تزیین کوکو سیب زمینی + زیباترین تزیینات روی کوکو سیب زمینی با هنر سر آشپز ها
مدل پرده + جدیدترین و شیک ترین مدل های پرده پذیرایی و اتاق خواب
مدل پرده مدل پرده + جدیدترین و شیک ترین مدل های پرده پذیرایی و اتاق خواب همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. طراحی و دوخت پرده …
مدل تونیک ایرانی جدید + زیباترین و به روزترین مدل های تونیک ایرانی زنانه
مدل تونیک ایرانی جدید مدل تونیک ایرانی جدید + زیباترین و به روزترین مدل های تونیک ایرانی زنانه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. تونیک زنانه …
تزیین گلدان پلاستیکی با ایده های جالب ساده و بسیار زیبا
تزیین گلدان پلاستیکی تزیین گلدان پلاستیکی با ایده های جالب ساده و بسیار زیبا همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. تزیین گلدان ، زیبایی گیاه آن …
تزیین کوکو سیب زمینی
تزیین کوکو سیب زمینی + زیباترین تزیینات روی کوکو سیب زمینی با هنر سر آشپز ها همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کوکو از جمله غذاهای خوشمزه ایرانی است که در انواع مختلفی وجود دارد و طرفداران زیادی دارد. این غذا طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و خیلی سریع آماده می شود که می توانید از آن در مجالس مختلف برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده نمایید.
کوکو در واقع یک غذای ساده و خوش طعم ایرانی است که با استفاده از مواد و سبزیجات مختلفی تهیه می گردد . انواع مختلفی از جمله کوکو سیب زمینی، کوکو کرفس، کوکو سبزی و…دارد که هر یک طعم ویژه خود را دارند. یکی از مواردی که می توان به ظاهر کوکو جذابیت بخشید و از این طریق جلوه زیبایی به سفره داد تزیین کوکو با استفاده از روش ها و ایده های مختلف و خلاقانه است.
می توانید کوکو را به شکل ها و مدل های مختلفی همانند گل، پروانه و … برش بزنید و دیزاین خاصی به آن بدهید. هم چنین می توانید با استفاده از مواد غذایی مختلفی که قبلا برای دورچین غذاهای متنوع مثل دورچین مرغ و… هم چون انواع سس ، خیار شور، گوجه، انواع سبزیجات رنگارنگ زیبایی خاصی به ظاهر آن ببخشید.
کوکو از جمله غذاهایی است که ظاهر ساده و یکدستی دارد و به راحتی می توان با کمی خلاقیت و ابتکار تزیینات مختلفی بر روی آن انجام داد. بسیاری از بانوان کدبانو با توجه به هنر و سلیقه ای که دارند با استفاده از ایده ها و روش های جالبی به دیزاین کوکو می پردازند و از طریق ظاهر غذا را دلپذیرتر و باعث افزایش اشتهای افراد می شوند.
کوکو سیب زمینی که با استفاده از سیب زمینی خام تهیه میشود، یکی از سادهترین غذاها و یکی از بهترین گزینهها برای زمانی است که فرصت کمی برای تهیه غذا دارید. این غذا همچنین گزینه مناسبی برای سفر و پیکنیک است.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده رو با آبپز کردن سیب زمنیها شروع کنید، به این صورت که یه قابلمه آب رو روی حرارت مناسب بزارید و اجازه بدید که سیب زمینیها به مدت ۲۰ دقیقه نیم پز بشن.یادتون باشه که پختن زیاد باعث وا رفتن میشه و، بهترین حالت نیم پز کردنه سیب زمینیه.
روند پخت کوکو بعد از اینکه سیب زمینی ها اماده شدن، اجازه بدید که دماشون پایین بیاد و در ادامه با رنده، اون ها رو داخل یه کاسه مناسب رنده کنید.اگه زمان داشته باشید، بهتره که ۱۵ دقیقه سیب زمینی رنده شده رو توی یخچال بزارید.
حالا نوبت به تخم مرغها میرسه که یه کاسه مناسب رو انتخاب کنید و تخم مرغها رو داخلش بریزید و نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید که رنگش عوض بشه.
نحوه آماده سازی مواد کوکو سیب زمینی رو با مخلوط کردن مایه تخم مرغ با سیب زمینی ادامه بدید و به خوبی باهم مخلوط کنید که یه مایه چسبناک و خوشرنگ به دست بیاد.نحوه آماده سازی مواد کوکو سیب زمینی رو با مخلوط کردن مایه تخم مرغ با سیب زمینی ادامه بدید و به خوبی باهم مخلوط کنید که یه مایه چسبناک و خوشرنگ به دست بیاد.
وقتش رسیده که کوکو ها رو سرخ کنید. پس یه تابه مناسب رو روی حرارت ملایم بزارید و به اندازه کافی توی تابه روغن بریزید که داغ بشه. یه مقدار از مایه کوکو رو بردارید و کف دستتون بزارید و اون رو به شکل توپ، گرد کنید و بعد با کف دست دیگهتون روشو فشار بدید که پهن بشه و اون رو توی روغن بزارید.
مواد کوکو سیب زمینی رو به همین طریق توی روغن بزارید و هر طرفشون که سرخ شد، برعکسش کنید و بعد از سرخ شدن میتونید اون رو روی کاغذ روغنی هم بزارید که روغن اضافیش گرفته بشه.نیم پز کردن سیب زمینی باعث میشه که کوکو روغن کمتری به خودش جزب کنه.
کوکو سیب زمینی به عنوان یه وعده غذایی سالم، میتونه جایگزین مناسبی باشه برای غذاهای آماده و فست فودی و همچنین یه میان وعده فوق العادهاس واسه مدرسه رفتن بچهها، سر کار رفتن، و یه عصرانه فوق العاده سالم تو خونه.
کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا طعم جذاب تری برای بچهها خواهد داشت، پس میتوانید مقداری پنیر پیتزا نیز در هر کوکو بریزید تا کوکو پنیری داشته باشید.
اگر کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام تهیه میکنید، میتوانید به آن مرغ پخته ریش ریش شده یا سبزیهای معطر اضافه کنید، اما افزودن این مواد به مایه کوکو تهیه شده با سیب زمینی پخته توصیه نمیشود.
در مورد وا رفتن کوکو سیب زمینی پرسیده بودید؛ خیلی وقتها کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و در هنگام جابجا کردن میشکند. علت این اتفاق مقدار کم تخم مرغ است، اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده نکنید، زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان میرود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا میکند.
خیلیها به کوکو سیب زمینی، پیاز خام اضافه میکنند؛ پیشنهاد میکنیم در هنگام افزودن پیاز، آب آن را بگیرید، زیرا باعث شل شدن کوکو و از بین رفتن بافت منسجم آن میشود. به علاوه، در مصرف پیاز نیز زیاده روی نکنید که این نکته خود یکی از چند راز وا نرفتن کوکو سیب زمینی میباشد.
ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه میشود، بین ۵/۰ تا ۲ سانتی متر است که برحسب ذائقه میتوانید آن را تغییر دهید. فراموش نکنید ضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن میشود.
به غیر از نعناع یا گشنیزی که در دستور پخت این غذا وجود دارد، شما میتوانید از نعناع تازه به تنهایی یا ریحان تازه و حتی آویشن خشک استفاده کنید. به این ترتیب کوکو سیب زمینی خوشمزهتر خواهد شد.