تزیین ماهی تکه ای + قشنگ ترین تزیینات روی ماهی تکه ای که تاکنون دیده اید
مدل آرایش صورت ساده و مجلسی بسیار زیبا و جذاب
مدل آرایش صورت ساده مدل آرایش صورت ساده و مجلسی بسیار زیبا و جذاب همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. زنان امروزه در اجتماع حضور گستردهای …
مدل لباس بارداری شیک + زیباترین و باکلاس ترین مدل های لباس بارداری راحتی ، مجلسی و برای عکاسی
مدل لباس بارداری شیک مدل لباس بارداری شیک + زیباترین و باکلاس ترین مدل های لباس بارداری راحتی ، مجلسی و برای عکاسی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
مدل بلوز بافتنی زنانه مجلسی + شیک ترین و جدیدترین مدل های بلوز بافتنی زنانه
مدل بلوز بافتنی زنانه مجلسی مدل بلوز بافتنی زنانه مجلسی + شیک ترین و جدیدترین مدل های بلوز بافتنی زنانه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
تزیین ماهی تکه ای
تزیین ماهی تکه ای + قشنگ ترین تزیینات روی ماهی تکه ای که تاکنون دیده اید همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
برای درست کردن ماهی روش های گوناگونی وجود دارد که هر کس براساس ذائقه خود می تواند از یکی از شیوه ها استفاده کند. غذاهای دریای بسیار محبوب هستند و با توجه به این که بسیار سالم هستند؛ زیرا در پرورش آن هیچ نوع هورمونی استفاده نمی شود.
بوی نامطبوع نشانه کهنگی ماهی است، ماهی تازه بو نمی دهد. اگر فیله ماهی را از فروشگاههای زنجیرهای تهیه میکنید، تکههای فیله در بستههای یکبار مصرف بوده و روی آن سلفون کشیده شده است. برای تشخیص تازگی ماهی از روی سلفون با انگشت روی آن فشار دهید، گوشت ماهی باید سفت باشد و گودی روی گوشت باقی نماند.
سطح بدن ماهی باید براق و درخشان باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی آن مییتوانید جدا کنید، از خرید آن خودداری کنید. آبششهای ماهی را نگاه کنید رنگ آن باید قرمز روشن باشد. آبشش قهوهای نشانه ماهی مانده است. چشمهای ماهی نباید مات و فرورفته باشد، این نشانه ماندگی ماهی است.
بهترین روش برای زدودن بوی زهم ماهی مزه دار کردن آن است. یکی از رایجترین راهها آغشته کردن ماهی به مخلوطی پودری شامل زعفران زرچوبه پودر سیر نمک و فلفل سیاه به تنهایی یا به همراه آرد سفید است.
شما میتوانید به جای طعم دار کردن ماهی روغن آن را مزه دار کنید. به این صورت که پس از داغ شدن روغن درون ماهیتابه ورقه هایی از زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آن را درون روغن ریخته و سپس ماهی را درون آن سرخ کنید. اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید سه چهار دقیقه صبر کنید تا ورقه ها درون روغن سرخ شوند.
بطریقه ساده پس از آنکه ماهی بقطعات دلخواه برای سرخ کردن بریده و تمیز شد برای آنکه زیاد خیس نباشد آب آن را بوسیله دستمال و یا پارچه خشک نموده بعد نمک بپاشید، چند قطره آب لیمو هم در صورتیکه مایل باشید روی قطعات ماهی بپاشید، بعد تکه های ماهی را در آرد بزنید بقسمی که قشر نازکی از آرد روی سطح ماهی را بپوشاند، سپس در ماهیتابه انداخته پشت و روی آنرا با حرارت متوسط سرخ نمائید.
قطعات ماهی را پس از نمک زدن در آرد غلطانیده و در مایه تخم مرغ فرو برید، مایه تخم مرغ از تخم مرغ زده شده و کمی نمک تهیه می شود، پس از آنکه سطح ماهی با مایه تخم مرغ آغشته شد پشت و روی آن را در آرد سوخاری زده و در ماهیتابه سرخ نمائید، در صورتیکه مایل باشید می توانید در مایه تخم مرغ کمی زعفران اضافه نمائید.
برای ذوب کردن یخ گوشت ماهی یخ زده مقداری شیر را در ظرفی ریخته و ماهی را در آن قرار دهید. به این ترتیب به تدریج یخ ماهی آب شده و شیر نه تنها بوی ضخم ماهی را از بین می برد بلکه به آن مزه خوشایندی نیز می دهد.
راه تشخیص تازگی ماهی این است که در ظرف مناسبی به میزان کافی آب بریزید، سپس ماهی را درون آب قرار دهید. اگر ماهی شناور بماند تازه است. اگر به ته ظرف فرو رود احتمالاً از صید آن مدت زیادی گذشته است.
در طرز پخت ماهی جهت سرخ کردن ماهی ابتدا ماهی را بعد از تمیز کردن برش میدهیم و میشوییم.مقداری نمک و فلفل و زرچوبه را با گلپر مخلوط کنید.ماهی را آغشته به مواد بالا کرده و کنار میگذاریم.برای درست کردن ماهی ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. طرز تهیه ماهی سرخ شده با برنج تازه از الان شروع می شود.بعد از اینکه روغن داغ شد ماهی های مواد زده را به آرامی درون روغن داغ میگذاریم.بعد از اینکه یک طرف ماهی سرخ شد. برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.در این مرحله میتوانید بعد اینکه همه ی برش ها سرخ شد روغن ماهیتابه را کم کنید و مقداری آبلیمو یا آب نارنج را روی ماهی ها میریزیم.توجه داشته باشید که در طرز سرخ کردن ماهی حرارت خیلی کم باشد زیرا حرارت زیاد باعث سوختگی آبلیمو یا آب نارنج میشود . بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید.البته میتوانید آبلیمو یا آب نارنج را هنگام سرو روی ماهی سرخ کرده بریزید.
در صورت تمایل برای سرخ کردن ماهی را بعد از آغشته کردن به گلپر و نمک و فلفل و زردچوبه در مقداری آبلیمو یا آب نارنج چند ساعت یا حتی شب تا صبح بخوابانید. سعی کنید ماهی را در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود. این ماهی با برنج صدری دودی هم بسیار خوش طعم و لذیذ خواهد بود.
برای اینکه هنگام تمیز کردن، ماهی از زیر دستتان سُر نخورد، ابتدا کمی نمک روی تختهی کار بپاشید. سپس ماهی را روی آن قرار دهید و به راحتی آن را تمیز کنید.
اگر میخواهید ماهی منجمد طعم تازگی و خوبی به خود بگیرد، فیلهی ماهی یخ زده را در شیر قرار دهید تا انجماد آن در شیر به آرامی باز شود و آنگاه خواهید دید که مزهی یخ زدگی را از ماهی می کشد و طعم دلپذیری به آن می بخشد.
برای مزه دار کردن ماهی قبل از سرخ کردن ماهی را فیله کنید و در شیر و پیاز خلالی خرد کرده به مدت ۳ ساعت بخوابانید. سپس در آبکش بریزید، با نمک و فلفل مزه دار کنید، در آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.
برای مزه دار کردن گوشت ماهی قبل از سرخ کردن ماهی را در مخلوط آرد، زردچوبه، ادویهی ماهی، نمک و فلفل بغلتانید، سپس آن را در روغن سرخ کنید.
برای اینکه ماهی در هنگام پخت ( آب پز ) متلاشی نشود، بهتر است مقداری سرکه و نمک در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید. برای اینکه ماهی در هنگام سرخ کردن خرد نشود، بهتر است ابتدا قسمت بدون پوست را در روغن سرخ کنید، سپس قسمت پوست ماهی را سرخ کنید تا این اتفاق پیش نیابد.
برای پخت ماهی شوریده : ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شکم پُر یا سرخشده مصرف شود. دقت داشته باشید که برای پر کردن شکم این ماهی، فقط تا قسمت کمر ماهی باز شود.
از بهترین طعم دهنده ها به گوشت ماهی میتوان به ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه اشاره کرد. برای این که در هنگام پخت ماهی در فر، پوست ماهی به سینی فر نچسبد، بهتر است ماهی را روی صفحهی سیلیکونی یا سینی تفلون بپزید. یا سینی را چرب کرده و قدری آرد سمولینا یا آرد سوخاری درشت روی سینی بپاشید. برای آن که بوی ماهی از دست زدوده شود بهتر است دست های خود را با محلول سرکه و آب و یا آب و نمک بشویید.