تزیین چلو گوشت مجلسی با ایده های جذاب و بسیار زیبا
مدل ناخن گلدونی + زیباترین و به روزترین مدل های طراحی ناخن
مدل ناخن گلدونی مدل ناخن گلدونی + زیباترین و به روزترین مدل های طراحی ناخن همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بسیاری از خانم ها دوست …
مدل مو مجلسی ساده باز و بسته بسیار شیک و جذاب
مدل مو مجلسی ساده مدل مو مجلسی ساده باز و بسته بسیار شیک و جذاب همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. تمامی افراد، چه زن و …
مدل لباس آنغوره بچه گانه + زیباترین و قشنگ ترین مدل های لباس بچه گانه با پارچه آنغوره
مدل لباس آنغوره بچه گانه مدل لباس آنغوره بچه گانه + زیباترین و قشنگ ترین مدل های لباس بچه گانه با پارچه آنغوره همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
تزیین چلو گوشت مجلسی
تزیین چلو گوشت مجلسی با ایده های جذاب و بسیار زیبا همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پلو دارای انواع بسیاری است که هنگام دم نمودن از افزودن سایر مواد همچون لوبیا سبز، ماش، گوجه فرنگی، کشمش، هویج، عدس، لوبیا سبز استفاده می شود. بر خلاف چلوها، پلوها را با کباب و یا خورش میل نمی شود. در عوض با خوراکی هایی مانند سبزی، پیاز خام، ترشی میل کنید. اما برای تهیه چلوها از افزودن هیچ موادی استفاده استفاده نشده و برنج به تنهایی درون دم گذاشته می شود که نتیجه برنجی سفید است. خود پخت چلو نیز به دو شکل کته (دمی) و یا آبکش ممکن است.
چلو گوشت یکی از غذاهای لذیذ است که دارای طعمی متفاوت و ناب می باشد. چلو و پلو هر دو از برنج تهیه می شوند که به دلیل خوش طعم و شیک بودن می توانید برای پذیرایی در مهمانی ها انتخاب نمایید. این غذای ایرانی ریشه در سنت ایرانی ما دارد که اغلب با استفاده از گوشت گوسفندی تهیه می گردد. مرحله ی اول در طبخ غذا خلاصه می شود، اما دیزاین آن مرحله ی دوم است که البته از اهمیت بالایی برخوردار می باشد.
چلو مانند پلو نیز متنوع است که از جمله ی آن می توان چلو خورشت، چلو گوشت، چلو مرغ، چلو کباب را نام برد. چلو گوشت خوشمزه و به خودی خود زیبا و شیک است که اغلب می توان برای دیزاین آن از زرشک، زعفران، ته دیگ و … استفاده نمود.
چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می پزند. چلوگوشت از غذاهای مجلسی هم محسوب می شود و در مراسم های مهم هم از آن استفاده می شود.
امروزه هم چلو گوشت یه غذای مجلسی به حساب میاد که اکثرا تو عروسی ها و مهمونی های بزرگ و رسمی سرو میشه. گوشت این غذا معمولا گوشت گردن یا ماهیچه ی گوسفنده که به روش خاص طعمدار میشه و به همراه برنج سرو میشه. برنج چلو گوشت میتونه به شیوههای مختلف درست بشه. مثلا بعضی ها اون رو با ادویه های خاص درست می کنن. ولی اصولا برنج چلو گوشت ساده درست میشه و فقط برای تزیین و مجلسی تر شدنش، روش رو با زرشک و زعفران فراوون و یا حتی کشمش تزیین می کنن تا هم طعم بهتری داشته باشه و هم خوشگل تر بشه.
۱۰ دقیقه قبل از خاموش کردن شعله زیر چلو گوشت پودر دارچین و زعفران دم کرده غلیظ را به آن اضافه کنید. چلو گوشت مجلسی رستورانی را مثل ماهیچه مجلسی با باقالی پلو یا با برنج چلو رستورانی سرو کنید. سپس روی برنج را با خلال پوست پرتقال و زرشک تزیین کنید.
با استفاده از پیاز و سبزیجات نیز می توانید دیزاین خود را به انجام برسانید. به این صورت که پیاز را به شکلی زیبا برش داده و در گوشه ی ظرف قرار دهید. برگ های سبزی را نیز با نظمی خاص در گوشه ظرف و در کنار برنج و گوشت بریزید.
سبزیجات و میوه ها نقش مهمی در تزیینات چه غذاها و چه دسرها و … دارند. می توانید از این اهرم زیباسازی برای دیزاین چلو گوشت نیز بهره برده و این غذای سنتی ایرانی خوشمزه را به بهترین شکل به یک غذای شیک پذیرایی برای مهمانی ها تبدیل نمایید.
گوشت و برنج یکی از اصلی ترین ترکیبات این غذا به شمار می روند که می توانید از این دو مواد به عنوان پایه استفاده کرده و با موادی دیگر همچون زعفران، زرشک، ته دیگ، سبزیجات، برش های میوه مانند لیمو، گوجه فرنگی و … کار خود را تکمیل کرده و به پایان برسانید. گاهی نیز می توانید از خود برنج و گوشت برای دیزاین استفاده کنید. تنها با شکلی زیبا و خاص آنها را در کنار یکدیگر دیزاین نمایید.
اگر میخواهید زعفران رنگ بهتری داشته باشد، آن را در یک استکان با آب جوش مخلوط کنید و هنگام دم کردن برنج، استکان را لای برنجها قرار دهید. در این صورت زعفران بیشترین میزان رنگ خود را خواهد داشت.
چلو گوشت غذایی است که مانند دیگر غذاهای سنتی ایرانی هر چقدر زمان بیشتری روی حرارت بماند بهتر می شود. زمانی که لازم است تا چلو گوشت ما کاملا پخته شود ۳ الی ۴ ساعت است پس از این زمان گوشت کاملا پخته شده و کمی آب چلو در قابلمه داریم. چلو گوشت را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو زعفرانی ، شوید پلو یا باقالی پلو سرو می کنیم.
اگر چه برای پخت چلوگوشت در برخی مناطق، گوشت را لابلای برنج آبکش دم میگذارند و دو سه ساعتی صبر میکنند تا گوشت روی حرارت خیلی ملایم بپزد اما برای تهیه چلو گوشت مجلسی بهتر است گوشت و برنج را جداگانه بپزیم و پس از کشیدن برنج در دیس، گوشت را در ظرفی جدا کنار آن گذاشته یا در بشقاب بکشیم.
حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان برای پخت گوشت با حرارت ملایم نیاز است. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت گوشت نمک و فلفل سیاه آن را اندازه می کنیم و پس از اینکه چلو گوشت آماده شد آنرا با پیاز داغ و زرشک تزیین کرده و با برنج ساده یا باقالی پلو سرو می کنیم.
تزیین چلو گوشت مجلسی به سلیقه خودتان بستگی دارد. می توانید تکه های گوشت را روی چلو قرار دهید یا در بشقاب برنج دورچین کنید و آب گوشت را در کاسه ای کنار ظرف برنج بگذارید. همچنین می توانید گوشت و آب گوشت را در ظرفی جداگانه بکشید و ظرف چلو را تنها با برنج زعفرانی و زرشک تزیین کنید.
چلو گوشت های بیرونی و رستورانی معمولا بدون استفاده از رب گوجه فرنگی طبخ می شوند رب گوجه فرنگی باعث می شود غذا رنگ بهتری بگیرد. در صورتی که دوست ندارید این غذا را با رب گوجه فرنگی طبخ کنید کافیست رب گوجه فرنگی را از لیست مواد حذف کنید. البته برای اینکه چلوگوشت شما زیبا و مجلسی باشد باید از مقدار مناسبی زعفران استفاده کنید تا رنگ چلو گوشت زعفرانی شود.
خیس کردن برنج، موجب میشود برنج در مدت زمان کمتر و با کیفیت بهتر آماده شود و به اصطلاح کاملا قد بکشد. برای این منظور میبایست ابتدا برنج را به خوبی شسته و حداقل ۲ _ ۳ ساعت قبل از طبخ با آب سرد بخیسانید.
برنج را میتوانید به شیوه بخارپز بپزید. در این صورت باید ته قابلمه بزرگی را آب بریزید و برنج آبکش شده را در صافی ریخته، این صافی را در قابلمه قرار دهید. آب ته قابلمه نباید با صافی در تماس باشد. حالا برنج را دم کنید تا بدون ته دیگ، بخارپز شود. اگر میخواهید زعفران رنگ بهتری داشته باشد، آن را در یک استکان با آب جوش مخلوط کنید و هنگام دم کردن برنج، استکان را لای برنجها قرار دهید. در این صورت زعفران بیشترین میزان رنگ خود را خواهد داشت.
بهتر است برای لذیذ تر شدن این غذا از کره یا روغن حیوانی برای برنج استفاده کنید. استفاده از زعفران و چوب دارچین مرغوب بسیار در عطر و طعم این غذا موثر است. از مقداری زرشک تفت داده شده هم می توانید برای تزئین این غذا استفاده کنید.