تزیین پیتزا گوشت و قارچ با فلفل دلمه ای و زیتون بسیار زیبا و متفاوت
مدل مانتو جلو بسته با شلوار گشاد جدید و زیبا مد سال
مدل مانتو جلو بسته با شلوار گشاد مدل مانتو جلو بسته با شلوار گشاد جدید و زیبا مد سال همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مدل …
مدل پالتو ۲۰۲۴ + جدیدترین و شیک ترین مدل های پالتو زمستان امسال
مدل پالتو ۲۰۲۴ مدل پالتو ۲۰۲۴ + جدیدترین و شیک ترین مدل های پالتو زمستان امسال همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. استایلهای زمستانی همیشه جذابیت …
تزیین پیتزا تک نفره با ایده های ساده و خلاقانه برای جشن و مهمانی
تزیین پیتزا تک نفره تزیین پیتزا تک نفره با ایده های ساده و خلاقانه برای جشن و مهمانی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پر طرفدار …
تزیین پیتزا گوشت و قارچ
تزیین پیتزا گوشت و قارچ با فلفل دلمه ای و زیتون بسیار زیبا و متفاوت همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پیتزای گوشت و قارچ یکی از آن انتخابهای همیشگی دوستداران فستفود است. طعم گرم و خوشمزه گوشت در کنار تازگی قارچهای آبدار، پنیر پیتزای خوشمزه و البته ادویههایی که ترکیب آنها میتواند مزه پیتزای شما را شبیه به پیتزاهای بیرون کند.
پیتزا گوشت و قارچ یک پیتزای معروف، راحت و مشهور است که کمتر کسی را میتوان یافت که در طول زندگی خود طعم آن را نچشیده باشد. پیتزا گوشت و قارچ بینالمللی است و در منوی بیشتر غذاخوریها در تمام دنیا میتوانید آن را بیابید. این یعنی این پیتزا محبوب است و محبوبیتش بیهوده نیست.
این پیتزا از جمله پیتزاهایی محسوب میشود که بدون ژامبون و گوشتهای فراوری شده آن را تهیه میکنند. همچنین کالری این غذا بالا است، پس بیشتر برای افرادی مناسب است که تصمیم دارند غذاهای سالم بخورند.
برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت ابتدا مقداری روغن درون تابه ای میریزیم و روی شعله قرار میدهیم و بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
وقتی پیاز خوب تفت داده شد و رنگ آن تغییر کرد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
وقتی گوشت آب انداخت زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم ،فقط این نکته را یادتان باشد که گوشت را کامل نپزید و حدود ۲۰ درصد از پخت شدن آن را به زمانی که درون فر قرار می گیرد اختصاص دهید.
سپس فلفل دلمه ای های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و مقداری آن را به همراه گوشت چرخ کرده تفت می دهیم.
بعد از آن قارچ را اضافه می کنیم و دوباره مواد را مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و بعد پودر پاپریکا را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
حال مواد پیتزا آماده است و باید با سس مخصوص آن را مخلوط کنیم، برای سس نیز می توانید از سس کچاپ ،سس مایونز و سس خردل استفاده کنید.
بعد از اینکه مواد با سس آغشته شد نوبت پنیر ورقه ای خرد شده است تا آن را به مواد پیتزا اضافه کنیم و خوب مخلوط کنیم تا تمام گوشت چرب شود و خشک باقی نماند.در این مرحله مواد پیتزا آماده شده است و نوبت آمادهسازی خمیر پیتزا می باشد.
پایه همه پیتزاها خمیر است. خمیر پیتزا در بافت و مزه نهایی غذای شما تاثیر خیلی زیادی دارد، و میتواند یک غذای معمولی را به یک پیتزای منحصر به فرد و خوشمزه تبدیل کند که بین دوستان و خانواده شما پرطرفدار میشود. با در نظر گرفتن این نکته، تصمیم گرفتیم این دستور را به جای خمیر آماده بازاری با خمیر خانگی شروع کنیم. برای ساختن خمیر در خانه، نیاز به چیز زیادی ندارید به جز صبر و زمان.
با ترکیب مایه خمیر و آب شروع کنید. باید کل پودر مایه خمیر را در نصف لیوان آب حل کنید. حالا این ترکیب را در یک کاسه نسبتا بزرگ با نمک، شکر، آب و شیر ترکیب کنید و هم بزنید. وقتی همه اینها خوب با هم مخلوط شدند، کاسه را کنار بگذارید تا ۱۰ دقیقه استراحت کند. بعد از ۱۰ دقیقه «در دو مرحله» آرد را روی آن الک کنید و با یک همزن دستی خوب هم بزنید (نباید هیچ تکه بزرگی در ترکیب شما باشد). بعد از آرد هم نوبت روغن زیتون است، حدود نصف روغن زیتون را به خمیر اضافه کرده و ده دقیقه در کاسه ورز بدهید (اگر دستتان خسته شد، چند ثانیه استراحت کرده و کار را دوباره شروع کنید). در این مرحله کاسه شما باید حسابی چرب شده باشد، خمیر منسجم و یکتکه را در آن قرار بدهید و رویش را هم روغن زیتون بزنید. حالا رویش را با سلفون و پارچه بپوشانید تا دو ساعت در یک جای گرم (مثلا آشپزخانه) بماند.
برای پیتزاهای گوشتی، اغلب از سس قرمز (مارینارا) استفاده میکنیم که درست کردنش هم بیشتر از ۱۵ دقیقه زمان نمیبرد. برای شروع گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و پوره (یا رنده) کنید. حالا رب گوجه را به آن اضافه کرده و پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل، آویشن و اورگانو بزنید. بعضی از افراد این ترکیب را قبل از استفاده میپزند، اما سس شما در فر کاملا از حالت خامی درمیآید. پس اگر زمانش را ندارید، نیازی به پختن نیست.
وقتی که زمان استراحت خمیر تمام شد، باید پهنش کنید. پیش از این مرحله، فر را با دمای ۲۵۰ یا ۲۷۰ درجه سانتیگراد (حدود ۵۱۸ درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود. بعد روی سطح کار خود کمی آرد بریزید (گندم، جو یا نخودچی).یک مشت خمیر (که به آن چانه هم میگویند) از خمیر بیرون آورده و خیلی آرام با دستهایتان باز کنید. میتوانید از وسط و به کمک انگشتها به بیرون ببرید و بزرگش کنید. در این مرحله دور خمیر، باید کمی ضخیمتر از قسمت وسط باشد. حالا خیلی آرام و با کمک دست یا یک کفگیر، خمیر را به قالب پیتزا یا سینی فر انتقال بدهید. بعد با یک قاشق سس پیتزا را رویش بریزید و پهن کنید.
حالا کمی پنیر (کمتر از یک مشت) را روی سس بریزید و مواد را هم روی این پنیر پهن کنید. برای زیباتر شدن پیتزا میتوانید پیاز و فلفل دلمهای حلقهشده را هم اضافه کرده و روی مواد بگذارید.
در مرحله بعد، بسته به سلیقه و ذائقه خود کمی پنیر روی پیتزا ریخته و آن را تا ده دقیقه در فر بگذارید. بیشتر مواد پیتزای شما در این مرحله پخته و فقط نیاز دارید که خمیر را بپزید، پس داخل فر را چک کنید و حتی اگر زودتر از ۱۰ دقیقه کار تمام شده بود، غذا را بیرون بیاورید.
برای پیتزا گوشت و قارچ از چه گوشتی استفاده کنم؟ انتخاب گوشت کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. گوشت گوسفند میزان چربی بیشتری نسبت به گوساله دارد (حدود ۱۳ گرم در هر ۱۰۰ گرم)، و ممکن است برای بعضی از افراد خوشخوراکتر باشد. با این حال اگر میخواهید پیتزای سالمتری بپزید، از گوشت گوساله چرخ شده یا مخلوط استفاده کنید.
برای تزئینکردن، پیتزا را درون ظرف دیگری قرار داده و برش بزنید. بعد از آن میتوانید با استفاده از آویشن، سس فرانسوی، سس گوجهفرنگی یا همان سس کچاپ، سطح پیتزا را تزیین کنید. پیتزا گوشت و قارچ به دلیل عدم وجود ژامبون و سوسیس یا به عبارتی گوشتهای صنعتی فراوری شده طرفداران بسیار زیادی دارد، چون سالمتر است.