تزیین سالاد الویه برای مجالس بسیار زیبا با ایده های ساده
مدل لباس شیک مجلسی و اسپرت و خانگی زنانه و دخترانه جدید
مدل لباس شیک مدل لباس شیک مجلسی، اسپرت، خانگی زنانه و دخترانه جدید همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پوشاک نیز همانند غذا و خانه، یکی …
مدل ناخن بهاره جدید + ایده ها و طرح های خفن برای طراحی ناخن در فصل بهار
مدل ناخن بهاره جدید مدل ناخن بهاره جدید + ایده ها و طرح های خفن برای طراحی ناخن در فصل بهار همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
مدل مانتو جلو باز کوتاه زنانه و دخترانه اسپرت بسیار شیک
مدل مانتو جلو باز کوتاه مدل مانتو جلو باز کوتاه زنانه و دخترانه اسپرت بسیار شیک همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. به احتمال قوی پوششی …
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه برای مجالس بسیار زیبا با ایده های ساده همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
سالاد الویه یکی از پر کاربردترین وعدههای غذاییه که شهرت بین المللی داره و به دلیل خوش خوراک بودن و طعم بی نظیرش توی مهمونیها، منو رستورانها و کافهها و حتی به صورت بسته بندی هم میتونید این غذای خوشمزه رو پیدا کنید. طرز تهیه سالاد الویه به شدت ساده اس و نیاز به مهارت آشپزی نداره و شما میتونید این غذای مقوی و جذاب رو به راحتی تا مدتها تو یخچال نگه داری کنید و از خوردنش لذت ببرید.
اصالت سالاد الویه روسی می باشد اما این سالاد به دلیل راحتی طرز تهیه و قابلیت استفاده از آن برای مهمانی ها به عنوان غذاهای کوچک (فینگرفود) بسیار در میان مردم به خصوص ایرانی ها پرطرفدار می باشد. این غذای سرد و حاضر در تمام جهان شناخته شده است.
خواستگاه اولیهی سالاد الویه به روسیه و اکراین برمیگرده که در سال ۱۸۶۰ یه آشپز بلژیکی به نام لوسین اولیویه اولین بار به این دستور غذایی خوشمزه رسید و سپس به سرعت در بین افراد محبوبیت پیدا کرد و حتی به منوی رستوران های مسکو رسید. ساندویچ خوشمزه ای که از سالاد الویه پر شده باشه میتونه برای وعده غذایی در سر کار، مسافرت،دانشگاه و مدرسه بچهها کاربرد داشته باشه و در حدی مقوی هست که با خیال راحت این غذا رو جایگزین فست فود های پر کالری کنید.
این غذای سرد از محبوبیت فراوانی خصوصا در میان کودکان و نوجوانان برخوردار است و در اکثر مراسمات و همچنین به عنوان میان وعده برای مدرسه سرو می شود. سالاد الویه غذایی محبوب و خوشمزه بوده که اکثرا از طعم آن لذت می برند. این غذا به دلیل داشتن سیب زمینی و سس مایونز که در تهیه آن به کار برده می شود بسیار پر کالری و سیر کننده است و برای افرادی که می خواهند یک غذای کامل مصرف کنند توصیه می شود. یکی از مهمترین نکات در مورد این سالاد تزیین آن است
جهت آماده سازی سالاد غیر از مواد و ترکیباتی که درون آن به کار می رود, تزیین سالاد بسیار مهم می باشد، چون برخی مواقع خود سالاد علاوه بر نقش خوراکی نقش تزیینی را نیز عهده دار می شود. برای تزیین سالادها می توان از مواد اولیه ی متفاوتی بهره برد که البته انتخاب این مواد بسته به نوع دسر، مواد و ترکیبات آن متفاوت و متنوع خواهد بود.
سالاد الویه را عموماً با موادی که در آن استفاده میشود، هم چنین با گوجهفرنگی تازه، زیتون و سبزیجات تزیین میکنند. مخصوصا با تخم مرغ و هویج میشود خیلی از اشکال را درست کرد. سبزیهایی مثل خیار و گوجه و جعفری و شوید هم خیلی جای کار و خلاقیت دارد.
آموزش سالاد الویه قالبی برای این کار قالب مورد نظرتان را انتخاب کنید؛ سپس یک کیسه فریزر را باز کنید و کف قالب پهن کنید، طوری که همه قسمتهای قالب با کیسه پوشانده شود و قسمتی از آن از سر قالب بیرون باشد. توجه داشته باشید که کیسه فریزر جمع نشود. حالا خیلی آرام با یک قاشق غذاخوری سالاد الویه را کم کم داخل قالب بریزید و با کف قاشق سالاد را خوب پهن کنید و هرچه قالب پرتر شود باید با کف قاشق فشار بیشتری وارد کنید تا الویه منسجم و فشرده شود.
وقتی قالب کاملا پر شد، روی سطح قالب را صاف کنید و دنباله کیسه فریزر را که از سر قالب بیرون بود، روی قالب بکشید. قالب را حدود دو تا سه ساعت داخل یخچال بگذارید. هنگام برگرداندن سالاد از قالب ابتدا کیسه فریزر را از روی قالب کنار بزنید؛ سپس بشقاب یا دیس مورد نظر را روی قالب بگذارید و خیلی سریع قالب را برگردانید. سالاد الویه خیلی راحت به داخل ظرف منتقل میشود. در آخر کیسه فریزر را از روی سالاد بردارید و به دلخواه تزیین کنید.
یک تزئین ساده و شیک. روی کیک از تخممرغ طلایی رنده شده استفاده شده است کنار کیک را با قاشق هندوانه گرد کن کوچک از سیبزمینی و هویج پختهشده توپ درست کرده و روبانها از هویج و پنیر هستند که با خلال دندان محکم شدهاند.
روی سالاد الویه با زرده تخممرغ رنده شده پوشانده شده است و روی زردهها را کمی به طوری که کامل زردهها را نپوشاند سس مایونز ریخته است. روبانها برشهای طولی هویج هستند که با پوست گیر میتوانید برش خیلی نازک در بیاورید هر چه نازکتر و هویج بلندتر باشد روبانهای زیباتری خواهید داشت برگها و ساقهها، برگ کاهوی برش داده شدهاند و گلها از تربچه درست شدهاند.
میتوانید برای سس الویه نیمی سس مایونز و نیمی دیگر ماست چکیده یا ماست خامهای استفاده کنید در این صورت یک سالاد الویه رژیمی خواهید داشت. بعد از سرو الویه در ظرف مورد نظر در صورت دلخواه روی آن مقداری شوید تازه خرد شده بریزید چون طعم لذیذ آن را دوچندان میکند.
یک راهکار خوشمزه شدن الویه این است که مقداری خامه صبحانه به سس مایونز اضافه کنید. برای این مقدار مواد ۱۰۰ گرم کافی است. این کار طعم الویه را بسیار لذیذ و خوشمزه میکند.
میتوانید الویه بدون مرغ درست کنید. در این صورت از انواع ژامبون استفاده کنید و البته سیر را حذف کنید.برای عطر و بوی خوش الویه اضافه کردن یک فلفل دلمهای کوچک که بسیار ریز شده راهکار خوبی است. البته اگر عطر و طعم فلفل دلمهای را میپسندید.
الویه قالبی یک راهکار خوب برای تزیین سالاد الویه برای جشن تولد یا مهمانی است. آموزش سالاد الویه قالبی و قالب زدن آن کار سختی نیست. از یک قالب استوانهای فلزی استفاده کنید. برای هر عدد سالاد الویه قالبی یک عدد نان تست در نظر بگیرید. قالب را روی نان تست بگذارید و سپس آن را با سالاد پر کنید. حالا سالاد الویه را با فشار دادن قالب روی نان تست از قالب خارج کنید. به این ترتیب سالاد الویه قالبی خواهید داشت که کف آن هم نان تست است.
اگر هم از قالب سیلیکونی (قالب ژله) به شکل قلب یا هر شکل دیگری استفاده میکنید کمی قالب را با روغن مایع چرب کنید. اجازه دهید الویه در قالب سرد شود، در این صورت برای برگرداندن الویه از قالب دیگر مشکلی ندارد. وقتی الویه سرد شود به راحتی از قالب جدا میشود.
تاریخچه ابداع سالاد الویه به قرن نوزدهم میلادی و کشور روسیه بر میگردد. یک آشپز بلژیکی فرانسوی تبار به نام «لوسین الیویه» که سرآشپز رستوران اِرمیتاژ در مسکو بود، برای اولین بار این سالاد خوشمزه را ابداع کرد و دستور تهیه آن به تدریج از کشور روسیه به سایر کشورهای اروپایی هم راه پیدا کرد.
همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عدهای میپرسند، آیا میشود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقهای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، میتوانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب میاندازد؛ بنابراین توصیه میشود برای مهمانیها این کار را انجام ندهید.
سینه مرغ را همراه با ۱ لیوان آب، پیاز، سیر، چوب دارچین و کمی نمک و فلفل سیاه آبپز کنید؛ سپس سینه مرغ را خرد یا ریش کنید و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.