تزیین پیتزا برای مهمانی با کالباس و قارچ بهترین و خلاقانه ترین ایده ها
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با گل محمدی برای سفره افطار بسیار زیبا و خاص
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با گل محمدی برای سفره افطار بسیار زیبا و خاص همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
مدل پیراهن زنانه و دخترانه شیک بلند و کوتاه
مدل پیراهن مدل پیراهن زنانه و دخترانه شیک بلند و کوتاه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خانمها همیشه به دنبال لباسهای زیبا و خاص برای …
مدل لباس شیک مجلسی زنانه و دخترانه مد روز برای مناسبت های خاص
مدل لباس شیک مجلسی مدل لباس شیک مجلسی زنانه و دخترانه مد روز برای مناسبت های خاص همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. لباس مجلسی زنانه …
تزیین پیتزا برای مهمانی
تزیین پیتزا برای مهمانی با کالباس و قارچ بهترین و خلاقانه ترین ایده ها همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پیتزا نه تنها یکی از محبوب ترین غذاها در جهان است بلکه تاریخچه پیتزا بسیار جذاب می باشد.برای اولین بار پیتزا در ناپل ایتالیا سرو شد.اولین کشور اروپایی که پیتزا رو اختراع کرد ایتالیا بوده.برخلاف پایهای آمریکایی که اغلب با دهها نوع گوشت،پنیر و سبزیجات پر میشوند،پیتزای دو مادهای که در ناپل کشف شد با خمیر خوب و سس عالی درست میشد.
ناپل زادگاه پیتزا است و این جای تعجب نیست.در مورد نابغه ایتالیایی که پیتزا را اختراع کرد،خوب هویت او بسیار شبیه کسی که بستنی را اختراع کرد و کسی که همبرگر را اختراع کرد،کمی مرموز است.در حالی که منشاء اولین رستوران پیتزا هرگز مشخص نیست،برخی حقایق غذایی جالب در مورد این غذا وجود دارد که ما می دانیم.
اگرچه بسیاری از مردم وقتی به اولین پیتزا فکر می کنند همزمان به ایتالیا اشاره می کنند،اما مورخان معتقدند که تاریخچه پیتزا بسیار طولانی تر است.البته به شرطی که پیتزا را به طور کلی تعریف کنید.به عنوان مثال،نان های مسطح را در نظر بگیرید.یونانیان باستان،رومی ها و مصری ها این ها را با روغن ها و گیاهان مختلف می خوردند.حتی در قرن ششم قبل از میلاد،ایرانیها نانهای مسطح پوشیده از پنیر و خرما میپختند،رویههای پیتزا که میتوانست در خانههای خود در یک پیتزا فروشی صنعتی مدرن باشد.اما پیتزا آنطور که امروز می شناسیم به عنوان نوعی نان تخت شروع شد که در بخش های فقیرنشین ناپل ایتالیا رایج بود.پس نتیجه میگیریم که تاریخچه پیتزا به دوران بسیار دوری برمی گردد.
مورخان تاریخ دقیقی را برای اختراع پیتزا مشخص نکردهاند.گوجه فرنگی از غرب منشاء گرفت اما تا حدود دهه ۱۵۰۰ راه خود را به اروپا باز نکرد (در ابتدا به دلیل سمی بودن آنها مورد استقبال قرار نگرفتند) بنابراین پیتزا تا پس از آن زمان نمی توانست وجود داشته باشد.کتابی از سال ۱۷۹۹ تاریخچه پیتزا را حتی بیشتر محدود می کند:پیتزا را به عنوان خمیری با سس گوجه فرنگی و پنیر توصیف می کند،بنابراین می دانیم که حداقل تا آن زمان اختراع شده است.و به لطف سرشماری ایتالیایی که در اواخر دهه ۱۷۰۰ انجام شد که تعداد انگشت شماری از مردم را به عنوان پیزولاس (پیتزاسازان) در ناپل ذکر کرد،می دانیم که این غذا به اندازه کافی شناخته شده بود که باعث ایجاد یک حرفه شد.
ما ایرانیها همیشه به انواع غذاهای خوشمزه روی خوش نشان میدهیم. فرقی ندارد که سالاد الویه روسی باشد، یا بیف استراگانوف یا ساندویچ. اما حساب پیتزا جداست. این غذای خوشمزه از ابتدا با استقبال بسیار زیادی مواجه شد و کم کم جای خود را در سفره خانوادهها محکم کرد. در ایران پیتزایی زیاد هست. اما جالب است بدانید که تعریف واقعی پیتزا در حقیقت یک نوع نان خوشمزه است که تاپینگهای مختلفی دارد!
پیتزا مارگاریتا این پیتزای ایتالیایی که با گوجه، ریحون، نوعی سس مخصوص و با پنیر زیاد درست میشود از جمله اولین پیتزاهایی است که ایتالیاییها درست کردهاند. این پیتزا را به افتخار ملکه مارگاریتا که در قرن نوزدهم و در ایتالیا سلطنت میکرد و به این غذا علاقمند شد، مارگاریتا صدا میکنند. در بین انواع پیتزا در ایران، این پیتزا نسبتا طرفدارهای کمتری دارد.
پیتزا مخصوص یکی از انواع پیتزا در ایران و خوشمزه ترین پیتزا است. این نوع پیتزا مختص ایرانیهاست و به شکلهای مختلفی طبخ میشود. تقریبا هر رستوران، پیتزا مخصوص را به سبک خود تهیه میکند. در بین انواع پیتزا در ایران این نوع به خاطر داشتن مخلفات زیاد مانند سوسیس، کالباس، قارچ، فلفل دلمهای و… معروف است. معمولا طعم کالباس و پنیر در این پیتزاها طعم غالب است. بسیار به این نوع پیتزا به خاطر داشتن مخلفات زیاد علاقهای ندارند. در هر حال این نوع پیتزا از انواع پیتزا در ایران طرفداران همیشگی و پر و پا قرص خود را دارند. اگر طرفدار پیتزاهای پرپیمان هستید، این سبک از پیتزا یکی از انواع پیتزا است که میتواند شما را به هدفتان برساند.
ترکیب کالباس و سوسیس در پیتزا را احتمالا ما ایرانیها ابداع کردهایم. پیتزا مخلوط یکی از پرطرفدارترین انواع پیتزا در ایران است. در این نوع پیتزا که خوشمزه ترین پیتزا نیز هست طعم سوسیس و کالباس کاملا غالب است. بعضی از پیتزا فروشیها گوشت را هم با این پیتزا ترکیب میکنند. استفاده از زیتون، فلفل دلمهای و قارچ هم از این پیتزا استفاده میکنند. عکس پیتزا مخلوط را در این بالا میتوانید مشاهده کنید.
پپرونی در طی این سالها جایگاه ویژهای در بین انواع پیتزا در ایران پیدا کرده. کالباس تند با سس مخصوص و زیتون یکی از محبوبترین پیتزاها در سراسر دنیا را تشکیل داده. طعم پپرونی و تندی خاص آن، کاملا در این پیتزا غالب است. دستور پختهای مختلفی برای تهیه این پیتزا وجود دارد که هر کدام از آنها خوشمزگی خاص خود را دارند. پیتزا پپرونی خود نوعهای متفاوتی دارد! انوع پیتزا پپرونی به صورت آمریکایی، ایتالیایی، ناپولیتن و… سرو میشود.
پیتزا استیک یکی دیگر از انواع پیتزا است که در سالهای گذشته به محبوبیت زیادی رسیده و خوشمزه ترین پیتزا محسوب میشود. پیتزا استیک به شکلهای مختلفی طبخ میشود. فیله گوشت و سیر از مخلفات اصلی این پیتزا به حساب میآید. بعضی از فست فودها ورقههای گوشت را به صورت کامل رو پیتزا قرار میدهند و بعضی دیگر گوشت را رشته میکنند. گوشت، مزه غالب در پیتزا استیک است و معمولا به همراه زیتون، سیر و فلفل دلمهای سرو میشوند.
گوشت چرخ کرده به همراه پیاز و فلفل دلمهای و قارچ همیشه ترکیب فوقالعادهای بودهاند. پیتزا گوشت و قارچ یکی از محبوبترین انواع پیتزا در ایران است. طعم گوشت چرخ شده در این پیتزا، طعم غالبی است که با خاطر وجود فلفل دلمهای و قارچ خوشمزهتر هم شده. همانطور که از عکس پیتزا مشخص است معمولا با خمیر ضخیم و به صورت آمریکایی طبخ میشود.
فلیه مرغ، فلفل دلمهای، زیتون و پنیر پیتزا ترکیب بسیار خوبی را به وجود آوردهاند. طعم تند شده این پیتزا هم بسیار خوب است و برای کسانی که به غذاهای تند علاقه دارند، این پیتزا میتواند بسیار خوب باشد. در این پیتزا طعم فلفل دلمهای و مرغ کاملا غالب است.
پیتزا ناپولیتن در اصل یک نوع پیتزا نیست. یک سبک است! این نوع پیتزا که چند وقتی است در ایران بسیار محبوب شده، ریشه در ناپل ایتالیا دارد و یکی از اصلیترین انواع پیتزاست! فرق اصلی این غذای خوشمزه در خمیرش است که بدون هرگونه روغن یا چربی تهیه میشود. هر چقدر زمان به عمل آمدن خمیر بیشتر شود، طعم و پوکی نان پیتزا بهتر میشود. معمولا این نوع پیتزا را با سس گوجه دستساز، پنیر موزارلا تازه و کمی ریحان سرو میکنند. اما شما میتوانید این نوع پیتزا از انواع پیتزا در ایران را با تاپینگهای مختلف سفارش دهید.
پیتزا به سبک نیویورک از یک لایه نازک تشکیل میشوند که پر از پنیر است. این نوع پیتزا سایز بسیار بزرگی دارد و اگر اهل سریال فرندز باشید، این پیتزا را میشناسید. این پیتزاها پنیر بیشتری دارند و در مدت زمان طولانی با حرارت کم پخته میشوند به همین علت سطح آنها مرطوب و بسیار لذیذ است.
پیتزا سیسیلی معمولا مستطیل شکل است و لایه ضخیمی دارد. همانطور که از نامش پیداست منشا آن شهر سیسیلی در ایتالیا است و برای اولین بار در نانواییهای ایتالیا پخته شد.
یکی دیگر از انواع پیتزا در ایران، کازونه است که خمیر آن قبل از پخت تا میشود و در واقع به شکل نیم دایره است. این پیتزا مانند کیسه خمیری است که همه مواد را در خود جا میدهد. این پیتزای ایتالیایی که در قرن هجدهم در ناپل درست شد، حاوی سالامی، پارمیجانو و رجیانو، موزارلا، پنیر ریکوتا و ژامبون است. داخل آن میتواند سبزیجات هم باشد.
لاهماجون یک نوع پیتزای ترکی است که در ارمنستان هم پیدا میشود. این پیتزا یک لایه خمیر بسیار نازک است که روی آن گوشت چرخکرده گوسفندی، سس گوجه فرنگی، سبزیجات، پیاز، جعفری و گاهی اوقات انار است. این پیتزا از انواع پیتزا در ایران را با لیموی تازه سرو میکنند و جعفری تازه روی آن میریزند.
پیتزا زبان این پیتزا متعلق به ایران است و با زبان گاو درست میشود. یکی از خوشمزهترین انواع پیتزا در ایران، پیتزا زبان است که فقط حاوی قارچ و زبان گاو است. فقط کافیست یک بار آن را امتحان کنید تا عاشق طعم آن شوید.