تزیین برنج مجلسی با زعفران و زرشک بسیار زیبا مخصوص مهمانی
مدل لباس با پارچه مخمل برای افراد چاق + زیباترین مدل های لباس مجلسی مخمل زنانه برای افراد چاق
مدل لباس با پارچه مخمل برای افراد چاق مدل لباس با پارچه مخمل برای افراد چاق + زیباترین مدل های لباس مجلسی مخمل زنانه برای افراد چاق همگی در سایت مگسن.امیدواریم این …
تزیین کوکو سیب زمینی ساده + زیباترین تزیینات روی کوکو سیب زمینی خانگی
تزیین کوکو سیب زمینی ساده تزیین کوکو سیب زمینی ساده + زیباترین تزیینات روی کوکو سیب زمینی خانگی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. در آشپزخانههای …
مدل آرایش چشم عروس 2024 اروپایی جدید و مد روز
مدل آرایش چشم عروس ۲۰۲۴ مدل آرایش چشم عروس ۲۰۲۴ اروپایی جدید و مد روز همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دوران آرایش های غلیظ و …
تزیین برنج مجلسی
تزیین برنج مجلسی با زعفران و زرشک بسیار زیبا مخصوص مهمانی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
برنج از وعده های اصلی غذایی در اکثر خانواده های ایرانی بوده و نقش بسزایی در سلامت خانواده دارد. تزئین برنج مجلسی نیز از زمان های گذشته تا به امروز در مهمانی ها و ضیافت ها بر پا بوده است. یکی از بهترین راه ها برای جلب توجه کودکان و افزایش اشتها در بزرگسالان تزئین برنج خواهد بود. اگر کودک شما به اصطلاح بد غذا بوده و یا اشتها ندارد، تزئین های مختلف بر روی برنج های مجلسی خود را حتما امتحان نمایید. خوش آب و رنگ بودن خورشت و برنج ایرانی علاوه بر زیبایی سفره، هنرمند بودن آشپز را نیز نشان خواهد داد.
محبوب ترین و قدیمی ترین مواد برای تزئین برنج زعفران دم کرده و زرشک سرخ کرده میباشد. استفاده از هر کدام به تنهایی و ترکیب زعفران و زرشک با یکدیگر، طرفداران بسیاری دارد. یکی دیگر از موادی که این روز ها در برخی ازرستوران ها برای تزئین و جذابیت بیشتر غذاها استفاده میشود، رنگ خوراکی میباشد. رنگ های خوراکی انواع بسیاری داشته و جذابیت ویژهای به برنج شما خواهند بخشید. اما از نظر طعم، عطر و بو هیچ ویژگی خاصی نداشته و استفاده زیاد از آن ها نیز جایز نمیباشد.
کشمش تفت داده شده، بادام و پسته خلال شده، هویج رنده شده و حتی پیاز خلال شده و تفت داده شده از دیگر مواد برای تزئین برنج مجلسی میباشند. مواد گفته شده طبیعی بوده و علاوه بر زیبایی طعم غذا را نیز دو چندان خواهند نمود. یکی دیگر از روش های تزئین برنج مجلسی استفاده از قالب های زیبا برای حالت دادن به برنج آماده شده میباشد.
زعفران آسیاب شده و دم کشیده از قدیمی ترین و طبیعی ترین مواد برای دیزاین غذا و برنج ها میباشد. علاوه بر جذابیت ظاهری زعفرون، عطر و طعم ویژهای به غذا داده و اشتهای مهمانان عزیز شما را افزایش خواهد داد. تزئین برنج مجلسی با زعفران بسیار ساده بوده و راحت میباشد.
در ابتدا مقداری زعفران سابیده شده را دم میکنید. برای رنگ دهی بیشتر میتوانید از چند قالب یخ کوچک استفاده کرده و در هنگام دم کشیدن بر روی زعفران قرار دهید. پس از دم کشیدن زعفران آن را با مقداری از برنج از قبل دم کشیده ترکیب کرده و به هر حالتی که دوست دارید بر روی مابقی برنج ها دیزاین نمایید. زعفران دم کشیده شده از حجم برنج نباید خیلی بیشتر یا کمتر باشد. در صورت بیشتر بودن زعفران دانه های برنج حالت خمیری گرفته و طعم اصلی خود را از دست میدهند. ته دیگ زعفرانی از خوشمزه ترین ته دیگ ها و پر طرفدار ترین ها میباشد.
زرشک پلو یکی از محبوب ترین برنج های ایرانی بوده که در اکثر مهمانی ها نیز سرو میشود. ترکیب زرشک پلو با زعفران مرغوب و برنج ایرانی طعمی بهشتی را تداعی خواهد نمود. زرشک پلوی زعفرانی با مرغ، غذایی بینظیر و معروف ایرانی است. برای پخت زرشک پلو ابتد باید زرشک ها را به آرامی و بدون له شدن شسته و آبکشی نمود. سپس به همراه مقداری روغن و یا کره درون تابه قرار داده و با حرارت ملایم تفت دهید. مراقب باشید تا به موقع گاز را خاموش کرده و زرشک ها را نسوزانید. برای جذابیت بیشتر میتوانید مقداری گلاب و یا عسل نیز به زرشک خود اضافه نمایید.
در ایران به دلیل مصرف هر روزه برنج، ترکیب های بسیاری با انواعت سبزیجات، صیفی جات و گوشت دارد. باقالی پلو، لوبیا پلو، عدس پلو، کشمش پلو و … همگی از انواع خوشمزه برنج های ایرانی میباشند. عطر و طعم بینظیر برنج های ایرانی همچون برنج هاشمی نیز موجب شده تا نتوان به سادگی از این ترکیب های خوشمزه دست کشید.
قالب های بسیار متنوع و زیبایی برای رنگین کردن سفره موجود میباشند. استفاده از شابلون بر روی برنج و یا قالب های بسیار کوچک نیز میتوانند ایده هایی جدید و جذاب باشند. مقداری از برنج زعفرانی را درون قالب از قبل چرب شده، فشار دهید و اجازه دهید تا دانه های برنج شکل قالب را بگیرند. سپس قالب را برعکس نموده و بر روی برنج سفید گذاشته تا طرحی جذاب به خود بگیرد. قالب ها میتوانند به صورت گل، قلب و یا بته جغه که طرحی اصیل و ایرانی است باشند.
در تزئین برنج مجلسی زیاده روی نکرده و سادگی را در کنار شیک بودن اجرا نمایید. ساده و شیک بودن همیشه جذابیت خود را برای تمامی افراد خواهد داشت. پیاز تفت داده شده و کاراملی و یا هویج تفت داده شده نیز بر روی برنج طعم و قشنگی دو چندانی به غذا خواهند داد.
ته دیگ برنج ایرانی یکی از خوشمزه ترین بخش های سفره را تشکیل میدهد. انواع گوناگونی مانند ته دیگ سیب زمینی، نان لواش، برنج، کاهو و حتی مرغ نیز دارد. بنابراین با کمی دیزاین و تزئین میتواند موجب زیباتر شدن سفرهی مهمانی شما باشد. خلال پسته و بادام و زرشک را بر روی ته دیگ زعفرانی خود قرار داده و از نتیجه لذت ببرید.
تهیه ته دیگ زعفرانی بسیار ساده و اما خوشمزه میباشد. ابتدا برنج را آبکشی نموده و در کناری قرار میدهیم. سپس درون قابلمه مقداری روغن ریخته و اجازه میدهیم تا گرم و آماده شود. زعفران را با مقداری از برنج ترکیب کرده و درون قابلمه اضافه مینماییم. برنج فقط باید کف قابلمه را پر کرده و خیلی حجم زیادی نداشته باشد. سپس مابقی برنج ها را به آرامی بر روی آن اضافه مینماییم. شعله را پس از چند دقیقه کم کرده و اجازه دهید تا برنج به آرامی دم کشیده و ته دیگ نیز سرخ و لذیذ شود. ته دیگ سیب زمینی و نان نیز به همین روند خواهد بود.
تزیین غذا یکی از روش هایی است که معمولا در میهمانی ها و مراسم مختلف برای زیباتر شدن سفره مورد استفاده قرار می گیرد. در این میان، تزیین برنج نیز یکی از هنرهای خانم های کدبانو است که با خلاقیت، زیباترین تزیینات را بر روی برنج انجام می دهند. برای تزیین برنج مجلسی می توان از رنگ ها و مواد زیادی بهره برد، ولی معمولا از زعفران و زرشک برای این منظور استفاده می شود که علاوه بر زیبایی، خواص بی نظیری هم دارند.
از نظر طب سنتی، زعفران مسهل برنج است و بهتر است برنج به صورت ساده مصرف نشود. مشاهده مدل های تزیین غذا به شما کمک می کند تا با ایده گرفتن از آنها بهترین و زیباترین تزیین را داشته باشید.
برای تزیین برنج به صورت قالبی، می توان از قالب های ژلهای که در بازار موجود است استفاده کرد. برای این منظور، برنج زعفرانی و ساده را به صورت لایهای در قالب ریخته و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا به شکل قالب درآید. پس از برگرداندن قالب، برنج دو رنگ و زیبایی خواهید داشت که می توانید آن را به دلخواه تزیین کنید.
یکی از مواد غذایی که در کنار زعفران میتواند به زیبایی پلو مجلسی شما بیفزاید، استفاده از زرشک میشود. چرا که استفاده از زعفران در کنار زرشک، به علت ترکیب رنگ جذاب آن، میتواند به زیبایی برنج مجلسی شما میپردازد. همچنین بد نیست در صورت تمایل در کنار زرشک خود، از خلال بادام نیز استفاده کنید. چرا که رنگ سبز آن در کنار زردی زعفران و قرمزی زرشک، هارمونی جذابی را به وجود میآورد.
یکی از روشهایی که خیلی در میان آشپزان مورد استفاده قرار میگیرد، تزیین برنج قالبی با زعفران میباشد. برای این کار لازم است تا شما، برنج را در قالب مورد نظر خود با زعفران دم کنید. پس از درآوردن قالب حال باید روی آن را با زرشک، کشمش و یا خلال بادام تزیین کنید که این مورد به سلیقه شخصی شما بستگی دارد.
برای اینکه بتوانید یک کته مجلسی را آماده کنید، پیش از هر چیز باید به کیفیت برنجی که میخرید دقت داشته باشید. از انواع برنج با کیفیت ایرانی که میتوان به عنوان بهترین برنج ایرانی از آنها یاد کرد؛ برنج صدری، هاشمی، کشت دوم و…. را میتوان نام برد. برای مراحل دم کردن برنج مجلسی باید نکات زیر را مدنظر داشته باشید: اندازه آب مورد نیاز برای دم کردن برنج ایرانی که باید به ازای هر پیمانه برنج خیس نخورده، دو پیمانه آب و برای هر پیمانه برنج خیس خورده، یک پیمانه آب اضافه کنید.
پس از اضافه کردن آب به مقدار لازم، نمک و روغن را متناسب با تعداد پیمانه برنج خود اضافه کنید. حال باید صبر کنید تا آب به جوش بیاید. زمانی که احساس کردید، آب به اندازه کافی تبخیر شده است، نیاز است حرارت را کم کنید. بعد از کم کردن حرارت، دم کنی را روی در قابلمه قرار دهید و سپس در را ببندید. پس از اتمام این مراحل باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه به برنج خود زمان بدهید تا به خوبی دم بکشد. مواظب باشید تا برنج شما شفته نشود. اشاره به این موضوع حائز اهمیت است که، وقتی میزان آب پلو به اندازه مناسب و اصولی خود نباشد، باعث شفته شدن برنج شما میشود.