تزیین فینگر فود تولد + ایده های بسیار زیبا و شیک برای تزیین فینگر فود تولد و مهمانی
مدل لباس بارداری بلند + شیک ترین و راحت ترین مدل های لباس بارداری را اینجا ببینید
مدل لباس بارداری بلند مدل لباس بارداری بلند + شیک ترین و راحت ترین مدل های لباس بارداری را اینجا ببینید همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
تزیین نارگیل شب یلدا + ایده های عجیب و غریب و منحصر بفرد برای یلدا
تزیین نارگیل شب یلدا تزیین نارگیل شب یلدا + ایده های عجیب و غریب و منحصر بفرد برای یلدا همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شب …
تزیین برنج با رنگ غذا ایده های بسیار زیبا و راحت برای تزیین کردن برنج
تزیین برنج با رنگ غذا تزیین برنج با رنگ غذا ایده های بسیار زیبا و راحت برای تزیین کردن برنج همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
تزیین فینگر فود تولد
تزیین فینگر فود تولد + ایده های بسیار زیبا و شیک برای تزیین فینگر فود تولد و مهمانی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
فینگر فود (Finger food) در معنای لغوی یعنی غذای انگشتی و در واقع به غذاهایی گفته میشود که در ابعاد کوچک برای پیش غذا، میان وعده و .. استفاده میشوند. به دلیل سبک و روش آماده کردن و پخت فینگر فود، میتوان به راحتی آن را با دست خورد!
فینگر فود به عنوان یکی از شاخه های هنر آشپزی و با توجه به جذابیت هایی که برای نسل جدید دارد، برای بسیاری از علاقمندان به دنیای آشپزی تازگی داشته و تمایل به آموزش فینگر فود دارند. خوراک انگشتی یا همان فینگر فود در مقابل غذاهای مفصل قرار می گیرد که معمولاً برای خوردن آنها نیاز به استفاده از چاقو، چنگال، قاشق و … میباشد.
در برخی از فرهنگها، خوراکها تقریباً همیشه با دست خورده میشوند. برای مثال غذاهای اتیوپی در نان اینجرا پیچیده و خورده میشوند. در جنوب آسیا نیز خوردن غذا بیشتر با دست صورت میگیرد. بسیاری از غذاهای خیابانی از نوع غذای دستی محسوب میشوند. در دنیای غرب، فینگر فود اغلب پیش غذا یا غذای اصلی است. قطعات کوچک گوشت، رول سوسیست، سوسیس سیخی، سیخ پنیر و زیتون، پای کیش، سمبوسه، ساندویچ و دیگر مواد غذایی مانند نان پیتا از فینگر فودها هستند و علاوه بر اینها برگر، پیتزا، سوسیس، میوه و نان نیز از انواع خوراکهای انگشتی محبوب هستند. دسرها مانند کلوچه، شیرینی و بستنی قیفی یا چوبی هم عمدتاً با دست خورده میشوند ولی اغلب به عنوان فینگر فود محسوب نمیشوند. در بسیاری از کشورهای غربی کسب و کارهای غذایی وجود دارد که فینگر فود را برای رویدادهایی مانند عروسی، نامزدی، تولد و دیگر ن جشنها فراهم میکنند. استفاده از فینگر فود در عروسی ها روند رو به رشدی داشته است چرا که ارزان تر هستند و منوی انعطاف پذیرتری دارند.
بسیاری افراد این نظر را دارند که فینگرفودها از ابتدای آفرینش بشر وجود داشتهاند. زیرا در آن زمان ابزاری برای خوردن غذا وجود نداشت و انسانها مجبور بودند از دستان خود برای خوردن غذا استفاده کنند. اما ما در این مقاله میخواهیم ببینیم که فینگرفود به معنای امروزی چگونه شکل گرفته است؟در سال ١٣١٩ که کافهها در آمریکا رونق گرفتند، صاحبان کافهها تصمیم گرفتند تا برای میان وعده غذاهای سادهای تهیه کنند که دشواری تهیه غذاهای معمولی را نیز نداشته باشند. به همین دلیل اقدام به تهیه خوراکیهایی کردند که به راحتی با دست خورده میشد. و همینجا بود که فینگرفودها به وجود آمدند. با گذشت زمان این غذاهای خوشمزه در کشورهای اروپایی نیز رواج پیدا کرده و حتی به عنوان غذای اصلی سرو میشدند.
فینگر فود را میتوان به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی در مهمانیها سرو کرد؛ هرچند که بهتر است برای غذای اصلی از فینگر فود گرم و برای پیش غذا از فینگر فود سرد استفاده کنیم. از سینی فینگر فود برای پذیرایی در مراسمی مثل عروسی و نامزدی، تولدها، و سایر جشنها میتوان استفاده کرد.به عنوان مزیت دیگر پذیرایی با فینگر فود میتوان به این اشاره کرد که اندازه کوچک این نوع غذا باعث میشود بتوانید در مهمانیها با انتخاب ترکیبهای مختلف طعمهای زیادی را مزه کنید.
یک نوع از فینگر فود به صورت سرد سرو میشود. معمولا برای تهیه سینی فینگر فود سرد نیازی به پخت و پز روی اجاق گاز نیست و بخش عمدهای از مواد این فینگر فودها وابسته به سبزیجات و لبنیات است. همچنین، خوبی فینگر فود سرد این است که نیازی نیست حتما آنها را قبل از آمدن مهمانها آماده کنید، بلکه میتوانید از شب قبل تهیه آنها را تدارک ببینید و روز مهمانی از کار زیاد و آشپزی خسته و بدون انرژی نباشید. همچنین، نوع سرد فینگرفود به دلیل ماندگاری بیش تر و خوردن آسان تر، پر طرفدارتر و دارای کاربرد بیشتری در مهمانی ها، مجالس، و جشن تولدها نسبت به نوع گرم فینگرفود است.
از انواع فینگرفودها می توان به مینی ساندویچ ها، انواع غذاهای تهیه شده با نان تست، مینی سوسیس ها، و غذاهای لقمه ای تهیه شده از خمیر یوفکا و پنیر اشاره کرد که ازجمله جذاب ترین انواع فینگرفود هستند و می توان گفت از جمله قدیمی ترین انواع آن نیز به شمار می آیند. امروزه انواع اسنک پیتزایی، اسنک مرغ، اسنک کالباس، اسنک گوشت، فینگرفود الویه، فینگر فود با تارت، فینگرفود با سوسیس و انواع ساندویج خوشمزه و کوچک در سینی های متنوع با تزئینات کنجد و جذاب در دسته فینگرفودها جا گرفته اند.
دستهبندی انواع فینگر فود با توجه به مواد اولیه و البته مراسمهایی که قرار است فینگرفود در آنها سرو شود، کاملا متفاوت است. برای مثال فینگر فود ساده را میتوانید در جمعهای دوستانه سرو کنید. اما زمانی که قرار است برای تولد یک وعده غذایی را تهیه کنید، باید با فینگر فود از مهمانان خود پذیرایی کنید.
فینگرفود جذاب نان و پنیر : اگر بگوییم این نوع فینگر فود را فینگر فود ایرانی مینامند، پر بیراه نگفتهایم. یکی از مراسمهایی که استفاده از فینگر فود نان و پنیر در آن مرسوم شده، مراسم عقد است. در مراسم عقد ایرانی بعد از خواندن خطبه عقد و در انتهای مراسم، از مهمانان با شیرینی، میوه و نان و پنیر پذیرایی میشود. در گذشته فینگرفود رسم نبود، به خاطر همین با لقمههای کوچک نان و پنیر پیچیده شده و بستهبندی شده با روبانهای رنگی، از مهمانان پذیرایی میکردند. اما امروزه با رواج پیدا کردن فینگرفودها، کارها سادهتر و البته جذابتر شده است. در نهایت شما میتوانید با ترکیب نان، پنیر، گوجه و خیار، لقمههای برش داده و کوچکی تهیه کنید که سرو آنها راحت است و خوردن آنها بیدردسر!
دلمه برگ مو از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. تهیه آن شاید در ابتدا کمی سخت باشد اما در نهایت غذایی لذیذ و خوش طعم را به شما ارائه میدهد که سختی تهیه شدن آن مرتفع خواهد شد. دلمه را با گوشت چرخ کرده، پیاز، برنج و لپه آماده میکنند و سبزیهای معطری مانند جعفری، تره و گشنیز را نیز به آن اضافه میکنند. همه این مواد در برگ مو جوشانده شده، پیچیده میشوند و در نهایت میپزند. دلمه بهتر است با طعمدهندهها مزهدار شود. در نهایت به دلیل کوچک بودن هر دلمه میتوان آن را بهعنوان یک فینگر فود در مراسمهای مختلف سرو کرد. این غذا یک فینگر فود ساده است که همه آن را دوست دارند و طعم بینظیری دارد.
فینگر فود کالباس یا رول ژامبون : این فینگر فود به فینگر فود تولد نیز معروف است. شما به راحتی میتوانید با ژامبون، نان لواش، سس مایونز و حتی خیارشور و ذرت این غذا را آماده کنید. برشهای کوچک فینگر فود کالباس یا رول ژامبون طرفداران بسیار زیادی دارند. این غذا با نان تست و حتی نان لواش به راحتی قابل تهیه است. فراموش نکنید که از سس مایونز استفاده کنید تا چسبندگی نان به مواد افزایش پیدا کند. حتی میتوانید این فینگرفود را در مراسمهای دوستانه و رسمی نیز سرو کنید. ژامبون غذایی است که تمام افراد در هر سنی که باشند طرفدار آن هستند.
فینگر فود سبزیجات : این غذا پای ثابت سینی فینگرفود افراد رژیمی است. اگر قرار است در یک مهمانی چه دوستانه و چه رسمی با در نظر گرفتن تمام سلیقهها و ذائقهها فینگرفود سرو کنید، به شما پیشنهاد میکنیم فینگرفود سبزیجات را فراموش نکنید. البته این فینگر فود برای بچهها نیز بسیار جذاب است. در تهیه آن میتوانید از قطعههای پنیر، گوجه گیلاسی، خیار، هویج و حتی ورقههای نازک و برش داده کاهو نیز استفاده کنید. پنیر برش خورده خامهای مکمل این مواد بوده و طعم لذیذی به ترکیب این میوهها و سبزیجات خواهد داد. فلفل و نمک تکمیلکننده این فینگرفود هستند و فراموش نکنید که ترکیب رنگ جذاب آنها میتواند مهمانان شما را به وجد آورد.
فینگر فود رول مرغ و سیبزمینی یک غذای فینگر فود ملل محسوب میشود که بهنوعی در تمام کشورها میتوانید آن را مشاهده کنید. رول مرغ و سیبزمینی همانطور که از نامش مشخص است از ترکیب مرغ و سیبزمینی تهیه شده است. سیبزمینیهای پوره شده یا له شده را با شیر، نمک، فلفل و جعفری در کنار مرغهای پخته شده و چرخ شده ترکیب کنید. در نهایت خمیر بهدستآمده را با وردنه صاف کنید و درون آن را پنیر پیتزا بریزید. سپس آن را رول کرده و بهاندازه دلخواه برش دهید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، رولها را درون آن بگذارید و داخل فر قرار دهید. همه زحمتی که برای این فینگر فود ساده خواهید کشید، در همین حد است.
فینگرفود کراکت مرغ و پنیر در بین فینگرفودها این غذا را فینگر فود تولد میدانند چون هم ظاهر هوسانگیزی دارد و هم برای کودکانی که کمی بد غذا هستند، مناسب است. برای تهیه این فینگر فود، مرغ را چرخ کنید و با جعفری، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط دهید. از ماده تهیه شده بهاندازه یک گردو بردارید در کف دست خود قرار دهید. سپس آن را بازکرده و میانه آن را با پنیر گودا یا پنیر پیتزا پر کنید. اگر ژامبون طعم موردعلاقه شما است، میتوانید با کمی پنیر و ژامبون ریز خرد شده یا رنده شده آن را تزئین کنید.
قارچ شکم پر را بهعنوان یک فینگر فود ساده در نظر میگیرند و آن را وروجک شیطان مینامند. برای تهیه این فینگرفود جذاب تنها کافی است که قارچها را شسته، درون آنها را خالی کنید، اما محتویات را دور نریزید. سپس پیازداغ بگیرید و گوشت چرخکرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با پیازداغ مخلوط کرده و بهخوبی سرخ کنید. در آخر قارچهای شکم پر را با موادی که تهیه کردهاید پر و روی آنها را با پنیر پیتزا تزیین کنید. این قارچها در فر تبدیل به معصومترین و لذیذترین قارچهای دنیا خواهند شد.
بورک گوشت هم در دسته فینگر فود ساده قرار میگیرد و هم بهنوعی یکی از اعضای جدانشدنی سینی فینگر فود محسوب میشود. برای تهیه این فینگر فود لذیذ باید سیبزمینیها را سرخ کنید و گوشت چرخکرده را نیز تفتداده با قارچ و رب گوجه بهخوبی بپزید. یک عدد تخممرغ را با ماست، شیر و روغن مایع مخلوط کرده و بر روی ورق خمیر خود از مایع تخممرغ پوشش داده و سپس ترکیب گوشت و سیبزمینی و قارچ را روی آن بریزید. بر روی آن پنیر پیتزا ریخته، خمیر را بپیچید در سینی فر قرار داده و درون فر بگذارید. بورک گوشت به عبارتی تحفه کشور ترکیه است اما میتوان آن را یک فینگر جذاب و پرطرفدار محسوب کرد.
بورک مرغ همانند بورک گوشت تهیه میشود با این تفاوت که در این غذا بهجای گوشت، از مرغ چرخکرده استفاده میکنید. اولازهمه مرغهای چرخکرده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه با پیازهای تفتداده شده مخلوط کنید. رب گوجه و قارچ نیز میتواند به این ترکیب اضافه شود. حتی میتوانید از تخم گشنیز هم استفاده کنید.
فینگر فود بقچه بادمجان را بیشتر برای پیشغذا تهیه میکنند. این فینگر فود ایرانی برای کسانی مناسب است که عاشق طعم و مزه بادمجان هستند. بادمجانها را سرخکرده و مواد میانی را با ترکیب پیاز، گوشت چرخکرده و فلفلدلمهای به همراه گوجهفرنگی، نمک، زردچوبه و فلفل زیاد تهیه کنید. بعد از آن بادمجانهای سرخ شده را به شکل بهعلاوه بر روی یکدیگر قرار داده و در میان آنها مواد میانی را قرار دهید.سپس لبههای بادمجان را جمع کرده و آنها را با یک خلال دندان محکم کنید. برای سس نیز میتوانید از ترکیب پیاز، رب گوجهفرنگی، گوجه، نمک و زردچوبه استفاده کنید. پیاز رنده شده و گوجه پوره شده را با ترکیب یکدیگر بهصورت سس آماده کنید. در نهایت بقچهها را در پیرکس چیده، سس را روی آنها ریخته و ۳۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ درجه درون فر قرار دهید.