تزیین پفیلا شب یلدا + بهترین مدل های تزیین پفیلا شب یلدا امسال
تزیین فینگر فود با نان تست بسیار زیبا مناسب برای تولد و مهمانی
تزیین فینگر فود با نان تست تزیین فینگر فود با نان تست بسیار زیبا مناسب برای تولد و مهمانی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. فینگر …
مدل مانتو جدید اینستاگرام شیک و به روز برای خانم های با سلیقه
مدل مانتو جدید اینستاگرام مدل مانتو جدید اینستاگرام شیک و به روز برای خانم های با سلیقه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. از آنجایی که …
مدل لباس کوتاه دخترانه شیک مجلسی در طرح های متفاوت
مدل لباس کوتاه دخترانه مدل لباس کوتاه دخترانه شیک مجلسی در طرح های متفاوت همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. انتخاب مدل لباس آن هم از …
تزیین پفیلا شب یلدا
تزیین پفیلا شب یلدا + بهترین مدل های تزیین پفیلا شب یلدا امسال همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
شب یلدا یکی از کهن ترین جشن های ایرانی است که مراسم های بزرگی در این شب برگزار می شود و برای برگزاری جشن یلدا سفره های باشکوهی چیده می شوند که هر کدام از اجزای سفره شب یلدا بهتر است به صورت فانتزی و جالب تزئین شوند. پفیلا یا همان پاپ کورن از انواع تنقلات پرطرفدار و محبوب مخصوص شب یلدا است و شما می توانید برای تزیین پفیلا از انواع روش های فانتزی و خلاقانه و ساده استفاده نمایید.
در سر سفره شب یلدا علاوه بر میوه، تنقلاتی مانند آجیل و پفیلا و تخمه و خشکبار قرار داده می شود که بهتر است هر یک از این تنقلات را به زیبایی دیزایین کنید تا سفره شب یلدای شما باشکوه و جذاب تر به نظر برسد. برای زیبا سازی پفیلا و سایر تنقلات ایده های زیادی وجود دارد و شما می توانید با به خرج دادن کمی خلاقیت هر یک از این تنقلات را به زیباترین شکل ممکن دیزایین نمایید.
یکی از اصلی ترین تنقلات برای سفره شب یلدای ایرانیان پف فیل است و شما می توانید آن را به زیبایی دیزایین کنید و شبی به یاد ماندنی را برای اعضای خانواده و مهمان هایتان فراهم آورید. برای تزئین کردن پفیلا روش های ساده و خلاقانه ای وجود دارد که انتخاب هر یک از این روش ها به میزان مهارت شما بستگی دارد. دیزایین پف فیل به شکل آدم برفی یکی از انواع ایده های خلاقانه و جالب است و اگر شما تمایل دارید پف فیل تزیینی متفاوت داشته باشید بهتر است این خوراکی خوشمزه را به شکل آدم برفی های زیبا و فانتزی دربیاورید
پفیلا یا پاپکورن همان ذرت بو داده است که احتمالا حتما یکبار در خانه، آن را درست کردهاید. روش تهیهی پفیلا بسیار آسان است. فقط کافی است دانههای ذرت را با کمی روغن و نمک در یک ظرف در بسته بریزید و چند دقیقه حرارت دهید. پفیلا یکی از تنقلاتی است که در میز شب یلدا حضور دارد. همانطور که طرز تهیهی پفیلا بسیار آسان است، تزیین آن نیز کاری راحت است که در مدت زمان کمی انجام میپذیرد. فقط نیاز به کمی خلاقیت دارید.
پفیلا یا ذرت بو داده از فراورده های ذرت و یکی از سالم ترین تنقلات و میان وعده خوشمزه است که بسیار محبوب کودکان می باشد. پفیلا به صورت آماده در تمام فروشگاه ها وجود دارد اما برای اطمینان از سلامتی و تازه بودن آن بهتر است در خانه درست شود. برخی افراد در زمان تهیه پفیلا با مشکلاتی روبرو می شوند که یکی از آنها باز نشدن و پف نکردن ذرت است.
ذرت مرطوب حتی در روغن داغ هم به خوبی باز نمی شوند و قبل از آنکه بشکفد، سرخ شده یا می سوزد پس دانه های ذرت را در جای نامناسب قرار ندهید و در جاهای خشک قرار دهید.
برای تهیه پاپ کورن حتما باید از ذرت مرغوب و تازه استفاده کنید و از ذرت خیلی کهنه استفاده نکنید وگرنه پف نمی کند. برای اینکه ذرت پف کند باید مقدار آب درون دانه نزدیک به ۱۳٫ ۵ درصد باشد. آب کم بخار و فشار لازم را تولید نمی کند. آب خیلی زیاد هم باعث می شود دانه ها بترکند و به کره های سختی تبدیل شوند و دیگر نرم و لذیذ و رویایی نباشند. همچنین دانه ها نباید ترک خورده یا صدمه دیده باشند زیرا یک شکاف کوچک باعث فرار بخار می شود.
زمان تهیه پفیلا، حرارت نباید خیلی کم باشد، چون باعث عرق کردن داخل قابلمه می شود و پاپ کورن ها خوب پف نمی کند و خیس می شود.
درست تکان ندادن قابلمه، باعث سوختن بعضی از ذرت ها و باز نشدن بعضی از آنها می شود پس در میانه باز شدن ذرت ها نباید در قابلمه را باز کنید و قابلمه را روی حرارت بالا تکان دهید تا همه دانه ها را باز شود.
حدود ۱۳٫ ۵ تا ۱۴ درصد هر دانه ذرت از آب تشکیل شده است، به همین دلیل وقتی دانه ذرت را در دمایی بالای دمای جوش آب حرارت می دهیم، این آب به بخار تبدیل شده و این بخار باعث ایجاد فشار درون دانه می شود و دانه را وادار می کند تا پوست بترکاند و پف کند. گندم و برنج هم حاوی آب هستند اما این دانه ها ممکن است خشک شوند، اما هیچ وقت پف نمی کنند زیرا وجود تخلخل ها، باعث فرار بخار می شود و فشاری هم پدید نمی آید. دانه ذرت پوسته ای بدون منفذ و سوراخ دارد که می تواند بخار را درون خودش گیر بیندازد پف کند.
برای طعم دار کردن پاپ کورن، می توانید از انواع ادویه و به ترتیب سلیقه خود استفاده کنید. برای مثال، می توانید از پودر گوجه فرنگی، فلفل سیاه، پاپریکا، سیر و پیاز پودر استفاده کنید. برای این کار، می توانید ادویه های مورد نظر را در یک ظرف مخلوط کنید و در آخر با نمک به پاپ کورن اضافه کنید. همچنین می توانید پس از اضافه کردن نمک به پاپ کورن، ادویه های مورد نظر را روی آن بریزید و آن را به طور ملایم با هم مخلوط کنید تا طعم دلخواهتان را به پاپ کورن ببخشید. همچنین می توانید از روغن گیاهی به جای روغن حیوانی برای پخت پاپ کورن استفاده کنید تا طعم بهتری به آن ببخشید.
طرز تهیه پفیلا سرکه ای بسیار ساده است. در ابتدا، پفیلا ساده را با روشی که در بالا توضیح داده شده است، آماده کنید.سپس با توجه به مقدار پفیلایی که دارید، روی پفیلاهای هنوز داغ قاشق قاشقی سرکه بریزید و آنها را بهم بزنید تا مخلوط شوند. بعد از اینکه سرکه به همه پفیلاها رسید، آنها را در فر داغ چند دقیقه قرار دهید تا رطوبت گرفته شوند. اگر فر ندارید، پفیلاهای سرکه ای را در قابلمه یا ماهیتابه قرار داده و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید. برای مثال، آنها را روی آب کتری در حال جوشیدن قرار دهید تا رطوبت آنها برود. در این حین، درب قابلمه باز باشد و هر چند دقیقه یکبار پفیلاها را بهم بزنید.
وقتی ذرت در حال باز شدن و ترکیدن است، میتوانید با باز گذاشتن در قابلمه، بخار پاپ کورن را آزاد کنید تا پاپ کورن تردتر شود. همچنین، اگر در هنگام ذوب شدن کره، صبر کنید تا کمی قهوه ای شود، طعم کرهای قویتری به پاپ کورن داده خواهد شد.
نام اصلی ذرت بوداده پاپکورن است که یکی از تنقلات قدیمی و پرطرفدار در ایالات متحده آمریکا است. قدیمیترین پاپکورن مربوط به ۵۶۰۰ سال پیش است که توسط هربرت دیک در غار بت مکزیک کشف شد. شواهدی هم مربوط به وجود پاپکورن در آمریکای مرکزی و جنوبی، به ویژه در پرو، گواتمالا و مکزیک وجود دارد. سرخ پوستان، قدیمیترین مصرفکنندههای پاپ کورن از دانههای آن، نه تنها برای خوردن بلکه برای تزیین لباس و زیورآلات استفاده میکردند.
نخستین ماشین تجاری تولید پاپکورن در سال ۱۸۶۵ توسط چارلز کرتورز در شیکاگو اختراع شد و از آن پس، این خوراکی تبدیل به یکی از محبوبترین تنقلات در آمریکا شد. دستگاه تولید پاپکورن به شکل یک ماشین سیار بود. رواج مصرف پاپکورن همزمان با اوج گرفتن نمایش تئاتر بود و فروشندههای آن در حوالی سالنهای تئاتر، با استفاده از ماشینهای سیار، پاپکورن درست کرده و میفروختند. امروزه هم این خوراکی خوشمزه از محبوبترین تنقلات برای تماشای فیلم در سینما یا خانه است.
ذرت بو داده جزو دانه های کامل است و منبع فوق العاده ی فیبرهای غذایی محسوب میشود. هر یک فنجان پاپ کورن، حاوی ۱٫۳ گرم فیبر است.ذرت بوداده، فیبر بالایی دارد و برای سیستم گوارشی بدن مفید است و از بروز سرطان رودهبزرگ جلوگیری میکند، همچنین فیبر به تنظیم قند خون و سطح انسولین بدن کمک میکندو به همین خاطر مصرف ذرت بوداده به بیماران دیابتی توصیه میشود. ذرت با تولیدباکتریهای مفید در روده، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. ذرت سرشار از ویتامینهایگروه B است، به متابولیسم بدن کمک میکند و بخشی از انرژی مورد نیاز بدن را تامینمیکند، ویتامین B3 موجود در آن به عنوان نیاسین شناخته شده و از افسردگی پیشگیریمی کند. وجود مواد معدنی همچون فسفر در آن، عملکرد استخوانها را بهبود میبخشد.
پاپکورن، رادیکالهای آزاد را از بین می برد. رادیکالهای آزاد، مولکولهایی هستند که با از بین بردن سلولهای بدن به سلامتی ما آسیب میرسانند. چین و چروک پوست، نابینایی، ضعف عضلانی، پوکی استخوان، آلزایمر و ریزش مو از عوارض رادیکالهای آزاد است. ذرت بو داده، آنتیاکسیدان بالایی دارد و با رادیکالهای آزاد مبارزه می کند، لذا برای حفظ سلامتی انسان، میانوعده مفیدی است.
پاپ کورن حاوی پروتئین و فسفر قابل توجهی است و میزان آهن موجود در آن از اسفناج و تخم مرغ بیشتر است. یک فنجان ذرت بو داده حاوی ۳۱ کالری است. پاپ کورن سالم، بدون اضافه کردن روغن و کره و نمک زیاد تهیه شده لذا کم کالری است. به بدن انرژی داده و زود سیرتان می کند. برای همین نیازی به پرخوری ندارید. پاپ کورن منبع فیبرهای غذایی فوق العاده ای است.