تزیین پیتزا خانگی با قارچ و کالباس بسیار زیبا مخصوص بچه ها
مدل چیدمان منزل کلاسیک شیک با ایده های جدید و دکوراسیون لاکچری
مدل چیدمان منزل کلاسیک مدل چیدمان منزل کلاسیک شیک با ایده های جدید و دکوراسیون لاکچری همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. چیدمان منزل کلاسیک پایبند …
مدل کفش زنانه برای عید + شیک ترین و خاص ترین مدل های کفش زنانه عید امسال
مدل کفش زنانه برای عید مدل کفش زنانه برای عید + شیک ترین و خاص ترین مدل های کفش زنانه عید امسال همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
عکس مدل مو زنانه کوتاه و بلند برای مراسم های خاص
عکس مدل مو عکس مدل مو زنانه کوتاه و بلند برای مراسم های خاص همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. تمامی افراد، چه زن و چه …
تزیین پیتزا خانگی
تزیین پیتزا خانگی با قارچ و کالباس بسیار زیبا مخصوص بچه ها همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
هیچ چیز بهتر از یک وعده پیتزای خانگی نیست! درست کردن این غذای کلاسیک و محبوب ایتالیایی در خانه نه تنها حس خوبی ایجاد میکند بلکه محکی جدی برای سنجیدن دقت و مهارت آشپزی است.
پیتزا (به ایتالیایی: Pizza ) غذایی است به شکل نان گِرد صافی که در فر یا اجاقگاز یا تنور پخته میشود و معمولاً روی آن را با سس گوجهفرنگی و پنیر میپوشانند و همچنین مواد دلخواه دیگر، روی نان اضافه میکنند. پنیری که استفاده میشود معمولاً پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا است.
پیتزا یکی از غذاهای پرطرفدار و لذیذیه که در ابتدا در ایتالیا تولید و بعد هم با ورودش به آمریکا تغییراتی کرد و تنوع بیشتری پیدا کرد. با اینکه پیتزا ایتالیایی و آمریکایی اختلافاتی باهم دارن ولی هر کدوم طرفداران زیادی هم دارن.
کافی است روی خمیر را با سس گوجه فرنگی برای پیتزا پر کنید و رشتههای لطیف و خوشطعم پنیر موزارلا را روی آن بریزید تا بهترین پیتزای ممکن را در خانه آماده کنید. هر لقمه انفجاری از ترکیب طعمها است که با تردی خمیر تکمیل میشود.
در یک کاسه کوچک مخمر و شکر را در آب ولرم حل کنید (دقت کنید دمای آب نباید بیشتر از ۴۵ درجه سانتیگراد باشد). آب ولرم و شکر باعث فعال شدن مخمر میشوند. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ نمک، پودر سیر و نصف پیمانه آرد را اضافه کنید. کمی هم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط مخمر و روغن زیتون را اضافه کنید. از یک قاشق چوبی استفاده کنید و مخلوط را خوب هم بزنید. سپس به تدریج نصف باقیمانده آرد را هم اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر به حالت کشدار برسد و کمی به دو طرف کاسه بچسبد.
ورز دادن خمیر : این مرحله از طرز تهیه پیتزا مخلوط اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل قبلاً در طرز تهیه خمیر پیتزا به طور مفصل با نکات درست کردن آن آشنا شده بودیم. دستها را به کمی آرد آغشته کنید و خمیر را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در کاسه ورز دهید. اگر خمیر خیلی چسبناک شد، به تدریج ۱/۳ پیمانه آرد اضافی را اضافه کنید. در این مرحله بهتر است خمیر را با کف دست ورز دهید و به آرامی برگردانید. هنگامی که جای انگشت روی خمیر باقی نماند آن را به شکل یک گلوله دربیاورید.
عمل آوردن خمیر : در یک کاسه شیشهای بزرگ کمی روغن زیتون بریزید و از یک برس شیرینیپزی برای پخش روغن در کف و کنارهها استفاده کنید. توپ خمیر را داخل آن بیندازید. روی آن را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود استراحت کند. این کار به خمیر زمان کافی میدهد تا گلوتن موجود در آن آزاد شود. همچنین میتوانید خمیر را به مدت یک شب در یخچال بگذارید تا عمل بیاید.
فر را از ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید تا مطمئن شوید پیتزا در دمایی یکنواخت و مناسب بپزد. سینی مخصوص پیتزا را در فر قرار دهید تا داغ و گرم بماند. روی دست خودتان آرد بپاشید و به آرامی با مشت مرکز خمیر را به داخل فشار دهید. خمیر را از کاسه خارج کنید و روی سطح آردپاشی شده ۵ بار ورز دهید تا صاف شود. سپس آن را با دست یا با کمک وردنه به اندازه یک دایره ۲۰ سانتیمتری باز کنید. با کمک نوک انگشتان یک لبه در دور این دایره درست کنید. قالب پیتزا را از فر خارج کنید و روی آن یک لایه نازک و یکدست آرد بپاشید. خمیر را روی آن منتقل کنید. با استفاده از چنگال خمیر را به آرامی سوراخ کنید تا در حین پخت حباب نزند و سطح آن صاف بماند.
روی خمیر ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید. با یک برس شیرینیپزی تمام سطح و لبهها را به آن آغشته کنید. یک ملاقه از سس پیتزا را در مرکز خمیر بریزید و کاملاً پخش کنید. سپس پنیر و بقیه مواد اولیه را روی آن بریزید. بسته به نوع فر بین ۱۳ تا ۱۵ دقیقه پیتزا را بپزید. حتی اگر پنیر کاملاً ذوب شده بود، به خمیر زمان کافی بدهید تا بپزد و کف آن ترد شود. تا جای ممکن در مقابل وسوسه در آوردن سریع پیتزا از فر مقاومت کنید! اما اجازه ندهید روی آن هم زیاد از حد برشته شود. پیتزا را از فر خارج کرده و با استفاده از یک کاردک خمیر را کمی بلند کنید. کف آن را ببینید و مطمئن شوید که رگههای طلایی روی آن تشکیل شده است. در صورت تمایل پیتزا را با پارمسان رنده شده و تکههای فلفل قرمز تزئین کنید و روی آن آویشن بپاشید. پیتزا را قبل از سرد شدن به هشت قسمت برش بزنید و سرو کنید.
آرد نان دارای پروتئین بیشتری است و گلوتن بالاتری ایجاد میکند که منجر به کشش خمیر و پوسته تردتری میشود. پیشنهاد میشود حتماً آرد خود را وزن کنید تا مطمئن شوید که نتیجه نهایی شما مطابق انتظار است.
خمیر پیتزا یک خمیر بر پایه مخمر است. مخمر کهنه یا به اصطلاح «مرده» احتمالاً بیاثر است و کار نکند. به همین خاطر تاریخ انقضای روی بسته مخمر باید حتماً چک شود. اگر مخمر ۵ دقیقه پس از ریختن در آب شروع به کف کردن یا شکوفه دادن نکرد، احتمالاً مرده است. باید با یک مخمر جدید و فعال شروع کنید.
اگر دمای فر را خیلی پایین بیاورید، پیتزا باید مدت زمان بیشتری در فر بماند. به همین دلیل ممکن است مواد رویی پیتزا خشک شده و ظاهر پیتزا کمی نامطبوع شود. با این توضیح بهتر است دمای فر را در محدوده ۱۸۰ تا ۲۰۰ قرار دهید..
در ورز دادن خمیر پیتزا نباید از وردنه استفاده کنید. زیرا وردنه باعث میشود پف خمیر کم شده و حالت مقوایی پیدا کند. بهتر است پهن کردن خمیر را با کمک انگشتان دست خود انجام داده و آن را تا مرکز لبهها ببرید.
اولین لایه سس که روی خمیر میریزید، نباید خیلی زیاد باشد. زیرا باعث میشود خمیر خیس شده و بافت خود را از دست بدهد. ریختن مقدار کمی سس و پهن کردن آن به شکلی که تمام سطح خمیر را بپوشاند، کافیست.
پنیر موزارلا تازه و پرچرب، خیلی آبدار بوده و پیتزای شما را شبیه به یک گودال شیر میکند. بنابراین بهتر است از پنیر موزارلا کم چرب و یا پنیر پیتزای کشدار استفاده کنید.
انواع متفاوت پیتزا در دنیا موجود بوده که هر کدام مواد اولیه گوناگونی دارند. برای مثال در دستور پخت برخی پیتزاها از سبزیجاتی مانند کلم و بروکلی استفاده میشود. در برخی دیگر از انواع پیتا هم از بیکن و یا گوشت خام و چرب استفاده شده و نحوه اضافه کردن آنها روی پیتزا با چالشهایی همراه است. به طور کلی بهتر است این گونه مواد غذایی که پختن آنها کمی زمان میبرد را از قبل پخته و به پیتزا اضافه کنید. میتوانید مواد غذایی را در روغن تفت داده و سپس روی پیتزا بریزید.
چرب کردن لبههای خمیر یکی از تکنیکهای بسیار ریز و جالبی است که برخی از سرآشپزها آن را اجرا میکنند. چرب کردن لبه خمیر کمک میکند تا پیتزا نسوزد و رنگ آن طبیعیتر جلوه کند. لبههای خمیر را باید قبل از گذاشتن پیتزا داخل فر و بعد از خارج کردن آن از فر انجام دهید.