تزیین قورمه سبزی نذری + بهترین و زیباترین ایده ها برای قورمه سبزی نذری
مدل لباس کردی زنانه + با دیدن این مطلب معنی زیبایی لباس کردی را متوجه می شوید
مدل لباس کردی زنانه مدل لباس کردی زنانه + با دیدن این مطلب معنی زیبایی لباس کردی را متوجه می شوید همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
قشنگترین مدل ابرو پهن خوش حالت بسیار زیبا و جذاب
قشنگترین مدل ابرو قشنگترین مدل ابرو پهن خوش حالت بسیار زیبا و جذاب همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شاید باورش برایتان سخت باشد، اما تاثیر فرم …
مدل ماشین عروس ساده با تزیینات شیک و گل آرایی لاکچری
مدل ماشین عروس ساده مدل ماشین عروس ساده با تزیینات شیک و گل آرایی لاکچری همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ماشین عروس یک خودرو تزئین …
تزیین قورمه سبزی نذری
تزیین قورمه سبزی نذری + بهترین و زیباترین ایده ها برای قورمه سبزی نذری همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
خورشت قورمه سبزی، یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که نه تنها در بین ایرانیان طرفداران بیشماری دارد بلکه در خارج از ایران نیز کاملا شناخته شده و محبوب است. در ایام محرم و ماه مبارک رمضان این غذا به عنوان نذری در حجمهای بسیار زیاد تهیه و در بین نیازمندان پخش میشود. غذای بسیار خوشمزه که اغلب مردم با هر ذائقه و رژیم غذایی آن را دوست دارند. خورشت قورمه سبزی به روشهای بسیار زیادی طبخ میشود. مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی دارد که به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید.اما دانستن اطلاعاتی در مورد بهتر پخته شدن یا جا افتادن خورشت به شما کمک می کند تا خورشتی بسیار لذیذ و خوشعطر و طعم تهیه کنید.
هر ایرانی معتقد است که مادرش بهترین قرمه سبزی دنیا را درست میکند؛ اما وقتی پای قورمه سبزی نذری وسط میآید، یادآور طعم خاصتری از قرمه سبزی برای ما ایرانیهاست. ترکیب طعم ترش لیموعمانی با عطر عجیبوغریب سبزیجات و گوشت تازه گوسفند قربانیشده، همراه با برنج ایرانی زعفرانی، وقتی برای تعداد بالا درست میشود کاملا متفاوت است.
از غذاهای سنتی و پرطرفداری که در همه نقاط کشور رایج است می توان به قورمه سبزی اشاره کرد که دارای روش های پخت متفاوتی است که در پخت آن از سبزی تازه یا خشک شده که شامل شنبلیه، جعفری، گشنیر و تره است استفاده می کنند.
در میان غذاهای نذری معمولا قورمه سبزی بیشتر طبخ می شود و نسبت به سایر خورشت ها نیز کمی پخت آن زحمت زیادی دارد. معمولا در ایام مختلف و مناسبت ها مخصوصا ماه محرم قورمه سبزی نذری بیشتر پخته می شود.
طبخ خورش قورمه سبزی نذری، آرام و با حرارت کم است. برای جاافتادن کامل باید از شب قبل خورش را بپزید و بگذارید روی حرارت بماند. دقت داشته باشید که دو چیز خورش قورمه سبزی نذری را تلخ میکند: شنبلیله و لیموعمانی زیاد که باید هنگام اضافهکردن به خورش، دقت کافی به خرج بدهید.
قورمه سبزی نذری باید غلیظ شود و حالت آبکی نداشته باشد. اگر سبزی برای مدت طولانی بجوشد، خورش کاملا غلیظ میشود. اگر خورش آبکی بود، اما حبوبات و گوشت بهخوبی پخته شده بودند، آنها را جدا کنید. سپس سبزی را در درجه حرارت بالاتر بپزید و مرتب هم بزنید. بعد از آن، مجددا گوشت و لوبیا را اضافه کنید.
یکی از روشهایی که متوجه شوید خورش قورمه سبزی نذری جا افتاده است یا نه، توجه به روغن روی خورش است؛ اگر به روغن بیفتد و روی خورش مقداری روغن نشسته باشد، یعنی جا افتاده است.
اگر از لوبیا کنسروی استفاده میکنید، نیمساعت آخر به خورش اضافه کنید. گوشت ساق یا سردست گوسفند با مقدار کمی استخوان در طرز تهیه قورمه سبزی نذری برای ۱۰۰ نفر مناسب است.
شما میتوانید از لوبیا قرمز، لوبیا سفید یا لوبیا چشمبلبلی برای قورمه سبزی نذری استفاده کنید. توجه داشته باشید که در هر شهر، نوع لوبیا متفاوت است.
برای خوشطعمشدن خورش قورمه سبزی، بعضی از افراد مقداری رب گوجه فرنگی یا زعفران دمکرده اضافه میکنند که شما هم میتوانید آن را امتحان کنید.
برای اینکه رنگ قرمه سبزی کاملا تیره شود، باید سبزیها را به مدت بیشتری سرخ کنید. قبل از شروع فرایند پخت، حداقل یک ساعت سبزی را با روغن سرخ کنید تا کاملا تیره و سیاه شود.
یک نکته ی طلایی برای پخت قورمه سبزی حرفه ای این است که سبزی مورد نیاز آن را در دو قسمت به گوشت بیافزایید به این شکل که بعد از یک ساعت که از پخت گوشت سپری شد سبزی خورشت که شامل گشنیز و جعفری تفت داده شده را اضافه کنید. یک ساعت به پایان پخت مانده بقیه ی سبزی قورمه شامل :شنبلیه، اسفناج و تره را که هرکدام را جدا جدا تفت داده اید به همراه لیمو عمانی که از قبل در آب جوش خیس کرده اید به خورشت اضافه کنید. اگر از سبزی خشک شده در پخت خورشت استفاده می کنید حتما از قبل سبزی را در کمی روغن تفت دهید.
هیچ وقت لیمو عمانی را در ابتدای پخت به خورشت نریزید اگر طعم لیمو عمانی را دوست نداشتید از آبلیموی تازه در ١۵ دقیقه پایانی پخت به همراه کمی نمک استفاده کنید.
از مهم ترین و کاربردی ترین فوت و فنها در تهیه خورش قورمه سبزی این است که این خورشت به خوبی روغن بیندازد. روغن انداختن قورمه سبزی جدا از اینکه ظاهر خورشت را زیباتر میکند، بلکه باعث می گردد طعم بهتری هم به خود بگیرد. اولین نکته برای روغن انداختن قورمه سبزی همانطور که پیش از این اشاره شد سرخ کردن سبزی خورشتی می باشد. چنانچه سبزی خورشت به خوبی سرخ شود خورشت شما روغن بیشتری خواهد انداخت. البته باید توجه داشته باشید که آن را بیش از حد سرخ نکنید چرا که این کار باعث می شود تلخ یا تیره شود.
دومین نکته برای روغن انداختن خورشت قورمه سبزی این است که در تهیه خورش قورمه سبزی، پس از اینکه گوشت و لوبیا قرمز پختند، یک تکه یخ کوچک به خورش قورمه سبزی اضافه نمایید. این کار شما به مواد خورش شوک می دهد و به روغن انداختن خورش کمک شایانی میکند.
برای اینکه خورشت نذری شما خوشمزهتر شود پیشنهاد می کنیم، لوبیاها را به جای پختن، به مدت ۵ تا ۸ دقیقه در یک ماهیتابه بدون روغن و از قبل گرم شده، تفت دهید و به طور مرتب لوبیاها را هم بزنید تا نسوزند.
حتما در مقدار سبزیهای قورمه سبزی نذری دقت کنید. برای مثال چنانچه گشنیز سبزی قورمه زیاد باشد باعث شیرین شدن قورمه سبزی نذری می شود و یا اگر شنبلیله زیاد باشد باعث می شود خورشت تلخ شود.
علاوه بر لیمو عمانی درسته شما می توانید از پودر لیمو عمانی نیز بکار ببرید. همچنین برای داشتن یک خورشت خوش عطر و دلچسب میتوانید از کمی آبلیمو یا آبغوره تازه استفاده نمایید.