تزیین فینگر فود فلافل + بهترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین فینگر فود فلافل مهمانی
مدل لباس مجلسی دخترانه شیک کوتاه و بلند مد روز
مدل لباس مجلسی دخترانه شیک مدل لباس مجلسی دخترانه شیک کوتاه و بلند مد روز همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب لباس مجلسی شیک و …
مدل بلوز دامن خانگی جدید + زیباترین و شیک ترین مدل های بلوز دامن خانگی زنانه
مدل بلوز دامن خانگی جدید مدل بلوز دامن خانگی جدید + زیباترین و شیک ترین مدل های بلوز دامن خانگی زنانه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
تزیین شله زرد با دارچین بدون شابلون برای نذری دادن و ماه رمضان با ایده های بسیار زیبا
تزیین شله زرد با دارچین بدون شابلون تزیین شله زرد با دارچین بدون شابلون برای نذری دادن و ماه رمضان با ایده های بسیار زیبا همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد …
تزیین فینگر فود فلافل
تزیین فینگر فود فلافل + بهترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین فینگر فود فلافل مهمانی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
امروزه استفاده از فینگرفودها بسیار معمول و متداول شده و داشتن ایده های زیبا و کاربردی برای میهمانی دوستانه، میهمانی های سلف سرویس وبهترین انتخاب برای پیش غذای یک میهمانی مجلل و جشن روز مادر و هزاران دلیل دیگری که می تواند برای انتخاب فینگرفودها باشد.
انواع فینگر فود سرد و گرم ساده و خوشمزه از جمله محبوب ترین وعدههای مراسم تولد و مهمانی و دورهمی محسوب می شوند. انواع فینگرفود با مرغ، سوسیس، کالباس، ژامبون، الویه و سیب زمینی و … هم برای بچه های جز غذاهای جذاب محسوب می شوند و هم میز مهمانی شما را حسابی پر و پیمان و چشمگیر می کنند. گاهی اوقات درست کردن فینگرفودها ساده تر آن چه که به نظر می رسد است و در بسیاری از مواقع نیز زمان زیادی از شما صرف می کند.
فلافل از جمله غذاهای معروف خیابانی در خاورمیانه میباشد. فلافل یک غذای کاملا گیاهی است که در سرتاسر دنیا بسیار محبوب است. ساندویچ فلافل در ایران نیز بسیار محبوب است و در اکثر خیابانهای شهر، مغازه فروش فلافل وجود دارد. فلافل میتواند بعنوان فینگرفود بخشی از سینی مزه باشد و یا درکنار سالاد سرو شود. تهیه کردن این توپکهای تُرد و خوشمزه چندان سخت نیست و میتوانید برای شام و یا مدرسه فرزندان آن را تهیه کنید. فلافل نخود سرشار از پروتئین، کربوهیدرات وفیبر است. فلافل با کمی تفاوت در بسیاری از کشورها تهیه میشود.
برای تهیه فلافل بازاری خوشطعم اولین قدم خیس کردن نخودها است. هر چه این زمان بیشتر باشد، فلافل در پایان پخت خوشمزهتر خواهد بود. حداقل زمان خیساندن نخودها ۶ ساعت است.
خیساندن نخودها جدا از نرم شدن نخودها، نفخ آنها را نیز برطرف می کند. تهیه مایه فلافل بسیار آسان است تنها کافی است نخود را پس از خیس خوردن با سایر مواد مخلوط و میکس کنید.
نخود خیس خورده را به همراه جعفری، سیر، پیاز، پودر تخم گشنیز، سیب زمینی و زیره در مخلوط کن یا چرخ گوشت بریزید تا مایه فلافل خوب یکدست شود. افزودن جعفری به فلافل اختیاری است.اما اگر می خواهید فلافلی خوشطعمتر و خوششکلتری داشته باشید، استفاده از این سبزی معطر را به شما پیشنهاد می کنیم. سرآشپزهای حرفه ای توصیه می کنند برای تهیه مایه فلافل از چرخ گوشت استفاده کنید، زیرا مخلوط کن مواد را بیش از حد پوره می کند.
پوره کردن نخود باعث می شود فلافل در حین سرخ شدن شل شده و موادش باز شود، اما وقتی مخلوط فلافل چرخ کنید، کاملاً له نمی شود. پس از اینکه مایه فلافل را چرخ یا میکس کردید، آبلیمو را گرفته و با توری صافی آن را صاف کنید. سپس آب لیموترش را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، ادویه فلافل و زردچوبه به مایه فلافل بیفزایید. در این مرحله پس از افزودن ادویه ها، یک بار دیگر مایه فلافل را چرخ یا میکس کنید.
بعد از چرخ کردن یا میکس کردن دوباره، مایه فلافل را مانند مایه کباب کوبیده برای ۵ دقیقه با دست ورز دهید تا قوام یافته و کاملا یکدست شود (مایه فلافل هنگام آماده شدن باید مقداری شُل شود، و زیاد سفت نشود).
نکته مهم در این مرحله این است که اگر مایه فلافلتان زیاد است، می توانید آن را در کیسه فریزر بگذارید و در فریزر نگه دارید و هر زمان که خواستید از آن استفاده کنید. بعد از درست کردن مایه فلافل، بهتر است آن را یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید تا یکدست شود.
می توانید در این مرحله فلافل را سریعاً سرخ کنید. یک ظرف گود مانند شیرجوش را روی شعله ملایم قرار دهید و در آن روغن بریزید تا فلافل ها در روغن شناور شوند. این موضوع نکته مهمی در مورد سرخ کردن فلافل است، چونکه فلافل را نمیتوان در روغن کمتری سرخ کرد و اصلا شبیه کتلت نیست. در این مرحله قالب فلافل را با مایه فلافل پر کنید و با پشت قاشق خوب مخلوط را فشار دهید تا در هنگام سرخ شدن مایه جدا نشود.
تا حد امکان فلافل درست کنید و داخل روغن بگذارید تا فلافل ها آرام آرام بپزند. یکی از نکات مهم هنگام سرخ کردن فلافل، حرارت زیر ظرف است. درصورتیکه شعله را زیاد کنید تا فلافلها زودتر بپزند، روغن خیلی زود می سوزد و سیاه می شود.
اگر می خواهید فلافل شما شبیه فلافلیها یا ساندویچی ها باشد، باید چند نکته کاربردی را در نظر داشته باشید. اول اینکه مهمترین راز برای خوش طعم شدن فلافلهای بیرون استفاده از پیاز زیاد و مقدار کمی سیب زمینی همراه با طعم دهنده هایی مثل ادویه مخصوص فلافل، زیره و گشنیز است. دوم اینکه ساندویچی ها نخست مواد فلافل را با چرخ درشت خرد می کنند، سپس طعم دهنده ها را اضافه می کنند و دوباره مواد فلفل را با چرخ ریز خرد می کنند. با این کار نخود فلافل کوچکتر و ریزتر می شود اما کاملا خرد و له نمی شود. همانگونه که در فوق اشاره کردیم، پوره کردن مایه فلافل احتمال پخش شدن و پاشیدن آن در هنگام سرخ کردن را افزایش می دهد.
فلافل را با ادویه های مختلفی درست می کنند و معمولا هر آشپزی از سبک و فرمول منحصر به فرد به خود برای طعم دادن به فلافل استفاده می کند. پیشنهاد ما ترکیبی از فلفل سیاه، نعناع خشک، ریحان خشک، مرزه خشک، ترخان خشک و پودر گل سرخ است.
یکی از دلایلی که دز برخی ساندویچ ها فلافل پف می کنند و پفکی می شوند، این است که جوش شیرین یا بیکینگ پودر را به فلافل اضافه می کنند که فلافل را خیلی مرطوب و تر می کند. جوش شیرین برای بدن بسیار مضر است و استفاده از آن توصیه نمی شود، اما می توانید کمی بیکینگ پودر به مایه فلافل اضافه کنید تا فلافل شما پف کند و پفکی شود.
اگر می خواهید فلافل شما مانند فلافلی ها کنجدی باشد می توانید کنجد سفید را به مایه فلافل خود اضافه کنید، البته می توانید به شیوه دیگری هم با کنجد فلافل درست کنید. با غلتاندن فلافلتان در بشقاب پر از کنجد در حین سرخ کردن فلافلها، و سپس قرار دادن و تفت دادن آن در روغن میتوانید فلافل هایتان را کنجدی کنید.
اگر میل دارید فلافل را با گوشت چرخ کرده درست کنید، حدود ۱۰۰-۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را به مقدار مواد این دستور اضافه کنید. مراحل پخت و آماده سازی فرقی نمی کند و فلافل ها باید کمی بیشتر در روغن بمانند تا گوشت خوب سرخ شود. فلافل به طور معمول با سس کچاپ تند یا سس انبه سرو می شود. البته بعضی از ساندویچهای فلافل با نوعی سس سفید خانگی دستساز سرو می شوند.
متناسب نبودن مواد اولیه یکی از علل خشک شدن فلافل است. اگر قبل از سرخ کردن و در هنگام ورز دادن مواد احساس کردید که مایه خشک شده، به آن مقدار کمی آب سرد اضافه کنید.
دلایل وا رفتن فلافل : نکتهای که باید به آن توجه کنید، میزان انسجام مواد بعد از چرخ کردن میباشد. بهتر است مواد خیلی شل نباشند و اندازهی نخودهای چرخ کرده قدری بزرگتر از دانههای شکر باشد.مایه فلافل ماهیتی سفت دارد،اگر نخود را پوره کنیم بافت نخود مانند حریره میشود و هنگام سرخ کردن مواد از هم باز میشوند و به اصطلاح وا میروند.