تزیین لبو شب یلدا + اگه دنبال ایده های طلایی می گردی این مطلب رو ببین
تزیین موز برای سبد میوه + موز را باید اینطوری در سبد میوه بچینید
تزیین موز برای سبد میوه تزیین موز برای سبد میوه + موز را باید اینطوری در سبد میوه بچینید همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. موز …
مدل مانتو جلو باز کوتاه زنانه و دخترانه اسپرت بسیار شیک
مدل مانتو جلو باز کوتاه مدل مانتو جلو باز کوتاه زنانه و دخترانه اسپرت بسیار شیک همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. به احتمال قوی پوششی …
مدل چادر لبنانی + زیباترین و شیک ترین مدل های چادر لبنانی
مدل چادر لبنانی مدل چادر لبنانی + زیباترین و شیک ترین مدل های چادر لبنانی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. چادر لبنانی یکی از مدلهای …
تزیین لبو شب یلدا
تزیین لبو شب یلدا + اگه دنبال ایده های طلایی می گردی این مطلب رو ببین همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
لبو شب یلدا یکی از خوردنی های پرخاصیت در سفره شب چله است که سرشار کلسیم،پتاسیم،آهن و…می باشد و باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می شود. تزیین لبو شب یلدا به روش و ایده های متفاوتی وجود دارد .
شب یلدا طولانی ترین شب سال است که در این شب ایرانیا خوراکی های مختلفی تهیه می کنند و در کنار خانواده میل می کنند. یکی از این خوراکی های خوشمزه، لبوی پخته شده است که طعمی عالی دارد.
برای تکمیل و زیبایی هر چه بیشتر سفره شب یلدا می توانید لبو را به شکل معمول و یا به صورت حلوای لبو، دسر لبو و یا بورانی لبو آماده کنید و با پیاده کردن این تزئینات متفاوت، اعضای خانواده و یا مهمانان عزیز و گرانقدر خود را در این شب خاطر انگیز و به یاد ماندنی شگفت زده نمایید.
لبو یا چغندر قرمز یکی از خوراکی های مقوی و خوشمزه است که استفاده از آن در تزیینات شب یلدا رواج زیادی دارد، وجود کلسیم، پتاسیم، آهن و منگنز در لبو موجب می شود که مصرف این خوراکی مفید در فصل سرد زمستان از ابتلا به بیماری سرطان جلوگیری کرده و نیز موجب سم زدایی خون و تقویت دستگاه ایمنی بدن شود.
روشهای زیادی برای دیزاین و تزیینات لبو به شکل آپز، خام و یا استفاده شده در تهیه انواع دسر و کیک وجود دارد و می توانید از لبو به عنوان یک خوراکی مفید شب یلدا د ر کنار میوه های دیگر همچون شلغم، هندوانه، انار و … استفاده کنید و لذت ببرید.
یکی از روشهای استفاده از لبو، خشک کردن آن در ورقهای نازک است. با چیپسهای خوشمزهی لبو میتوانید سفرهی شب یلدای خود را تزیین کنید. در این صورت انتخاب ظرف مناسب با ورقهای لبو خشک شده بسیار حایز اهمیت است. همچنین میتوانید برای زیباتر دیده شدن رنگ قرمز آنها چیپسهای میوههای دیگر را نیز با آنها در ظرف ترکیب کنید.
تزیین لبو شب یلدا به شکل گل : برای تزیین لبو به شکل گل فقط کافیست لبو را به ورقهای نازکی تقسیم کرده و آنها را روی هم رول کنید.
طرز تهیه لبو یکی از چیزهاییست که دانستن آن، در شبهای طولانی، به گرمای دورهمیها کمک میکند. دیدن گاریهای کوچک لبوفروشی در خیابان، برای ما ایرانیها نوستالژی و خاطرهانگیز است. داشتن مهارت و آگاهی در طرز تهیه لبو میتواند برای اوقاتی که هوس خاطرهبازی و چشیدن آن مزه ناب را میکنید و گاریچیها را نمییابید مفید باشد.
لبو ها را خوب بشویید و مطمئن شوید گلولایی به آنها نچسبیده باشد. سپس آنها را همراه با پوست در قابلمه مناسبی بگذارید و آب را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و در آن را بگذارید. اجازه دهید لبوها با حرارت متوسط، به مدت ۲ ساعت بپزند. بعد از پختن، لبوها را از قابلمه خارج کنید و سر و ته آنها را بزنید. همچنین بعد از کمی خنکشدن، پوست آنها را بگیرید.
در آب باقیمانده لبو، شکر را اضافه کنید و لبوها را با برشهای دلخواه یا درسته به قابلمه بازگردانید.قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید شکر به خورد لبوها برود.بعد از ۱۵ دقیقه، میزان غلظت آب لبو را بررسی کنید و اگر نیاز بود، حرارت را بیشتر کنید.زمانی که رنگ لبوها تیره شد و آب آن به غلظت مناسبی رسید، آنها را در ظرف مناسبی بریزید و نوش جان کنید.مدتزمان آمادهسازی مواد در طرز تهیه لبو ۵ دقیقه و مدتزمان پخت آن ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه است. همچنین این مواد بستهبه ذائقه و میل افراد، برای ۴ تا ۶ نفر مناسب است.
اگر میخواهید با خیالی راحت لبو بخورید و روند لاغریتان به هم نریزد، از طرز تهیه لبو قرمز بدون شکر استفاده کنید. طعم اصلی لبو معمولا کمی شیرینی دارد. بنابراین شما میتوانید طبق دستور اصلی آن را بپزید و تنها شکر را حذف کنید.
در شروع پخت لبو، سر و ته آن را نزنید. زدن سر و ته لبو قبل از پخت کامل باعث میشود رنگ لبو زودتر از موعد از آن خارج و کمرنگ شود. پوستگرفتن چغندر مانند زدن سر و ته آن، باعث خروج رنگ از آن میشود. در خرید لبوها سعی کنید سالمترها را انتخاب کنید. وجود خراش بر بدنه لبو رنگ آن را بیجان میکند.
برای شیرینی لبو میتوانید از نبات هم استفاده کنید. به این صورت که در ابتدا کمی نبات اضافه کنید و اگر شیرینی آب لبو در آخرین مراحل کم بود، دوباره اضافه کنید.
یکی از مزههای جالب در کنار لبو، استفاده از شیره انگور است. در طرز تهیه لبو قرمز بدون شکر، شما میتوانید بستهبه میل خود، مقداری شیره انگور را در مرحله دوم پخت لبو به آن اضافه کنید و از مزه آن لذت ببرید.
نباید قبل از این که لبوها را بپزید، آنها را پوست بکنید چون رنگ لبوها خارج شده و لبویی که میپزید، بی رنگ و رو میشود. پختن دوباره لبو بعد از حلقه کردن به خوش طعم و لطیف شدن لبو خیلی کمک میکند. در حقیقت رمز پختن لبو همین موضوع است. بنابراین اگر میخواهید لبویی که میپزید مثل لبوهای بیرون باشد، این نکته را فراموش نکنید. حتما صبر کنید تا آب لبو کشیده شده و شیرهمانند شود. این کار طعم لبو را بینظیر میکند.
لبوی خانگی یکی از میانوعدههایی است که با شروع فصل پاییز پا به خیابانها و بازارهای بزرگ و کوچک تهران میگذارد. این خوردنی خوشرنگوبو مملو از پتاسیم و مواد مغذی بدن است. شاید آشنایی با طرز تهیه لبو قرمز خانگی، شما را زودتر به این میانوعده خوشمزه برساند. معمولا لبو قرمز در طول پاییز و زمستان پایه ثابت خوراکیهای سالم در تمام دورهمیهاست. پس بهتر است از روشی خاص برای پخت لبو استفاده کنید. برای پخت لبو قرمز اولین مرحله شستشو لبوها و آمادهسازی آنها برای پخت است. پس از آن باید زمانی را صرف پخت لبوها کنید. لبو در هر اندازهای که باشد بخاطر بافتی که دارد سریع پخته میشود. تنها به یاد داشته باشید که برخی از تکنیکها در مراحل پخت لبو به طعم و نرمی لبو کمک میکند. به همین خاطر طرز تهیه لبو مهمترین بخش پخت لبو است. به طور مثال باید به اندازه آب استفاده کنید تا لبو طعم خوبی بگیرد و بیمزه نشود.
برای پخت لبو قرمز روشهای زیادی وجود دارد. طرز تهیه لبو قرمز در زودپز یکی از روشهای پخت لبو برای زمانی است که وقت کمی دارید. در این روش باید لبو را خوب بشویید و داخل زودپز قرار دهید. به یاد داشته باشید که زودپز به قدری پر از آب شده باشد که به سوپاپ زودپز آب نرسیده باشد. سپس کمی شکر را به لبوها اضافه کنید. بعد از یک ساعت لبوی شما آماده است. پس از باز کردن در زودپز باید به اندازهی یک لیوان آب درون زودپز باقی مانده باشد. سپس لبوی پخته شده را پوست بکنید و به شکل دلخواه برش دهید.
در طرز تهیه لبو تکنیکهای زیادی برای نرمتر شدن و خوشطعم شدن آن وجود دارد. به طور مثال برای نرمتر شدن لبو باید کمی سرکه را به آب لبو اضافه کنید و برای اینکه لبو شیرینتر شود، میتوانید از شیرهی خرما یا نبات استفاده کنید. البته شیرهی خرما کمی رنگ آب لبو را تغییر میدهد. برای اینکه لبو خوشرنگ بماند حتما به یاد داشته باشید پوست لبو را در زمان پخت نکنید و حتی سر و ته آن را جدا نکنید.