تزیین دسر با ایده های جالب مخصوص مراسم و مهمانی های خاص
مدل لباس گیپور اینستاگرام + شیک ترین و بهترین مدل های لباس گیپور را اینجا ببین
مدل لباس گیپور اینستاگرام مدل لباس گیپور اینستاگرام + شیک ترین و بهترین مدل های لباس گیپور را اینجا ببین همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
مدل کابینت های گلاس در طرح و رنگ های متنوع شیک و لاکچری
مدل کابینت های گلاس مدل کابینت های گلاس در طرح و رنگ های متنوع شیک و لاکچری همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. کابینت اصلی ترین …
زیباترین مدل تونیک زنانه گلدار + جدیدترین و به روزترین مدل های تونیک زنانه گلدار
زیباترین مدل تونیک زنانه گلدار زیباترین مدل تونیک زنانه گلدار + جدیدترین و به روزترین مدل های تونیک زنانه گلدار همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
تزیین دسر
تزیین دسر با ایده های جالب مخصوص مراسم و مهمانی های خاص همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
امروزه دسر را می توان پای ثابت اغلب مهمانی ها و مجالس دانست که با توجه به آن مهمانی، نوع دسر انتخاب و تهیه می شود. بعد از تهیه دسر مورد نظر، نحوه تزیین آن مورد توجه قرار می گیرد.
مطمئنا همه افراد هنرمند و باسلیقه دوست دارند بهترین و زیباترین تزیین دسر را داشته باشند، که این امر در صورتی محقق می شود که با جدیدترین ایده ها برای تزیین روی دسر آشنا شده و سپس با الگوبرداری از آن تزیینات و همچنین به کارگیری ابتکار و خلاقیت خود، بهترین و شیک ترین تزیین را برای دسرهای مختلف داشته باشید.
ار مواد غذایی مختلفی می توان برای تزیین دسر ها استفاده نمود که از میان آنها می توان به میوه، خامه، شکلات و ترافل، پودر بیسکویت، ژله، رول ویفری، برش های کیک و… استفاده نمود که انتخاب هر یک بستگی به نوع دسر دارد. مطمئنا وسایل تزیینی که برای دسر مگنولیا و دسر پاناکوتا استفاده می شود با آنچه که برای انواع دسر های میوه ای چون دسر طالبی، انار، موز و… استفاده می گردد متفاوت است. از این رو بهتر است برای زیبایی بیشتر دسر و همچنین طعم بهتر آن از مواد تزیینی مناسبی با نوع دسر استفاده نمایید.
اگر می خواهید، تزیین شما همه پسند و محبوب مجالس باشد، باید یک تزیین ساده داشته باشید. کافی است تا با میوه های تابستانی در دیزاین خود سلیقه خودتان را به خوبی نشان دهید. استفاده از شکلات در انواع دسرها نیز یک ترکیب فوق العاده بوده که توصیه می کنیم از آن استفاده کنید.
سرو دسرها به صورت تک نفره یک کار ساده بوده . در عین حال دیزاین شما را هم فوق العاده می کند. شما می توانید ار ظروف یک بار مصرف برای سرو دسرها استفاده کرده و می توانید دو رنگ دسر را هم در نظر بگیرید. حالا می توانید به راحتی روی دسر را با مواد مورد نیاز و دم دستی تزیین کنید.
دسرهایی که معمولاً در فرهنگ های آشپزی کشورهای جهان یافت می شوند (که بعضا به عنوان میان وعده یا بعد از غذا میل می شوند) و معمولاً در پایان غذا میل می شوند، عموما مواد غذایی شیرینی هستند. کلمه دسر از کلمه فرانسوی باستان “desservir” گرفته شده است ، که به معنی جمع شدن در یک میز است. دسرهای معمول غربی: “کیک ، پنکیک ، میوه ، ژله ، بستنی ، پفک ، پودینگ ، ماست ، کلوچه ، پی ها و آب نبات” هستد و در سراسر دنیا دسر وجود دارد. از جمله روسیه که از انواع شیرینی ها برای صبحانه استفاده می کند.
اولین دسرها آبنباتهایی بودند که از خرمای خشک و موم کندوی زنبور عسل ساخته شده بودند. قرون وسطی، زمانی که شکر برای اولین بار به صورت کلی تولید شد، مردم از طعم شیرینیها لذت میبردند و شیرینی چیز جدیدی به حساب میآمد. اما چون شکر بسیار گران بود فقط افراد ثروتمند از شیرینیها و دسرها بهرهمند بودند. ریشهٔ اولین دسرها ی محبوب، مانند بستنیهای منجمد شده، به قرون وسطی بر میگردد زمانی که خانوادهٔ سلطنتی درخواست یخ تازهٔ طعم دار شده با عسل یا شربت میوه را کردند.
در بعضی کشورها از قاشق مخصوص دسر استفاده می شود که اندازه آن بین اندازه یک قاشق چای خوری و یک قاشق غذاخوری است. به گفته هرودوت مورخ یونانی ، ایرانیان اولین کسانی بودند که بعد از غذای اصلی شیرینی خوردند. کلمهٔ ” دسر” بیشتر در کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند و ایرلند استفاده میشود. در حالی کلمهٔ “پودینگ ” بیشتر در کشورهایی مانند انگلستان و کشورهای مشترکالمنافع با انگلستان استفاده میشود. کشورهایی مانند “هند “. کلمهٔ پودینگ بیشتر در خانوادههای سطح بالا یا متوسط استفاده میشود.
مواد تشکیل دهنده ی دسر بستگی به ذائقه مردم هر کشور دارد. دسرها شامل انواع شیرینی، بستنی، ژله، شکلات مایع یا میوه خرد شده می باشد. در هر منطقه در دنیا دسر به شکلی خاص تهیه و سرو می شود. مثلا تهیه شیرینی و ژله به همراه خامه یا سس شکلات و میوهای خرد شده یکی از دسرهای لذیذ بعد از غذا است که در آمریکا و اروپا بسیار پر طرفدار است. یا به عنوان نمونه نوعی شیرینی سرخ شده و شور به همراه شکلات مایع یکی از لذیذ ترین دسرها در بین مردم ایتالیا و اسپانیا است. اما در کشورهای اسیایی دسر معمولا از میوه های خرد شده تهیه می شود، البته در بعضی از این کشورها شیرینی های سنتی آن کشور هم به عنوان دسر مصرف می گردد.
در کشور ایران دسرها تنوع بسیاری دارند، دلیل آن این است که کشور ایران دارای اقوام وقومیت های بسیاری است که در این کشور زندگی می کنند. البته نباید تنوع آب وهوا را در این کشور نادیده گرفت. زیرا این تنوع باعث رویش میوه های خاص در هر منطقه از این کشور شده است. در ایران دسر بعد از غذای اصلی سرو میشود. در بیشتر مناطق ایران بستنی یا ژله بهترین دسر بعد غذا است.
از انواع دیگر دسر در ایران می توان به شله زرد و فرینی و مسقطی اشاره کرد . در این جا بهتر است به رشته برشته که یک شیرینی لذیذ از خطه شمال ایران است اشاره کنیم، در شمال ایران این دسر بسیار پر طرفدار است. بهتر است کمی در مورد موادی که به این دسرها طعم بی نظیر می دهد بدانیم. گلاب کاشان یکی از اسانس ها بی نظیر در دسرهای ایرانی است، البته ادویه های خوش بویی مثل هل و دارچین و زعفران را نباید در تهیه دسر های سنتی از یاد برد.در ایران در تهیه بعضی از دسرهای سنتی از روغن هایی مثل کره و روغن حیوانی هم استفاده می شود.
دسر، وعده ایست که معمولاً در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. اغلب دسرها شیرین هستند، اما گاهی مواد غذایی دیگری همچون انواع پنیر هم به عنوان دسر مصرف می گردد. در برخی کشورها، وعده جداگانه ای به نام دسر وجود ندارد، بلکه همراه با غذا، مخلوطی از شیرینی ها یا خوراک های شور را سر میز می گذارند.
دسر اغلب در بسیاری از از جاهای دیگر یک وعده غذایی جداگانه تلقی می شود و گاهی حتی مدتی، پس از صرف غذا دسر را می خورند. به عنوان مثال، در اروپا هنوز دسر یعنی میوه ای که در آخر غذا مصرف می گردد، گرچه اغلب در کنار آن، پودینگی از میوه یا شیرینی خمیری یا سوفله و یا تارت نیز سرو می نمایند و بسیاری از آمریکائیها، در آخر غذا شیرینی میخورند و علاوه بر مجموعه دسرهای متنوع در ممالک مختلف، اقسام بستنی و کیک های میوه را بجای دسر نیز سرو میکنند .کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، پودینگ، ماست و غیره، همگی جزو دسرها می باشند.
بدن چندان احتیاجی به دسر بعد از غذا ندارد. این سوء تفاهمی بیش نیست که می گویند «اگر بعد از غذاهای چرب، شیرینی جات بخوریم از مضرات چربی غذا کاسته می شود.» این عادت یعنی مصرف شیرینی و دسر بعد از غذا، جزء ذائقه ما ایرانی ها محسوب می شود که البته بسیار لذت بخش است، اما تا امروز شواهد علمی در این باره به دست نیامده است.
توصیه می شود دسرها حداقل یک ساعت بعد از غذا خورده شوند تا اثرات مفیدتری داشته باشند. البته این زمان، بسته به نوع دسری که میخواهیم مصرف کنیم و شرایط جسمانی و وزنمان متفاوت است. توجه داشته باشید بهترین زمان خوردن دسرها، بین وعدههای غذایی است.
بهتر است که دسرها در خانه تهیه شوند، زیرا می توانید میزان قند، نمک و روغن موجود در آن را کنترل کنید. مثلا یک برش ۱۰۰ گرمی کیک ۴۰۰ کالری انرژی دارد، اما بعضی کیک ها مانند کیک ساده اسفنجی چون با روغن کمتری تهیه می شوند، مفیدترند. در ضمن، به شرطی که به فرم پخت کیک آسیبی نرسد، از انواع میوه ها، کشمش و مغزها هم بهره بگیرید.
توجه داشته باشید بهترین زمان خوردن دسرها البته به مقدار کنترل شده، بین وعده های غذایی است. مثلاً در مهمانی ها که افراد تا حد اشباع شدن غذا خوردهاند، با دیدن میز دسرهای رنگارنگ باز هم وسوسه می شوند. در حقیقت نوعی اشتهای اختصاصی نسبت به این دسرها وجود دارد که اگر به طور مرتب خورده شود باعث آزار معده و اختلالات در دستگاه گوارش می شود.
تیرامیسو یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین دسرهای بین المللی میباشد. یکی از محبوبترین دسرهای ایتالیایی است که از بیسکویت لیدی فینگر، قهوه، پنیرماسکارپونه، کمی شکر، زرده تخم مرغ به صورت لایهای تهیه میشود. بیسکویتها را به قهوه آغشته میکنیم و بعد در کف ظرف چیده و مخلوط پنیر و شکر و زرده را روی آن قرار میدهیم و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال برای مزه دار شدن آن قرار میدهیم. تیرامیسو شباهت زیادی به شارلوت که از رولت کیکی و کرم باواریا درست میشود، دارد.