تزیین ناگت مرغ ایده های بسیار زیبا برای تزیین ناگت مرغ تولد و مهمانی
تزیین پفیلا شب یلدا + بهترین مدل های تزیین پفیلا شب یلدا امسال
تزیین پفیلا شب یلدا تزیین پفیلا شب یلدا + بهترین مدل های تزیین پفیلا شب یلدا امسال همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. شب یلدا یکی …
مدل فرش جدید + خاص ترین و قشنگ ترین مدل های فرش سنتی و مدرن ایرانی
مدل فرش جدید مدل فرش جدید + خاص ترین و قشنگ ترین مدل های فرش سنتی و مدرن ایرانی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. با …
مدل مو مجلسی شیک بسیار زیبا و جذاب برای بانوان ایرانی
مدل مو مجلسی شیک مدل مو مجلسی شیک بسیار زیبا و جذاب برای بانوان ایرانی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. برای شرکت در مجالس رسمی و …
تزیین ناگت مرغ
تزیین ناگت مرغ ایده های بسیار زیبا برای تزیین ناگت مرغ تولد و مهمانی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
یکی از غذاهای جذاب پر طرفدار ناگت مرغ است که هم میتوانید بصورت نیمه آماده در فروشگاهها تهیه کنید و هم در منزل به شکل های مختلف مثل ناگت مرغ با پفک نمکی یا ناگت مرغ خانگی با آرد سوخاری بپزید. با تزیین ناگت، این غذا را برای میهمانیها یا برای کودک و بقیه افراد خانواده تان جذاب تر خواهید کرد.
شما میتوانید ناگت مرغ را با روشهای ساده ای همچون استفاده از سبزیجات، برش آن به شکلهای مختلف، انواع سس و … تزیین کنید.
ناگت مرغ یکی از غذاهای فوق العاده خوشمزه است که همه افراد خصوصا کودکان به آن علاقه مند هستند. ناگت مرغ به راحتی و در مدت زمانی کوتاه تهیه می شود و می تواند انتخاب مناسب برای مهمانی ها و جشن های خودمانی باشد. ناگت مرغ را می توان به صورت نیمه آماده از بازار تهیه نمود اما اغلب کدبانوهای هنرمند ترجیح می دهند در منزل اقدام به تهیه و پخت ناگت مرغ نمایند.
ناگت مرغ مانند کالباس و همبرگر از غذاهای سریع و نیمه آماده ای می باشد که میان کودکان از محبوبیت خاصی برخوردار است. شما می توانید با تهیه این ناگت ها در منزل هم از سلامت آن اطمینان حاصل کنید و هم از طعم فوقالعاده آن نیز بهره ببرید.
ناگت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و جذابی است که شما میتوانید آن را در منزل نیز درست کنید. همچنین میتوانید آن را در فریزر نیز نگه داشته و هر زمان که فرصت کافی برای درستکردن غذا را نداشتید، از آن استفاده کنید. این غذا علاوه بر این که بسیار سریع آماده میشود، طعم جذاب و فوقالعادهای دارد و طرفداران زیادی را نیز به خود جذب کرده است.
ابتدا گوشت مرغ خام، سیر، پیاز و عصاره مرغ را با یکدیگر داخل چرخ گوشت ریخته و خوب چرخ کنید. پنیر پیتزا را اضافه کنید و مجددا چرخ نمایید تا مواد به خرد هم بروند. توجه داشته باشید که بعد از چرخ کردن خمیر چسبناکی خواهید داشت.
در ظرفی دیگر پودر پفک نمکی، پودر موسیر و پودر نان باگت را مخلوط نمایید. توجه داشته باشید که می توانید از پودر سوخاری نیز به جای پودر نان باگت استفاده نمود. سپس مواد گوشتی را در سینی پهن کرده و با قالب دلخواه قالب بزنید و سپس آنها را در مخلوط پودر نان و پفک بغلطانید.
ناگت های آماده شده را در روغن و با حرارتی بسیار ملایم سرخ نمایید. ناگت های آماده شده را در دیس و ظرف مناسب بکشید و با سبزیجات تازه تزیین نمایید.
اگر حین شکل دادن به خمیر ناگت دستتان چسبناک شدهبود، دست خود را مرطوب کنید. اگر به خامی مرغ حساس هستید میتوانید از سینه مرغ پخته هم استفاده کنید اما مرغ خام بهتر است و حواستان باشد اگر مرغ زیاد بپزد سفت میشود.
یکی از مهمترین نکاتی که در درستکردن ناگت وجود دارد، این است که حتما باید به قطر ناگت دقت کنید چرا که اگر قطر آن بیشتر از یک سانتیمتر باشد سبب میشود تا در زمان پخت مغز آن خام بماند و اگر نازکتر از این اندازه باشد در زمان سرخ کردن حالت خشک و سفتی پیدا میکند.
حتما به مدتزمان سرخ کردن ناگتها دقت کنید. یکی از دلایلی که سبب سفت شدن ناگت مرغ میشود، این است که آن را بیش از حد سرخ کنید. فرایند سرخ کردن ناگتها باید در حدی باشد که مغز پخت شوند و رنگ آن به طلایی روشن تغییر کند.
برخی از افراد ترجیح میدهند برای تهیه ناگت مرغ فقط از گوشت مرغ استفاده کنند؛ اما بهکاربردن گوشت مرغ بهتنهایی نیز یکی از دلایلی است که سبب سفت شدن ناگتها میشود. برای جلوگیری از این مشکل حتما از نان باگت یا نان تست خمیر شده در تهیه ناگت استفاده کنید.
ممکن است در حین شکلدادن به مواد احساس کنید که مایه ناگت چسبناک است و به دست شما میچسبد، برای جلوگیری از این مشکل و راحتی کارتان میتوانید دست خود را اندکی خیس کنید و سپس شکلدادن به مواد را انجام دهید.
یکی از چیزهایی که در مزه و طعم ناگت بسیار اثرگذار است، استفاده از پودر فلفل قرمز و آویشن است. اگر به این ادویهها علاقه دارید، به میزان دلخواه از آن به مواد ناگت اضافه کنید.
یکی دیگر از کارهایی که برای خوش طعم کردن ناگتها میتوانید انجام دهید، اضافهکردن عصارهی گوشت به مواد ناگت است. یکی از نکاتی که باید در نظر داشته باشید این است که ازآنجاییکه در تهیه ناگت از روغن زیادی استفاده میشود، حتما از روغن سرخکردنی استفاده کنید. چرا که هم برای سرخ کردن مناسبتر است و هم این که دیرتر میسوزد و تغییر رنگ میدهد. درصورتیکه از روغن معمولی استفاده کنید، سبب میشود تا زودتر بسوزد و طعم ناگت شما را خراب کند.
برای اینکه ناگتها رو در فر بپزید، کافیه بعد از اینکه به آرد و و تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کردید و با پودر سوخاری کاملا کاور کردید، مطمین بشید که پودر سوخاری کامل به مواد چسبیده. روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و ناگت های آماده ی پخت رو روی سینی بچینید. سپس در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد که از قبل حدودا ده تا پونزده دقیقه گرم شده قرار بدید. مدت زمانی که برای پخت ناگت ها در فر نیاز هست حدودا سی تا چهل دقیقه است.
ناگت ها وقتی کاملا آماده هستند که روی آنها قهوه ای روشن شود در این مرحله با کفگیر ناگت را بلند کنید و مجدد داخل ظرف قرار دهید اگر روی روغن ماند یعنی مغز پخت شده و اگر به کف ظرف رفت یعنی هنوز کاملا پخته نشده البته باید به این نکته توجه داشته باشید که این فرایند در حرارت ملایم اتفاق بیفتد.
اگر می خواهید ناگت ها روغن را به خودشان نگیرند وقتی چندتا ناگت در حال سرخ شدن هستند ناگت جدید را در تابه قرار ندهید بلکه اجازه دهید قبلی ها سرخ شوند و آنها را از تابه خارج کنید بعد ناگت جدید را داخل تابه قرار دهید. وقتی یکی از ناگت ها سرخ می شوند و آن را از تابه خارج می کنید و جای آن ناگت جدید قرار دهید ناگت جدید سرد است در نتیجه تمام روغن موجود در تابه را جذب می کند و باعث می شود هم روغن زیادی مصرف شود و هم ناگت ها روغنی شوند.