای تزئین آش استفاده کرد. برای خوش رنگ شدن آش می توانید در روغنی که نعنا را در آن سرخ می کنید، کمی زردچوبه اضافه کنید. مقدار روغنی که نعناع را با آن سرخ میکنیم نباید کم باشد، چون این روغن به شفاف شدن آش کمک می کند. همچنین با مخلوط کردن کشک با زردچوبه سرخ شده در روغن، رنگ غذا و زعفران می توانید از تنوع رنگ بیشتری در تزئین آش بهره ببرید.
حتماً قبل از تزئین کردن آش رشته، اجازه بدید آش داخل ظرف مخصوص سرو غذا کمی سرد بشه و بعد شروع به تزئین این غذا بکنید. در غیر این صورت یا تمام موادی که برای تزئین آش رشته روی اون ریختید به پایین آش غوطه ور میشن و یا با یک تکان کوچیک کل طراحی آش به هم میزیره.
اگر میخواهید یک تزیین مجلسی و شیک برای آش رشته خود، به خصوص در سفرههای افطار یا برای مراسمهای نذری انجام دهید، باید حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قبل از سرو آش، آن را کنار بگذارید و با سلیقه خود به شکلهای مختلف تزیین کنید.برای تزئین آش میتوان از نعنا داغ، پیاز داغ، سیر داغ، کشک و حتی حبوبات پختهشده استفاده کرد و با کمک آنها طرحهای زیبایی را روی ظرف آش خود ایجاد کرد.تزئین آش رشته کار سخت و زمانبری نیست. معمولا افراد همیشه یک روش ساده و قدیمی برای تزیین آن به کار میبرند و آن این است که وسط یک کاسه بزرگ کشک میریزند و هر قسمت کشک را به صورت جداگانه با پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ پر میکنند. اگر دوست دارید پذیرایی رنگینتر و شیکتری از مهمانان خود داشته باشید، ایدهها و طرحهای زیر به شما کمک شایانی برای تزئین آش رشته خواهد کرد.