تزیین پیتزا + ایده های ساده و بسیار جالب برای تزیین پیتزا با سس
تزیین دسر با ایده های جالب مخصوص مراسم و مهمانی های خاص
تزیین دسر تزیین دسر با ایده های جالب مخصوص مراسم و مهمانی های خاص همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. امروزه دسر را می توان پای …
مدل آرایش چشم بسیار زیبا و جذاب
مدل آرایش چشم مدل آرایش چشم بسیار زیبا و جذاب همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. وقتی می خواهید آرایش کنید نه تنها مدل ابرو یا …
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با گل محمدی برای سفره افطار بسیار زیبا و خاص
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با گل محمدی برای سفره افطار بسیار زیبا و خاص همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
تزیین پیتزا
تزیین پیتزا + ایده های ساده و بسیار جالب برای تزیین پیتزا با سس همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پیتزا به ایتالیایی Pizza یک غذای محبوب است جز دسته فست فود ها قرار دارد. این غذا به شکل نان گِرد صافی است که در فر یا اجاق گاز یا تنور پخته می شود.
معمولاً روی آن را با سس گوجه فرنگی و پنیر می پوشانند و همچنین مواد دلخواه دیگر، روی نان اضافه می کنند. البته از مواد مختلفی مثل ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و … برای تهیه پیتزا استفاده می شود.
عامل و مواد اصلی برای تهیه Pizza خمیر آن است. خمیر پیتزا را به دو روش خانگی و صنعتی درست می کنند. این خمیر از آرد فانتزی، خمیر مایه فوری، شکر، آب جوشیده، روغن زیتون یا روغن مایع، نمک درست می شود.البته شما می توانید از آرد نان لواش یا آرد قنادی نیز برای تهیه خمیر پیتزا استفاده کنید.راه های دیگری نیز برای درست کردن خمیر وجود دارد زیرا امروزه در اکثر پیج ها و صفحات آشپزی خلاقیت زیادی را میتوان مشاهده کرد. شما می توانید با نان تست نیز نان Pizza تهیه کنید همچنین انواع پیتزا و فست فود ها را بدون نیاز خمیر آماده تهیه فرمایید.
از پرکاربرد ترین و خوش طعم ترین پنیر های جهان پنیر پیتزا است. این پنیر همانطور که از نامش نیز پیداست از مواد اصلی یک Pizza است که باعث میشود ظاهر این غذا بسیار جذاب و دلبر و طعم آن خوشمزه شود. البته پنیر استفاده شده در پیتزا می تواند پنیر موزارلا یا پنیر مخصوص باشد. دقت کنید از پنیری با کیفیت که پس از پخت کشدار و نرم باشد استفاده کنید.
از همان ۳۰۰ سال پیش که نخستین پیتزاها با طعمهایی متفاوت وارد بازار خوردنیهای جهان شد،هیچکس فکرش را هم نمیکرد که پای این محبوبیت سر هر کوچه و خیابان باز شود،حتی در سفره ما ایرانیها که به غذاهای اصیل و طعم و عطرش معروف است. این غذا که روزی به غذای فقرا مشهور بوده با شکل امروزی خود تفاوت زیادی داشته اما با این حال از همان قدیم جمعیت زیادی را برای تجربه طعم متفاوتش به ایتالیا میکشانده است.پس از آن جایی که قدمت این غذا در ایران هم بیش از۵۰ سال میرسد، بد نیست قبل خوردن آن کمی اطلاعات هم چاشنی این فست فود پرطرفدار و لذیذ کنید.
کسی نیست که نداند پیتزا از غذاهای معروف ایتالیاییهاست. غذایی که شکل ابتدایی آن با پیتزاهای امروز زمین تا آسمان تفاوت داشت و تنها ترکیب اصلی آن همان خمیر معروف و گرد (از ترکیب آب و آرد) و سبزیجات کوهی بود که روی سنگهای بزرگ و داغ پخته میشدند. تعجب نکنید چون آن زمان خبری از پنیر پیتزا و انواع گوجه و فلفل برای تهیه پیتزا نبود شاید به همین دلیل هم طبقات مرفه جامعه رغبتی به خوردن آن نداشتند و این غذا به خوردنی محبوب طبقه فقیر و کارگر آن زمان مشهور بود اما محبوبیت بیاندازه این غذا بین اقشار مختلف جامعه به زمانی برمیگردد که یک کارگر ساده نانوایی دست به خلاقیتی جالب زد و در تهیه پیتزا برای اولین بار از ترکیب گوجهفرنگی، پنیر معروف موتزارلا و سبزیجاتی مانند ریحان استفاده کرد.
در موضوع همه چیز درباره پیتزا سفر پیتزا به دیار ما به دهه ۱۳۰۰ شمسی برمیگردد؛ سفری که با توجه به نزدیکی مرز ایران به روسیه اتفاق افتاد و در نتیجه پای نخستین رستورانهای فرنگی با مدیریت روسها و ارامنه را به تهران باز کرد. ایرانیها درست در همان زمان بود که برای اولینبار در آن رستورانها با غذاهایی جدید مانند کتلت، الویه و سوپ آشنا شدند اما در کنار اینها به مرور با ورود آمریکاییها به قلمرو ما رستورانهایی با امتیاز آن با هدف عرضه غذاهای فرنگی در چند شعبه بازگشایی شد که بعد از انقلاب با لغو آنها همه بساطها برچیده شد اما با این حال از یادگارهای اصلی آن دوران همان پیتزا پنتری معروف خیابان ویلا را میتوان نام برد.
از طرفی پیتزافروشی معروف داوود به عنوان اولین و قدیمیترین پیتزافروشی ایران از سال ۱۳۴۰ شروع به کار کرد. پیتزافروشی که از همان دوران تا امروز قدمت دارد و مشتریانش به همان سبک و سیاق گذشته طعم اولین پیتزاهای وارد شده به ایران را میچشند اما همین محبوبیت باعث شد تا امروزه در سطح شهر پیتزافروشیهای گوناگونی را در اشکال مختلف ببینیم و برای خوردن یک پیتزای ایتالیایی مرغوب در شهر سردر گم نباشیم.
برخلاف بسیاری از رستورانبازها خیلیها حاضر نیستند لب به پیتزاهای رنگارنگ خارج از خانه بزنند و ترجیح میدهند که همین غذای لذیذ و پرطرفدار را در منزل با سبک و سلیقه خودشان تهیه کنند. به ویژه افرادی که به خاطر نوع خاص بیماریشان مجبور به رعایت نوع خاصی رژیم غذایی هستند. از فاکتورهای سلامت پیتزاهای خانگی که بگذریم،به نکاتی میرسیم که درست کردن این غذای پرطرفدار را برای شما لذت بخشتر میکند.
پیتزای سفید، پیتزایی است که در تهیه ی آن از سس گوجه فرنگی استفاده نمی شود بلکه فراورده های لبنی همچون خامه ی ترش را جای گزین سس گوجه می کنند. پیتزای سبزیجات را نیز با استفاده از انواع سبزیجات مخصوص گیاه خواران می توان تهیه نمود. پیتزای گوشت را هم می توان از انواع گوشت های قرمز مانند گوشت چرخ کرده، گوشت مرغ و ماهی تهیه نمود.
پیتزای ملکه یا پیتزای مارگاریتا یکی از خوش مزه ترین و جذاب ترین مدل این فست فود است. این غذا برای شخص ملکه طراحی شده است زیرا رنگ بندی آن سه رنگ پرچم ایتالیا است. رنگ قرمز گوجه، سبز ریحان، سفید پنیر آن است.مواد تشکیل دهنده این غذا بسیار محدود و کم است اما آن یکی از معروف ترین پیتزاهای خوشمزه جهان می باشد که معروف به پیتزای گوجه فرنگی نیز می باشد. در Pizzaمارگاریتا، گوجه فرنگی با خمیر ،سیر، ریحان، پنیر پیتزا، روغن مایع، نمک فلفل سیاه آویشن ترکیب شده و طعمی متفاوت ایجاد می کند، برای همین طعمی فوق العاده دارد.
پیتزا پپرونی در کل دنیا از جایگاه خاص و ویژه ای برخوردار می باشد. اصالت Pizza پپرونی ایتالیایی/ آمریکایی است و در میان مردم آمریکا و ایتالیا بسیار محبوب است. یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده این پیتزا سوسیس است که در ترکیب این سوسیس گوشت و فلفل استفاده می شود. در ایتالیا به فلفل پپرونی گفته می شود، به دلیل استفاده از این سوسیس این پیتزا پپرونی نام دارد. در نتیجه پپرونی تا حدی تند است و اگر فلفل تند یا غذای تند را دوست دارید حتما این مدل از Pizza را به شما پیشنهاد میکنم. دیگر موادی که در پپرونی استفاده می شوند عبارتند از: خمیر، پنیر پیتزا، سیر رنده شده، روغن زیتون، پنیر پارمسان، سس گوجه فرنگی ، سس پپرونی، آویشن است.
یکی از پرطرفدار ترین پیتزا ها در کشور ایران پیتزای مخلوط است. این غذا از ترکیب خمیر، کالباس، سوسیس، سس مخصوص و پنیر Pizza تهیه میشود. البته بعضی وقت ها برخی از پیتزا فروشیها ازترکیب گوشت هم در نوع مخلوط استفاده میکنند. به طور کلی در نوع مخلوط طعم سوسیس و کالباس غالب می باشد و اگر به آنها علاقه دارید این غذا را سفارش دهید. Pizza مخلوط هم مثل مخصوص، به روشهای مختلفی در رستورانهای سراسر جهان به ویژه ایران تهیه و طبخ میشود.
پیتزای مرغ طعم بسیار لذیذ و خوشمزه ای دارد. این Pizza با فیله مرغ، فلفل دلمهای، زیتون و پنیر پیتزا درست می شود که ترکیب بسیار خوبی را به وجود آوردهاند. طعم تند شده این Pizza هم بسیار خوب است و برای کسانی که به غذاهای تند علاقه دارند، این گزینه میتواند بسیار خوب باشد. در این نوع طعم فلفل دلمهای و مرغ کاملا غالب است.
نوع استیک یکی دیگر از انواع پیتزا است که در سالهای اخیر به محبوبیت زیادی رسیده است. این Pizza متاسفانه در همه ی رستوران ها پیدا نمی شود و بیشتر آن را می توانید در رستوران های ایتالیایی یافت کنید.این غذا برای دوستداران و علاقه مندان به گوشت و استیک خوشمزه ترین پیتزا محسوب میشود. استیک به شکلهای مختلفی درست میشود اما در همه ی آنها فیله گوشت و سیر از مخلفات اصلی این نوع به حساب میآید.در برخی از فست فودها ورقههای گوشت را به صورت کامل روی Pizza قرار میدهند و بعضی دیگر گوشت را رشته میکنند.گوشت، مزه غالب در پیتزا استیک است و معمولا به همراه زیتون، سیر و فلفل دلمهای سرو میشوند.
پیتزا سیسیلی نسبتا در ایران کمیاب است. شکل آن معمولا مستطیلی است و لایه ضخیمی دارد. همانطور که از نامش پیداست منشا آن شهر سیسیلی در ایتالیا است و برای اولین بار در نانواییهای ایتالیا پخته شد.
پیتزای ناپولیتن در اصل یک نوع Pizza نیست و نوعی یک سبک می باشد. این مدل از پیتزا مدت زمان کمی است که در ایران بسیار محبوب شده و ریشه در ناپل ایتالیا دارد. در این مدل تنها خمیر آن است که بسیار مهم است و در واقع این مدل را با انواع دیگر متفاوت می سازد. خمیر آن بدون هرگونه روغن یا چربی تهیه میشود. هر چقدر زمان به عمل آمدن خمیر بیشتر شود، طعم و پوکی نان پیتزا بهتر میشود.معمولا این نوع Pizza را با سس گوجه دستساز، پنیر موزارلا تازه و کمی ریحان سرو میکنند. اما شما میتوانید این نوع از انواع پیتزا در ایران را با تاپینگها و طعم های مختلف سفارش دهید.
تعدادی از مردم بر این باورند که اولین پیتزاها زمانی پخته شد که سربازان ایرانی در زمان ساسانی ها که در جنگ شرکت میکردند سپرشان را روی آتش گذاشته و بعد خمیری روی آن میگذاشتند و مواد غذایی مختلفی مانند خرما و پنیر را روی آن میریختند و میخوردند.در مورد تاریخچه پیتزا توسط یک محقق رومی به نام مارکوس پورسیوس کاتو انجام شد که در کتاب خود به این موضوع اشاره کرد. خمیر گرد و پهنی را با مواد غذایی مانند روغن زیتون، سبزی و عسل پوشانده شده و بر روی سنگهای داغ پخته میشد. مردمان رومی همگی بسیار زیاد به پیتزا علاقه داشتند.شهر ناپل در قرن ۱۸ به یکی از شهرهای بزرگ ایتالیا تبدیل شد به این دلیل که دهقانان زیادی به این شهر آمدند و آن محل را برای سکونت انتخاب میکردند. به همین امر جمعیت این شهر به حدی رسید که حتی خود مردمانی که در آنجا زندگی می کردند نیز در معرض فقر قرار گرفتند.