تزیین فینگر فود کیک مرغ + زیباترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین فینگر فود کیک مرغ
مدل عروس اروپایی با میکاپ فوق العاده بی نظیر و خاص
مدل عروس اروپایی مدل عروس اروپایی با میکاپ فوق العاده بی نظیر و خاص همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آرایش عروس اروپایی یکی از بهترین …
مدل لباس محلی دخترانه + زیباترین لباس های محلی استان های ایران
مدل لباس محلی دخترانه مدل لباس محلی دخترانه + زیباترین لباس های محلی استان های ایران همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. ایران مهد هنر و …
مدل لباس بارداری برای عکاسی + زیباترین و شیک ترین مدل های لباس بارداری و ایده های خفن عکاسی
مدل لباس بارداری برای عکاسی مدل لباس بارداری برای عکاسی + زیباترین و شیک ترین مدل های لباس بارداری و ایده های خفن عکاسی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه …
تزیین فینگر فود کیک مرغ
تزیین فینگر فود کیک مرغ + زیباترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین فینگر فود کیک مرغ همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
دستورهای متنوعی برای تهیه فینگر فود کیک مرغ موجود است که هر یک در نوع خود بینظیرند. قبل از هر چیز لازم است بدانید که کیک مرغ را به دو صورت سرد و گرم میتوان تهیه و سرو کرد. فینگر فود کیک مرغ که بصورت سرد تهیه و سرو میشود شباهت زیادی به سالاد الویه دارد اما کیک مرغ گرم متفاوت است. اگر مایلید سفرههای خود را با یک فینگر فود خوشمزه رنگینتر کنید،
کیک مرغ سرد شباهت زیادی به سالاد اولویه دارد و دلیل این شباهت به مواد اولیهای مصرفی آن برمیگردد. همانطورکه از اسم این فینگر فود پیداست، این غذا بصورت سرد سرو میشود.
کیک مرغ یکی دیگر از غذاهای راحت و ساده است که می توان این غذا را جز دسته غذاهای سالاد الویه و سالاد ماکارانی دانست که بیشتر مواد اولیه این سه نوع غذا شبیه هم است که فرق آن یشتر در مواد اولیه اصلی آن است این نکته را هم باید اشاره کرد که این غذا را هم می توانید در مهمانی ها و مراسم ها به عنوان یک غذای فینگر فودی حساب کرد.
سینه مرغ را همراه با دو لیوان آب، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی حرارت اجاق گذاشته و اجازه دهید مرغ آبپز شود. پس از اینکه مرغ پخت آنرا ریش ریش کرده و در ظرفی جداگانه بگذارید. تخم مرغها را آبپز کرده بعد از اینکه سرد شد، رنده کنید. ماست و سس را با هم ترکیب کرده و هم بزنید.
گردو، جعفری، نمک، فلفل سیاه، خیارشور را با هم ترکیب کرده و به مخلوط سس و ماست اضافه کنید. تخم مرغ و مرغ ریش شده را به سس اضافه کنید. مواد کیک مرغ آماده است. روی نان تست با استفاده از لیستک یک لایه سس کیک مرغ ریخته و روی آن یک لایه نان تست قرار دهید. به همین راحتی و در زمانی کوتاه کیک مرغ شما آماده است. برای تزیین آن میتوانید از جعفری، پیازچه، زیتون و… استفاده کنید.
شما می توانید بدون این که قالب دایره ای بزنید می توانید به صورت مثلث های ۳ گوش، دایره ای، مربع و مستطیل انجام دهید که باز هم سلیقه است.
برای تهیه کیک مرغ به صورت فینگر فودی ، نان تست هارو با کاتر گرد یا هر شکلی که دوست دارید برش بزنید، روی لایه اول نان تست مایونز بزنید،مواد مرغی رو روی نان تست بریزید و لایه دوم نان تست را روی مواد مرغی قرار بدید. در اینجا شما ، دو لایه نان تست و یک لایه مواد مرغی دارید. سپس دور تا دور فینگر فود کیک مرغ رو مایونز بزنید و درون پودر نان بغلطونید و یک گوجه گیلاسی متناسب با اندازه کیک مرغ ، روی آن قرار بدید.
تکه های کیک مرغ مون رو توی یخچال می ذاریم تا یک ساعت بمونه و جا بیوفته.بعد از یک ساعت در میاریم و تزیین می کنیم و توی ظرف مناسب سرو می کنیم. برای تزیین می تونید از گوجه گیلاسی و یا کمی گردوی آسیاب شده و جعفری استفاده کرد. می تونید به صورت کیک هم درست کنید و تکه ای نباشه.که در اون صورت باید در آخر روی کیک رو مایونز کشی کنید.
برای تزیین کیک مرغ دستتان باز است و میتوانید با خلاقیت خود آن را هم به شکل مربع یا مستطیل و حتی دایرهای یا رولی درست کنید. فقط کافی است زمان بگذارید و روی کیک را با سبزیجات رنگارنگ و خوشمزه تزیین کنید.
با توجه به این که مرغ به صورت ریش ریش و البته با مواد دیگر مخلوط شده در این غذا استفاده میشود معمولا طعم خوبی دارد اما اگر خیلی حساس هستید، حتما در زمان پخت مرغ آن را با چاشنیها مختلف از جمله زعفران خوب مزهدار کنید.
اگر شما رژیم هستید یا نمیخواهید از مواد چرب و سراشار از کالری مثل سس مایونز استفاده کنید میتوانید به جای استفاده از مایونز تنها از ترکیب سس مایونز با ماست استفاده کنید و حتی مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.
می توانید بعد از اینکه کناره های نان تست را برش زدید آن را به شکل مثلث ببرید و سالاد مرغ را بین دو تکه از نان ها قرار بدهید و روی آن ها را به دلخواه تزیین کرده و زیر آن کاغذ شیرینی قرار بدهید تا شکل شیرینی تر شود به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم می توانید استفاده کنید!
می توانید کیک مرغ تان را به صورت کوچک و یا به صورت شیرینی و یا به صورت بزرگ و یک تکه درست کنید. • در تهیه ی کیک مرغ می توانید از هویج پخته یا خام استفاده کنید.
کیک رو با سس مایونز کاور کنید و و بعد به هرشکلی دوست دارید تزئین کنید. برای تزئین کیک مرغ، میتونید از برش های نازک خیار یا هویج استفاده کنید.
باقیمانده ی اطراف نان تست رو که برش دادید اجازه بدید کمی در مجاورت هوا خشک و ترد بشن. بعدمیتونید اونها رو در مخلوط کن خرد و یا آسیاب کنید تا پودر بشن. و برای اطراف کیک ازشون استفاده کنید.
کیک مرغ را میتوانید بعداز آماده شدن برش های کوچک تر بزنید و به سس مایونز آغشته کنید و پودر نان بغلتانید تا کاور بشه و مثل شیرینی تزیین کنید. که درواقع شورینی محسوب میشود!
از پنیرخامه ای، ذرت، چوب شور، یا کراکرهای نمکی هم برای تزیین میتونید استفاده کنید. از سبزیجاتی مثل جعفری، پیازچه، تربچه و ریحون در تزیین کیک میتونید بهره ببرید.
برای تهیه کیک مرغ دستورهای متنوعی هست. از ژامبون به همراه مرغ در تهیه کیک مرغ استفاده میشود. برخی تخم مرغ آبپز هم در کیک استفاده میکنند. هویج پخته یا خام رنده شده هم میتونید درمواد سالاد مرغ یا کیک استفاده کنید. میزان نمک رو میتونید بعد از مخلوط کردن مواد بچشید واگر نیاز بود نمک اضافه کنید. ولی در ابتدا زیاد نمک اضافه نکنید.