تزیین فرنی برای ماه رمضان با پودر پسته و داچین بسیار زیبا و خلاقانه
مدل تاتو ساده و جدید زنانه و مردانه
مدل تاتو ساده و جدید زنانه و مردانه مدل تاتو ساده و جدید زنانه و مردانه روی دست ۲۰۲۴ در سایت الی مگ.امیدواریم این مطلب از سایت مدل ما مورد توجه شما قرار گیرد. …
مدل ناخن گلدونی + زیباترین و به روزترین مدل های طراحی ناخن
مدل ناخن گلدونی مدل ناخن گلدونی + زیباترین و به روزترین مدل های طراحی ناخن همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. بسیاری از خانم ها دوست …
تزیین آشپزخانه با ایده های زیبا و سبک امروزی
تزیین آشپزخانه تزیین آشپزخانه با ایده های زیبا و سبک امروزی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آشپزخانه یکی از محیطهایی است که باید به دکوراسیون …
تزیین فرنی برای ماه رمضان
تزیین فرنی برای ماه رمضان با پودر پسته و داچین بسیار زیبا و خلاقانه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
فرنی دسری ساده و مقوی است که بیشتر بر سر سفره های افطار ماه رمضان با تزیینات زیبا و مجلسی دیده می شود.فرنی یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین دسرهاست که با آرد برنج، آرد گندم و یا نشاسته تهیه می شود.
فرنی یکی از دسرهای ساده و راحت است که می توانید در منزل تهیه کنید. از فرنی در مهمانی ها نیز استفاده می شود. پس با کمی سلیقه و کمترین امکانات می توانید ظرف های فرنی تان را تزیین کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید.
فرنی یکی از خوشمزه ترین دسر های سنتی ایرانی می باشد که شما می توانید در طعم زعفرانی و یا ساده یا سه رنگ با پودر کاکائو به راحتی تهیه کنید، اما مهم ترین قسمت تهیه فرنی یا آش ها تزیین آن هستند که شما می توانید با کمک انواع مغزیجات و دارچین و گل محمدی یا ترافل ها این فرنی خوشمزه و اصیل ایرانی را تزیین کنید و برای مهمانی و ماه رمضان تهیه کنید.
فرنی بیشتر با آرد برنج یا نشاسته ذرت و شیر تهیه می شود و شما می توانید برای خوشمزه ترین شدن آن از بستنی وانیلی استفاده کنید و در انتها برای عطر بیشتر از گلاب استفاده کرده و یک فرنی فوق العاده ساده در ۱۵ دقیقه تهیه کنید. شما می توانید فرنی را به صورت گرم یا سرد سرو کنید که هر دوی آن خوشمزه می باشد.
سادهترین روش تزئین فرنی ساده تزئین با سادهترین مواد مثل پودر دارچین به شکلهای مختلف است. دیگر روش تزیین فرنی استفاده از زعفران دم کرده است. فقط اگر میخواهید از زعفران استفاده کنید دقت کنید که زعفران دمی شما خیلی آبکی نباشد.
یکی دیگر از روشهای تزیین فرنی این است که آن را با انواع آجیل مثل گردو، پسته، نارگیل یا بادام تزئین کنید. در این روش، هم میتوانید مغزیجات را پودر کنید و پودر آنها را برای تزیین استفاده کنید و هم میتوانید از خلال آنها برای تزیین استفاده کنید. مثلا یکی از گزینههای خوب تزئین فرنی، پودر نارگیل است.
دیگر روش تزیین فرنی استفاده از انواع میوههای رنگارنگ چه به صورت خام چه به صورت پخته یا کمپوت شده استفاده کنید. فقط اگر از کمپوت استفاده میکنید، آب کمپوت را روی فرنی نریزید. ضمنا اگر از این روش برای تزئین استفاده کردید حتما میزان شکر فرنی خود را در حین پخت کمتر در نظر بگیرید.
فرنی سه رنگ نوعی فرنی است که دقیقا مثل فرنی ساده تهیه میشود. ابتدا باید فرنی ساده را درست کنید و سپس آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. در یکی از ظرفها مقداری زعفران آب شده اضافه کنید و هم بزنید؛ به ظرف دیگر هم کاکائوی آب شده اضافه کنید و در نهایت دو لایه رنگی را روی لایه فرنی ساده بریزید. این فرنی را، هم میتوانید ساده سرو کنیدو هم روی آن را با مواد مختلف تزئین کنید.
فرنی شیر برنجی (آرد برنج و شیر) است که غذای شیرین مرسوم میان مردم جنوب آسیا میباشد. از برنج جوشیده یا گندم خرد شده با شیر و شکر، هل، کشمش، زعفران، آجیلها، بادام زمینی یا پسته تهیه میگردد.
قبل از این که تزئین فرنی را فرا بگیرید، ابتدا برای پخت فرنی ساده خود، درون یک قابلمه نشاسته یا آرد برنج را داخل شیر سرد یا حتی آب (به جای استفاده از شیر) بریزید و خوب حل کنید و سپس این قابلمه را روی گاز قرار دهید و همچنان هم بزنید. بعد از اینکه مخلوط خوب آماده شد و به غلظت کافی رسید، باقی مواد یعنی شکر، گلاب و دانه هل را اضافه کنید و باز هم بزنید.
مواد را آنقدر هم بزنید که خوب در هم مخلوط شوند و فرنی ساده شما به غلظت کافی برسد. بعد از این، فرنی شما آماده است. اکنون نوبت آن است که فرنی را در ظرف یا قالب مدنظرتان بریزید و اجازه دهید به خوبی خنک شود تا بتوانید روی تزئین فرنی را بهتر انجام دهید.
فرنی یکی از خوشمزه ترین دسر های سنتی ایرانی می باشد که شما می توانید در طعم زعفرانی و یا ساده یا سه رنگ با پودر کاکائو به راحتی تهیه کنید، اما مهم ترین قسمت تهیه فرنی یا آش ها تزیین آن هستند که شما می توانید با کمک انواع مغزیجات و دارچین و گل محمدی یا ترافل ها این فرنی خوشمزه و اصیل ایرانی را تزیین کنید و برای مهمانی و ماه رمضان تهیه کنید.
فرنی بیشتر با آرد برنج یا نشاسته ذرت و شیر تهیه می شود و شما می توانید برای خوشمزه ترین شدن آن از بستنی وانیلی استفاده کنید و در انتها برای عطر بیشتر از گلاب استفاده کرده و یک فرنی فوق العاده ساده در ۱۵ دقیقه تهیه کنید. شما می توانید فرنی را به صورت گرم یا سرد سرو کنید که هر دوی آن خوشمزه می باشد.
تزیین فرنی و تزیین فرنی برای افطار با دارچین و گردو خاصیت فرنی شما را بیشتر می کند. آرد برنج دارای طبعی کمی متمایل به سردی است که ادویه ها می توانند تعادل مزاج برای این غذا ایجاد کنند.
شیر برنج و فرنی در صورتی در ماه رمضان توصیه می شوند که :اولا به صورت قسمتی از یک وعده غذایی خورده شود، ثانیا شیرینی شان محدود باشد و ثالثا در مصرف شان افراط نشود (حتی در افطار)؛ بعضی افرادی که روزه می گیرند، مخصوصا در تابستان های گرم دچار افت قندخون می شوند و افت قندخون عصبانیت و سرگیجه را تجربه می کنند که در این زمان، خوردن غذاهای یادشده می تواند برای آنها کمک کننده باشد. فرنی اگر شیرین نباشد میتواند گلو را نرم و صاف کند و آمادگی برای صرف شام و افطار را فراهم آورد.
برای تهیه فرنی با عسل بهتر است پس از خاموش کردن فرنی ، عسل را اضافه کنید زیرا نباید عسل جوشیده شود. برای تزیین فرنی نیز می توانید ازمغز پسته و بادم ، پودر نارگیل ، دارچین و کاکائوی آب شده استفاده کنید.
در یک ظرف میوه های دلخواه را قرار دهید و سپس فرنی تهیه شده با دستورالعمل مورد نظر را روی میوه ها بریزید. برای تزئین نیز می توانید از پودر پسته ، دارچین و گل محمدی استفاده کنید.
برای تهیه فرنی زعفرانی قبل از حرارت دادن مواد کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید تا طعم زعفران با مواد ترکیب شود.