تزیین فینگر فود کشک بادمجان + ایده های بسیار زیبا برای تزیین فینگر فود کشک بادمجان
مدل لباس مجلسی برای زنان شکم دار و سایز بزرگ بسیار زیبا
مدل لباس مجلسی برای زنان شکم دار مدل لباس مجلسی برای زنان شکم دار و سایز بزرگ بسیار زیبا همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خانمهایی …
مدل آرایش چشم بسیار زیبا و جذاب
مدل آرایش چشم مدل آرایش چشم بسیار زیبا و جذاب همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. وقتی می خواهید آرایش کنید نه تنها مدل ابرو یا …
مدل لباس قشنگ و شیک مجلسی در طرح های متنوع برای مناسبت های خاص
مدل لباس قشنگ و شیک مدل لباس قشنگ و شیک مجلسی در طرح های متنوع برای مناسبت های خاص همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دعوت …
تزیین فینگر فود کشک بادمجان
تزیین فینگر فود کشک بادمجان + ایده های بسیار زیبا برای تزیین فینگر فود کشک بادمجان همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
کشک بادمجان از آن دسته غذاهاییاست که در اکثر مهمانیها و دورهمیهای ما ایرانیها حضور دارد. از جمله خوبیهای این غذا این است که میتوان آن را به خوبی با مخلفات مختلفی تزیین کرد، هم آن را به صورت یک ظرف بزرگ در مرکز میز غذا با تزییناتش داشت و هم به شکل لقمه یا در ظرفهای کوچک ریخت و تزیین کرد.
برای تهیه کشک بادمجان لازم است فقط بادمجان سرخ شده یا دودی داشته باشید تا بتوانید با پیاز داغ، سیر داغ و گردو و کشک آن را تهیه کرده و از خوردنش در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
این روزها درست کردن فینگر فود برای مهمانی بسیار محبوب شده است. کشک بادمجان یک غذای نونی خوشمزه است که بسیار سریع آماده می شود که حتی می توان آن را به شکل فینگر فود برای افطار نیز تهیه و سرو کرد.
کشک بادمجان از محبوب ترین های لیست غذا های سنتی ایرانی است که می توان آن را به شکل فینگر فود های مختلف سرو کرد. برای تارت کشک بادمجان شما میتوانید از تارت های آماده که در فروشگاه ها موجود است استفاده کنید و یا خودتان در منزل، خمیر آن را بپزید. تارت های موجود در بازار دو نوع هستند. تارت شیرین و تارت شور. توجه داشته باشید که اگر قصد دارید تارت آماده را تهیه کنید، تارت شور را برای فینگر فود کشک بادمجان بخرید.
اصلیترین روش تزیین کشک بادمجان مجلسی این است که آن را با پیاز داغ، سیر داغ، کشک، نعناع داغ و یا زعفران آب شده تزیین کنید. در این روش کافی است مقداری از هر کدام از این مواد را نگه دارید و با در نظر گرفتن سلیقه شخصی طرح و نگاری به ظرفی که کشک بادمجانتان را در آن ریختهاید بدهید.
اگر قالب دارید میتوانید از قالب برای شکلدهی و تزیین مرتبتر کشک بادمجان استفاده کنید. ضمن اینکه میتوانید برای تزیین از قیفهایی که برای تهیه کیک استفاده میشود، برای ایجاد شکوفه با کشک استفاده کنید.
استفاده از بادمجان سرخ شده و شکل داده شده مثلا به شکل گل یا هر تزیین دیگری با سبزیجات دیگری مثل گوجه یا حتی میوههایی مثل انار هم میتوانند گزینه خوبی برای تزیین کشک و بادمجان باشند.
کشک بادمجان را میتوانید به شکل لقمهای یا فینگرفود هم در آورید. کافی است یا ظروف کوچک یکبار مصرف استفاده کنید یا مثلا در یک ظرف بزرگ با قالبهای کوچک، لقمه کشک بادمجان درست کنید.
راتا کشک بادمجان بسیار ساده و خوشمزه است که یکی از انواع فینگر فود کشک بادمجان است که برای مهمانی مناسب است. فینگر فود یک روش سرو غذا است که برای هر فرد به صورت جداگانه تهیه می شود. از این راه برای سرو غذا و درست کردن میز سلف سرویس در مهمانی ها و تولد ها استفاده می شود.
کشک بادمجان یک غذای سنتی و بی نظیر ایرانی است که بسیاری را شیفته ی خود کرده است. این غذای خوشمزه را می توان به روش های مختلفی سرو کرد. فینگر فود نیز یکی از روش های سرو غذا به صورت تک نفره و سریع است که از این روش برای سرو غذاهای مختلف در مهمانی ها و تولد ها استفاده می شود.
چون در فینگر فود کشک بادمجان از کشک استفاده می شود و کشک نیز بسیار زود ترش می شود، همچنین در تهیه فینگر فود راتا چون از نان استفاده می شود، پس از گذشت چند ساعت ممکن است نان شل شده و غذا مزه خود را از دست بدهد به همین دلیل بهتر است این غذا را نهایتا به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگه دارید.
بادمجان هنگام سرخ شدن روغن زیادی جذب می کند و به همان نسبت، روغن نیز پس می دهد. اگر نمی خواهید کشک بادمجان شما چرب نشود، بعد از سرخ کردن بادمجان حتما با دستمال مخصوص، روغن آن را بگیرید و یا از بادمجان کبابی استفاده کنید. توجه داشته باشید که در سرخ کردن سیر و پیاز و نعنا داغ نیز از روغن کمتری استفاده کنید.
می توانید از نان تارت آماده استفاده کنید یا اینکه خودتان خمیر تارت آماده کنید و بپزید. اکثر لوازم قنادی ها و نان فانتزی ها نان تارت آماده دارند. دو بسته نان تارت که حدود شصت عدد می شود انتخاب کنید. نان های تارت آماده به شکل های مختلف مانند گل، ستاره و قلب موجود هستند.
برای تهیه کشک بادمجان رژیمی می توانید بادمجان ها را کبابی یا آبپز کنید. کشک بادمجانی که با استفاده از بادمجان کبابی تهیه شده باشد بسیار خوشمزه است و با خیال راحت می توانید آن را در برنامه رژیم لاغری خود جای دهید.
برای تهیه کشک بادمجان برحسب ذائقه خودتان میتوانید هم بادمجان کبابی و هم بادمجان سرخشده استفاده کنید. کافی است بادمجانها را با چنگال یا گوشتکوب خوب له کنید و سپس در مخلوط پیاز و سیری که سرخ شده بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس گردو را اضافه کنید و مجدد تفت دهید و در نهایت کشک را اضافه کنید و بگذارید مقداری مواد روی شعله بپزند و به خورد هم بروند. بعد از مدت کوتاهی کشک بادمجان شما آماده است و کافی است بگذارید مقداری خنک شود تا بتوانید آن را تزیین کنید.
برای سرو کشک بادمجان بصورت فینگر فود به همراه نون تست چندین روش وجود دارد. در تمام این روشها، ابتدا نان تست را قبل از سرو فینگر فود آماده میکنیم. چنانچه از نان تست استفاده میکنید، ابتدا نانها را با قالب به اندازه و شکل دلخواه خود ببرید و سپس آنها را در دستگاه تست، تست نمایید. چنانچه مهمانهای شما زیاد است، میتوانید نانها را مقدار کمی کره زده و بر روی سینی فر بچینید. سینی را در طبقه بالای فر قرار دهید و با شعله بالای فر تست کنید. دقت کنید که نانها بسرعت تست میشوند و بایستی آنها را در میانه بچرخانید تا هر دو سمت نان تست گردد. اگر از نان باگت استفاده میکنید، نان باگت را به ضخامت دلخواه و بصورت مورب برش داده و همانند نان تست، تست کنید. توجه داشته باشید که اگر بادمجانهای خود را کبابی کردهاید، بهتر است قبل از تست نان، مقداری کره به آن بزنید تا فینگر فود شما بیش از اندازه خشک نباشد.
سرو فینگر فود کشک بادمجان با نون تست بصورت سرد: در این روش، کشک بادمجان را از روز قبل آماده کرده درون یخچال قرار میدهیم تا بخوبی سرد شود. از کشک بادمجان به مقدار کافی بر روی نانهای تست ریخته و با قاشق بر روی نان تست پخش میکنیم.
تارت های کاسه ای آماده مخصوص غذا و شیرینی در فروشگاه های لوازم قنادی و یکبار مصرف فروشی و بعضی سوپرمارکت های بزرگ قابل دسترس هستند.