تزیین حلوای مجلسی با روشی ساده و بسیار زیبا
مدل ناخن پاییزی ایده های بسیار زیبا و لاکچری برای طراحی ناخن در فصل پاییز
مدل ناخن پاییزی مدل ناخن پاییزی ایده های بسیار زیبا و لاکچری برای طراحی ناخن در فصل پاییز همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. از برگهای …
مدل آرایش چشم پف دار با تکنیک های ساده و جذاب
مدل آرایش چشم پف دار مدل آرایش چشم پف دار با تکنیک های ساده و جذاب همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. حالت چشمها در زیبایی …
تزیین برنامه هفتگی با کاغذ رنگی و مقوا برای دانش آموزان
تزیین برنامه هفتگی تزیین برنامه هفتگی با کاغذ رنگی و مقوا برای دانش آموزان همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. یکی از مهم ترین اهداف دانش …
تزیین حلوای مجلسی
تزیین حلوای مجلسی با روشی ساده و بسیار زیبا همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
حلوا از انواع دسرهای خوش طعم و خوشمزه ایرانی است که بیشتر برای سفره های افطاری و مراسم عزاداری و مذهبی پخته می شود و شما می توانید بعد از پخت این دسر محبوب به زیباسازی آن بپردازید. برای تزیین حلوا روش های زیادی وجود دارد که انتخاب هر یک از این ایده ها به میزان مهارت شما بستگی دارد.
برای زیباسازی حلوا می توانید از روش های ساده و مجلسی و خلاقانه استفاده نمایید و اگر برای اولین بار است که تمایل دارید این دسر خوش طعم را تزئین نمایید بهتر است از روش های ساده تر استفاده کنید همچنین می توانید با تمرین و تکرار زیاد در روش های مجلسی و خلاقانه و حرفه ای دیزاین حلوا نیز مهارت لازم را بدست آورید.
برای زیباسازی حلوا ابزارها و مواد تزئینی مختلفی وجود دارد و شما می توانید این دسر خوشمزه را به کمک سیخ کباب و چاقو و قاشق و شابلون و قیف و ته ظرف های برجسته و قالب های مخصوص و … دیزاین نمایید همچنین می توانید برای زیباسازی حلوا از مواد خوراکی مختلف نظیر پودر پسته و نارگیل و کنجد و … استفاده نمایید.
اگر تمایل دارید مدل دیزایین حلوا حرفه ای تر به نظر برسد بهتر است برای دیزاین آن از شابلون یا قیف های مخصوص استفاده نمایید. توجه داشته باشید که حلوا را می توانید به صورت دو یا سه رنگ بپزید که در این صورت بهتر است این دسر خوشمزه را به صورت قالبی برش بزنید و درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید. همچنین می توانید حلوا را به صورت شطرنجی بپزید که در این صورت خود حلوا در زمان پخت شکل مناسب و ایده آلی پیدا می کند.
روش های ساده نیز زیبایی و جذابیت خاص خودشان را دارند و اگر شما زمان کافی برای زیباسازی این دسر بی نظیر را ندارید می توانید به کمک خلال بادام یا پسته گل های تزیینی را در مدت زمان کوتاهی روی سطح حلوا پیاده سازی کنید.
اگر حلوا را به کمک هویج پخته اید بهتر است برای داشتن دیزاینی بهتر، آن را به صورت هویج های کوچک در آورید همچنین می توانید حلوا را درون قالب ها با اشکال خاص نظیر ماهی و … بریزید سپس حلوا را درون ظرفی مناسب برگردانید و روی سطح آن را به کمک شکلات های رنگی و ترافل و پودر پسته و … دیزاین نمایید.
اگر تمایل دارید حلوا به صورت دسرهای تک نفره سرو شود می توانید بعد از پخت حلوا آن را به کمک قیف های مخصوص درون کاغذ کیک یزدی بریزید سپس برای زیباسازی آن از خلال بادام یا خلال پسته استفاده نمایید.
زیباسازی حلوا با کمک قاشق و سیخ کباب نیز به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید برای دیزاین حلوا با کمک این روش ابتدا آن را درون ظرفی مناسب بریزید و سطح حلوا را صاف نمایید سپس طرح هایی را به کمک قاشق یا سیخ کباب روی سطح حلوا ایجاد نمایید.
در گذشته برای تزئین حلوا به شکل بسیار ساده و ابتدایی تنها با استفاده از یک قاشق این کار را انجام می گرفت به طوری که سطح رویی حلوا را با قاشق صاف کرده و سپس با قاشق و چنگال طرح هایی را به سلیقه خود ایجاد می کردید، استفاده از این تزئینات حتی برای مجالس مختلف و مراسم های عزاداری نیز رواج داشت اما امروزه انواع تزئینات شکیل و خلاقانه بسیار زیبا و شیک برای دیزاین حلوای مجلسی وجود دارد که انجام این تزئینات کار چندان سختی نیست و تنها نیازمند کمی ذوق و حوصله می باشد.
برای اینکه بتونیم حلوا را داخل قیف بریزید و ماسوره بزنید باید کمی شلتر از حد معمول از روی حرارت بردارید. در این مرحله حلوا زیاد از حد نباید روی حرارت بماند، چون آبش تبخیر شده و باعث خشکی حلوا خواهد شد و دیگر نمیتوان به راحتی ماسوره زد. اگر حلوا را درست کردید و بعد تصمیم گرفتید که با ماسوره کار کنید، مقداری از حلوا را داخل تابه ای بزارید و با کمی روغن و شهد نرم ترش کنید. حلوا تا ولرم هست داخل قیف ریخته و تزیین کنید.
حلوا را در وسط بشقاب جمع کنید و خوب روی آن را صاف کنید. برای اینکار میتوانید از یک نایلون کمک بگیرید به این صورت که روی حلوا نایلون پهن کرده و با دست روی آن بکشید. حالا با کمک یک سیخ فلزی، یک به علاوه در وسط حلوا بکشید. نوک تیز سیخ را به سمت مرکز به علاوه قرار داده و روی حلوا فشار دهید تا شکل نوک سیخ روی حلوا بیفتد. همین کار را کمی پایینتر تکرار کنید و تمام سطح حلوا را شکل دهید. به همین سادگی و بدون نیاز به وسیله خاصی، تنها با کمی حوصله و ظرافت میتوانید یک تزیین حلوای ساده اما شکیل داشته باشید.
حلوا نیز همچون شله زرد و فرنی می تواند در مراسم مذهبی در ایام مختلف سال خصوصا ماه رمضان و ماه محرم مورد استفاده قرار گیرد. البته حلوا را می توان یکی از اجزا اصلی در مراسم عزا و سوگواری نیز دانست که اغلب در کنار خرما مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو آشنایی با مدل های تزیین خرما و تزیین حلوا می تواند راهنمای مناسبی برای تزیینات شما باشد.
برای تزیین حلوا میتوانید از نان های آماده مثل نان بستنی کمک بگیرید و حلوا ها را به صورت لقمه لقمه در آورید در این صورت خوردن حلوا هم از بقیه روش هاخیلی ساده تر خواهد بود .حلوا روی نان تارت هم با توجه به کوچک و لقمه ای بودن انتخاب های خوبی هستند. نان های بستنی یا نان تارت را به شکل قیفی یا نان بستنی های گرد میتوانید از فروشگاه های عرضه محصولات قنادی تهیه کنید.
به طور کلی استفاده از انواع مغزیجات ( خلال بادام ، خلال پسته ، پودر گردو ) و کنجد ، گل محمدی ، پورد نارگیل و غیره در تزیین انواع حلوا برای مراسم ختم مرسوم است . بخصوص وقتی دوست دارید حلوا را درون یک سینی یا دیس بزرگ تزیین کنید نه به صورت لقمه ای یا تک نفره ، در این صورت کافی است حلوا را درون سینی صاف کنید و با رنگ های زیبای خلال ها و مغزی جات و پورد نارگیل و کنجد و گل محمدی طرح های زیبایی روی آن ایجاد کنید.
حلوا با توجه با غلیظ و خمیری بودن کاملا فرم پذیر است ، پس میتوانید با کمک هر نوع قالب دلخواهی قالب های شیرینی پزی ، قالب ژله ، یا قالب های تک نفره و کوچک حلوا را به شکل های دلخواه درآورید . مثلا میتوانید درون یک قالب بزرگ ژله شبیه گل حلوا بریزید فشرده کنید و با دقت درون یک بشقاب برگردانید و اطراف آن را تزیین کنید. به همین سادگی و زیبایی.
حلوا از انواع دسرهای خوش طعم و خوشمزه ایرانی است که بیشتر برای سفره های افطاری و مراسم عزاداری و مذهبی پخته می شود و شما می توانید بعد از پخت این دسر محبوب به زیباسازی و تزیین آن بپردازید. برای تزیینات متفاوت حلوا روش های زیادی وجود دارد که انتخاب هر یک از این ایده ها به میزان مهارت شما بستگی دارد
حلوا مانند شله زرد، باقلوا و کاچی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانیهاست و در اکثر سفرههای ایرانیها از جایگاه خاصی برخوردار است. خاستگاه حلوا آسیای غربی است و در کشورهای دیگر مانند هند و ترکیه و لبنان نیز طبخ میشود. حلوا در شهرهای مختلف ایران به نوعی متفاوت تهیه میشود. حلوا ارده یزد، حلوا زرده همدان، حلوا شیر خشک عربی، حلوا هل تبریز از جمله اینهاست. حلواها طعمهای مختلف نیز دارند. مانند حلوای هویج، شیره انگور و حتی حلوا آناناس و انواع میوهها.
حلوا زعفرانی یکی از دسرهای پرطرفدار ایرانی است که به مرور زمان بیشتر در مراسمهای مذهبی از جمله ماه محرم به عنوان نذری و در ماه رمضان به عنوان افطاری و همچنین مراسمهای ختم و سوگواری استفاده میشود. در این بخش قصد داریم به طرز تهیه این حلوای خوشمزه و محبوب به همراه فوت و فنهای پخت آن بپردازیم.