تزیین آش رشته ساده + زیباترین و راحت ترین ایده ها برای تزیین آش رشته
مدل لباس قشنگ دخترانه مجلسی بسیار شیک و خاص
مدل لباس قشنگ دخترانه مدل لباس قشنگ دخترانه مجلسی بسیار شیک و خاص همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دختران از سنین ۱۱ سال به بعد …
مدل چادر نماز + زیباترین و قشنگ ترین مدل های چادر نماز با پارچه های طرح دار
مدل چادر نماز مدل چادر نماز + زیباترین و قشنگ ترین مدل های چادر نماز با پارچه های طرح دار همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
مدل لباس محلی ترکی قشقایی + زیباترین لباس های محلی قشقایی سال 1403
مدل لباس محلی ترکی قشقایی مدل لباس محلی ترکی قشقایی + زیباترین لباس های محلی قشقایی سال ۱۴۰۳ همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. قشقایی یکی …
تزیین آش رشته ساده
تزیین آش رشته ساده + زیباترین و راحت ترین ایده ها برای تزیین آش رشته همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
آش رشته از جمله آش های معروف ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. در سفره ایرانی این آش را معمولا به عنوان پیش غذا یا غذا اصلی سرو میشود. ایرانی ها دوست دارند این آش را همراه با سرکه یا کشک یا حتی ترشی نوش جان کنند تا طعم لذیذ تری برای آن ها داشته باشد و قبل از مصرف ظرف آش را معمولا با کشک یا پیاز داغ تزیینات خلاقانه زیبایی میکنند تا شکل زیباتری به خود بگیرد و سفره را رنگی تر بکند.
آش رشته یکی از معروفترین آشهای ایرانی است. این غذای سنتی در روزهای خاصی مانند سیزده به در استفاده میشود و یکی از خوراکهای محبوب ماه رمضان است. این آش غالباً با کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ سرو میشود. بعضی افراد برای تزیین آش رشته از قیمه هم استفاده میکنند. بعضی از افراد آن را با سرکه میخورند.
آش رشته در شهرهای مختلف ایران با کمی تفاوت به صورت مشابه طبخ میشود. مردم آذربایجان در این آش از نخود، برنج، عدس و مقداری ترشی استفاده میکنند. برخی مردم آذربایجان مغز گردو یا برگ زردآلو و رب هم اضافه میکنند. در بیرجند چاشنی این آش قروت یا آب انار است. استان مرکزی این آش را با کشک یا بدون کشک و با سرکه یا آبغوره میل میکنند و گاهی به آن کلم اضافه میکنند.
یکی از نکات مهمی که در سرو و تزیین آش باید به آن توجه کنید، استفاده از ظرف مناسب است. ظرف نقش بسیار مهمی در ظاهر و نتیجه غذای شما ایجاد میکند. انتخاب سایز مناسب برای سرو آش بسیار حائز اهمیت است. سایز ظرف باید به گونهای باشد که آش ظرف شما را کاملاً پر نکند. بهترین ظرف برای سرو آش، کاسه است. شما میتوانید با استفاده از کاسههای سفالی به رنگهای سبز یا آبی، حس سنتی بودن این غذا را دو چندان کنید.
تزئین آش رشته باید زمانی انجام شود که مقداری سرد شده باشد. حتما یک ربع قبل از سرو غذاها، آش را بکشید و کنار بگذارید. وقتی سطح آش کمی خنک میشود یک لایه (مانند سرشیر) روی آن ایجاد میشود که روند تزیین آش را راحتتر میکند. اگر این کار را نکنید هرچقدر هم تزیین زیبایی روی آش انجام دهید، با یک تکان کوچک تمام تزیینات شما در آش غرق میشود.
ساده ترین روش تزئین آش استفاده از نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ است. با خطوط فرضی شروع کنید. میتوانید به صورت یکی در میان و دایرهای از نعنا داغ و سیر داغ بر روی آش بریزید.
استفاده از کشک زعفرانی عطر و بوی بسیار خوبی به آش رشته میدهد. علاوه بر آن رنگ زرد زعفران در کنار رنگ سبز آش، ترکیب زیبایی ایجاد میکند.
از آنجایی که آش رشته یکی از غذاهای سنتی است، استفاده از بته جقه و نقشهای اسلیمی یکی از بهترین انتخابها برای تزئین آن است. برای سادهتر شدن تزیین آش، میتوانید از شابلون یا قیف استفاده کنید.
یکی دیگر از راههای تزئین آش استفاده از نخود و لوبیا است. هنگامی که بُنشن (حبوبات مثل نخود و عدس و ماش و لوبیا و باقلا و… ) کاملا پختند، مقداری از نخود و لوبیاهایی که وا نرفته را کنار بگذارید. شما میتوانید با استفاده از نخود و لوبیا روی آش طرحهای متفاوتی مانند گل، بته جقه و نقش و نگارهای متفاوت خلق کنید.
اغلب ظرفهایی که آش رشته در آن سرو میشود دایره شکل است. شما میتوانید چند دایره درون آش با نعنا داغ و کشک بکشید. برای این تزیین بهتر است که کشک و نعنا داغ مقداری رقیق باشند. سپس با استفاده از یک خلال دندان از روی شعاع دایرهها خطوط آرامی از خارج دایره به داخل آن بکشید. در روش بعدی همین کار را بکنید ولی این بار خطوط را یکی در میان یکی از داخل دایره به خارج و یکی از خارج به داخل بکشید. با این کار طرح زیبایی مانند گل خواهید داشت.
تزیین آش با قسمت بندی مربعی : این تزیین بسیار ساده و شیک است. به این صورت که با کشک خطهای موازی افقی و عمودی میکشیم تا قسمت بندیهای مربعی روی سطح ایجاد شود. سپس داخل مربعها را با نعناع داغ، پیاز داغ، کشک رنگی و بُنشن تزیین میکنیم.
استفاده از قیف برای تزئین : ایده دیگر برای تزیین استفاده از کشک است. کشک را درون یک قیف بریزید و توسط آن طرح مورد علاقه خود را خلق کنید. اگر به قیف دسترسی ندارید، کشک را درون ظرف سس یا کیسه فریزر بریزید. با استفاده از این روش میتوانید طرحهای بسیار متنوع و خاص را به راحتی روی آش بکشید.
تزیین آش با قیف و ماسوره : یک روش زیبا و شیک برای تزیین استفاده از ماسورههای مختلف است. میتوانیم با استفاده از کشک غلیظ و ماسوره روی آش را شکوفه بزنیم و یا گلهای بزرگ و کوچک بزنیم.
یکی از بهترین راهها برای تزئین آش استفاده از کشک است. قبل از شروع تزئین، کشک را در چند کاسه کوچک تقسیم کنید و به آن زردچوبه، نعنا یا رنگ خوراکی اضافه کنید. حال با کشکهای رنگی شروع به طراحی روش آش کنید. اگر میخواهید آش را با رنگهای خوراکی طبیعی تزئین کنید ما برای شما ایدههای خوبی داریم. استفاده از آب لبو و ترکیب آن با کشک به شما یک رنگ یاقوتی بسیار زیبا میدهد. همچنین میتوانید با استفاده از یک توری پارچهای تمیز، آب سبزی تره را بگیرید و با کشک مخلوط کنید تا کشک شما به رنگ سبز در بیاید.
پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ، کشک و حبوبات پخته شده موادی هستند که، می توان از آن ها برای تزئین آش استفاده کرد. برای خوش رنگ شدن آش می توانید در روغنی که نعنا را در آن سرخ می کنید، کمی زردچوبه اضافه کنید. مقدار روغنی که نعناع را با آن سرخ میکنیم نباید کم باشد، چون این روغن به شفاف شدن آش کمک می کند. همچنین با مخلوط کردن کشک با زردچوبه سرخ شده در روغن، رنگ غذا و زعفران می توانید از تنوع رنگ بیشتری در تزئین آش بهره ببرید.
اگر آش را برای نذری یا بدرقه مسافر تهیه کرده اید، بهتر است از تزئین ها راحت تر و ساده تری که نیاز به زمان کمتر دارند، استفاده کنید. در صورتی که قصد دارید آش رشته را به مقدار زیاد بپزید و پخش نمایید بهتر است از تزیینات ساده تر استفاده کنید. با این روش می توانید آش را قبل از سرد شدن، پخش کنید. اگر تمایل دارید از طرح های پیچیده تر برای تزئین آش استفاده کنید، حتما باید سرعت العمل بالایی داشته باشید.
یکی از سریع ترین و ساده ترین روش ها برای تزئین آش رشته، قرار دادن ردیف به ردیف پیاز داغ و نعناء داغ و … روی سطح آش است. و این تفاوت رنگی ها در کنار رنگ سبز آش خودنمایی خواهند کرد. در صورت تمایل می توانید به کمک نعنا داغ و کشک های رنگی چند دایره تو در تو درون آش بکشید. سپس با کمک خلال یا چاقو از روی شعاع های دایره خطوطی را، از داخل به خارج بکشید. استفاده از حبوبات پخته شده باعث می¬شود طرح های گل و نقش و نگارهای مختلف را روی سطح آش ایجاد نمایید.
برای خوش رنگ شدن آش می توانید در روغنی که نعنا را در آن سرخ می کنید، کمی زردچوبه اضافه کنید. مقدار روغنی که نعناع را با آن سرخ میکنیم نباید کم باشد، چون این روغن به شفاف شدن آش کمک می کند. همچنین با مخلوط کردن کشک با زردچوبه سرخ شده در روغن، رنگ غذا و زعفران می توانید از تنوع رنگ بیشتری در تزئین آش بهره ببرید.