تزیین مرغ مجلسی با دورچین سبزیجات بسیار زیبا و متفاوت
مدل تونیک جدید + به روزترین و شیک ترین مدل های تونیک زنانه را اینجا ببینید
مدل تونیک جدید مدل تونیک جدید + به روزترین و شیک ترین مدل های تونیک زنانه را اینجا ببینید همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. تونیک …
مدل مانتو ابروبادی بلند جدید و شیک برای خانم های سخت پسند
مدل مانتو ابروبادی بلند مدل مانتو ابروبادی بلند جدید و شیک برای خانم های سخت پسند همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتوهای مدل ابرو بادی …
مدل مانتو مجلسی بلند مشکی شیک اینستایی همراه با کار دست
مدل مانتو مجلسی بلند مشکی مدل مانتو مجلسی بلند مشکی شیک اینستایی همراه با کار دست در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتوها با توجه به شرایط …
تزیین مرغ مجلسی
تزیین مرغ مجلسی با دورچین سبزیجات بسیار زیبا و متفاوت همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
اگر شما به عنوان یک میزبان قصد دارید مهمانی بی نقص و بسیار به یادماندنی داشته باشید نباید دیزاین سفره و تزیین آن را فراموش کنید. تزیین غذاها می تواند یک اراه عالی برای نشان دادن خلاقیت و خانه داری بی نقص شما باشد.
دیزایین مرغ به شکل های مختلف یکی از تزییناتی است که جلوه خاصی به میز غذا و سفره می دهد و باعث زیبایی بیشتر آن می شود. این سبک تزیینات مدل های مختلفی دارد و هر نوع مرغی با روش و شیوه خاصی پخته و دیزایین می شود.
مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئینهای بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده میشود. مرغ در انواع خورشها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراکها استفاده میشود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد.
برای تهیه مرغ مجلسی سرخ شده ابتدا تکه های مرغ را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال خشک می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه می کنیم.
پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. حالا تکه های گوشت مرغ را درون قابلمه می چینیم و سرخ می کنیم.
پس از اینکه تکه های گوشت مرغ را به خوبی سرخ کردیم، آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. در این مرحله پیازها را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شوند، سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و در حد یکی دو دقیقه دیگر پیازها را تفت می دهیم تا با ادویه ها یکدست شود.
در ادامه فلفل دلمه ای و هویج را به صورت درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه سیر را له یا رنده می کنیم و آنرا نیز به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد را کمی تفت دادیم، تکه های گوشت مرغ را داخل قابلمه می چینیم. در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه ۱ لیوان به قابلمه اضافه می کنیم، سپس حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند. حالا باید کف هایی که روی سطح آب جمع می شوند را با قاشق جمع کرده و دور بریزیم.
پس از اینکه کف های روی آب را گرفتیم، کره را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ به مدت یک تا یک ساعت و ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد و روغن بیندازد. در ۵ دقیقه پایانی پودر هل را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به خورد مواد برود. پس از اینکه آب درون قابلمه کامل کشیده شد، مرغ ما آماده است. در نهایت تکه های گوشت مرغ را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس در صورت تمایل کمی پیاز، هویج و فلفل دلمه ای روی آن ریخته و به همراه برنج سرو می کنیم.
مرغ شکم پر از غذاهای محبوب ما ایرانی هاست که اغلب برای مهمانی ها و مجالس از آن استفاده می کنیم و بعد از پخت مرغ شکم پر و قرار دادن آن در دیس و ظرف مناسب سعی می کنیم اطراف و روی آن را به بهترین شکل دیزایین کنیم. برای انجام این سبک تزیینات می توانید از انواع مواد خوراکی دیزایین شده و زیبا استفاده کنید .
مرغ سوخاری از غذاهای پرطرفدار و خوش طعم است که همه بچه ها و اغلب بزرگترها به آن علاقه دارند. پخت این غذا راحت است و سریع آماده می شود. برای زیبایی و جلوه بیشتر آن در سفره، ظرف این غذای عالی را با شیوه های مختلف دیزایین میکنیم.
همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراک مرغ می شود.
خورشت مرغ ربی، یک غذای خوشمزه و مجلسی است که با طعمی دلچسب و رنگی اشتهاآور میتواند زینتبخش سفرههای شما باشد. این خورش به دلیل پخت آسان و مواد اولیه در دسترس، انتخابی ایدهآل برای وعدههای غذایی روزانه است.
برای غلیظتر شدن خورش میتوانید یک قاشق غذاخوری آرد ذرت یا گندم را در آب حل کنید و در ۱۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید. همچنین میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب انار ترش یا ملس به خورش اضافه کنید تا طعم و رنگ خورش بهتر شود. اما یکی از کارهای دیگر برای غلظت خورشت مرغ این است که به آن سیب زمینی اضافه کنید.
راز خوشمزه شدن خورشت مرغ به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از عوامل مهم کیفیت مواد اولیه بخصوص مرغ و رب است. از طرف دیگر نحوه پخت مرغ هم بسیار مهم است، بهتر است حتما آن را به اندازه کافی تفت دهید تا طعم و رنگش تغییر کند و از ادویههای مناسب مثل زعفران، فلفل و حتی پودر لیمو استفاده کنید. در کنار تمام این نکات خوب است استفاده از زعفران را هم برای خوشمزه شدن خورش مرغ به کار ببرید.
برای تهیه خورش مرغ ربی میتوانید از هویج، فلفل دلمهای و حتی سیب زمینی برای طعم بیشتر این خورشت استفاده کنید. بنابراین طرز تهیه مرغ ربی با هویج و فلفل دلمه ای را حتما امتحان کنید.
اگر می خواهید مرغ رژیمی تهیه کرده و میل کنید، دو عدد پیاز را پوست کنده، حلقه حلقه کرده و در قابلمه بگذارید. چند حبه سیر را هم پوست بکنید و ریز کنید و داخل ظرف بریزید. سپس مقداری آب درون قابلمه ریخته و کمی زعفران هم به آن اضافه کنید و به همراه نمک بگذارید تا آرام بجوشد و مرغ کاملا بپزد. یادتان باشد وقتی مرغ پخت، نباید آب زیادی در قابلمه باشد.
رغ را درون روغن سرخ کنید. بعد مرغ را بیرون آورده و مقداری رب گوجه فرنگی و زردچوبه درون روغن ریخته و آنها را تفت دهید تا رنگ رب گوجه عوض شود. حالا مقداری آب، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه درون رب ریخته و پس از مخلوط شدن آنها را روی مرغ بریزید و بگذارید به آرامی بجوشد تا مرغ بپزد.
پس از اینکه خورش به روغن افتاد تکه های مرغ را از قابلمه خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس سس باقیمانده در قابلمه را روی مرغ ها می ریزیم. خورش را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده و به همراه برنج سرو می کنیم.