تزیین مرغ سوخاری + زیباترین ایده ها برای تزیین کردن مرغ سوخاری با دورچین زیبا
مدل لباس زنانه مجلسی شیک مناسب خانم های با سلیقه
مدل لباس زنانه مجلسی مدل لباس زنانه مجلسی شیک مناسب خانم های با سلیقه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. تیپ مجلسی زنانه برای مهمانی ها …
مدل چیدمان منزل به سبک کلاسیک مد روز بسیار شیک و لاکچری
مدل چیدمان منزل به سبک کلاسیک مدل چیدمان منزل به سبک کلاسیک مد روز بسیار شیک و لاکچری همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. چیدمان به سبک …
تزیین فینگر فود فلافل + بهترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین فینگر فود فلافل مهمانی
تزیین فینگر فود فلافل تزیین فینگر فود فلافل + بهترین و ساده ترین ایده ها برای تزیین فینگر فود فلافل مهمانی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
تزیین مرغ سوخاری
تزیین مرغ سوخاری + زیباترین ایده ها برای تزیین کردن مرغ سوخاری با دورچین زیبا همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
اگر شما به عنوان یک میزبان قصد دارید مهمانی بی نقص و بسیار به یادماندنی داشته باشید نباید دیزاین سفره و تزیین آن را فراموش کنید. تزیین غذاها می تواند یک اراه عالی برای نشان دادن خلاقیت و خانه داری بی نقص شما باشد.
مرغ سوخاری به دلیل طعم، رنگ و تردی خاصش یکی از غذاهای محبوب جهانی است و در ایران نیز انواع مرغ سوخاری مثل فیله مرغ سوخاری خیلی پرطرفدار است. دلیل مزه خوشمزه این غذا، نوع پخت و سرخ کردن آن است که باعث شده از این روش پخت در غذاهای دیگری مثل فینگر فود سوخاری و سیب زمینی سوخاری فینگر فودی نیز استفاده شود و به آنها هم مزه و طعم دلچسبی دهد.
سوخاری واژهای روسی و به معنای برشته شده است. آرد یا نان سوخاری هم به دلیل حرارت دیدن، خشک و برشته شدن این نام را گرفتهاند. مرغ سوخاری به نوعی ترجمه Fried chicken و به معنای مرغ سرخ شده در روغن است که با نوع مرغ کبابی تفاوت دارد؛ اما منظور از مرغ سوخاری چیزی بیشتر از یک مرغ سرخ شده است که به روش پخت و تاریخ آن برمیگردد.
خلاصه تاریخچه مرغ سوخاری یا مرغ کنتاکی این است که اولین دستور پخت مرغ سوخاری در سال ۱۹۴۰ توسط کلنل هارلند ساندرز اختراع شد. وی آن زمان صاحب یک مجموعه رستوران و یک هتل در ایالت کنتاکی آمریکا بود و این غذا را در آنجا عرضه کرد. کلنل ساندرز در سال ۱۹۵۲میلادی (۱۳۳۰–۱۳۳۱ شمسی) رستوران زنجیرهای مرغ سوخاری کنتاکی ( Kentucky Fried Chicken) را راهاندازی کرد که مخفف آن KFC است و به همین دلیل مرغ سوخاری آقای ساندرز به مرغ کنتاکی یا مرغ کیافسی هم معروف است.
طرز تهیه مرغ سوخاری تنوع دارد، هم در ترکیبات پودر سوخاری و مایع تخممرغی بعد از آن و هم قسمتهای استفاده شده از مرغ. برای مثال، مرغ سوخاری را با سینه یا ران یا بال مرغ درست میکنند. به آرد سوخاری یا مایع تخممرغی میتوان به دلخواه و بر اساس سلیقه، علاوه بر نمک و فلفل ادویههای دیگری مانند زردچوبه، فلفل قرمز، پودر سیر و آویشن اضافه کرد. حتی هنگام پذیرایی و سرو هم میتوان روی مرغ سوخاری ادویه، سبزیجات یا سس استفاده کرد.
اگر شما هم به خوردن مرغ سوخاری علاقه مند هستید بهتر است بدانید که تنها دلیل خوشمزه بودن این غذا ترد بودن آن است، از این رو در بسیاری از کشورها بخصوص کشورهای اروپایی و آسیایی تلاش شده است تا با ارائه روش های جدید برای ترد کردن این غذا، تعداد مشتریان خود را زیادتر کنند. از دلایل ترد شدن این غذای خوشمزه می توان به سرخ شدن آن در روغن داغ اشاره کرد.
بهترین روش پخت مرغ سوخاری به این صورت است که ابتدا مواد و آرد را به تمامی نقاط مرغ آغشته نمایید، و سپس آن را در توری مخصوصی که مرغ درون آن قرار می گیرد، بگذارید. مرغ ها درون این توری به صورت یکجا سرخ می شوند و از همه مهمتر این توری سبب می شود تا مرغ درون تابه متلاشی نشود. یکی دیگر از مزایای استفاده از این روش این است که شما می توانید به راحتی با استفاده از این توری روغن اضافی که درون غذا وجود دارد را تخلیه کنید.
مرغ سوخاری دارای رطوبتی بوده که این رطوبت می تواند سبب خوش طعم شدن این غذا بشود. برای اینکه رطوبت این غذا از بین نرود به هیچ عنوان پس از خارج کردن مرغ سوخاری از تابه نباید آن را بر روی حوله یا کاغذ قرار داد، چرا که این کار سبب می شود تا رطوبت درونی مرغ تبخیر شده و از بین برود. بنابراین اگر می خواهید روغن اضافی آن تخلیه شود، بهتر است که از یک توری فلزی برای سرازیر شدن روغن اضافی مرغ سوخاری استفاده نمایید.
بسیاری از ما تا به امروز در بسیاری از رستوران ها، مرغ سوخاری خورده ایم ولی متاسفانه در برخی از این رستوران ها با مرغ هایی مواجه شدیم که داخل آن خام بوده و بیرون مرغ پخته شده، آیا دلیل این رخداد را می دانید؟ اگر پاسختان منفی است، بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که به دلیل زیاد بودن درجه حرارت سطح بیرونی مرغ سوخاری ترد و پخته شده، مشاهده می شود ولی متاسفانه داغ مرغ نمی پزد، از این رو در هنگام پخت این غذا درجه حرارت و مدت زمانی که برای پخت این غذا در نظر میگیرید بسیار مهم است.
در بسیاری از کشورهای اروپایی برای اینکه مرغ سوخاری مزه خوبی داشته باشد، سعی می کنند تا مرغ را به مدت یک شبانه روز در ترکیبی از لبنیات مخصوصا دوغ استراحت دهند تا مزه ترش و نمکی دوغ وارد مرغ شده و آن را خوش عطر کند. سپس زمانی که می خواهند آن را بپزند رطوبت اضافی آن را با دستمال می گیرند و سپس آن را در ترکیب خمیری قرار می دهند و سرخ می کنند.
اگر می خواهید این غذا را در خانه بپزید بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که وسیله ای که برای سرخ کردن مرغ استفاده می کنید، بسیار مهم بوده و شما می توانید با استفاده از یک وسیله استاندارد حرارتی یکنواخت به مرغی که در حال پخت است وارد کنید. توصیه ما برای اینکه بتوانید یک مرغ سوخاری خوشمزه داشته باشید استفاده از ماهیتابه چدنی است. این وسیله به راحتی می تواند گرما را به صورت یکنواخت به تمام نقاط ماهیتابه پخش کند و به راتی تمامی نقاط مرغ به یک اندازه و به صورت مغز پخت پخته می شوند.
برای پخت این غذا یادتان باشد که به هیچ عنوان مرغ را تکان ندهید چرا که هرگونه حرکتی در جهت جابجایی مرغ سبب می شود تا تمامی موادی که برای خمیر روی آن تهیه کرده اید ریخته شود و مرغ شما سوخاری و ترد نشود.
بسیاری از ما بنا بر عادت غذاهای خود را با درجه حرارت کم و به صورت آرام پز می پزیم ولی بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که مرغ سوخاری برای اینکه سوخاری و ترد شود باید از همان ابتدا با درجه حرارت بسیار بالا پخته شود. بنابراین یادتان باشد که زمانی که مرغ را درون روغن می گذارید باید حرارت روغن بسیار بالا باشد.
در بسیاری از رستوران ها برای صرفه جویی در مصرف روغن از روغن هایی برای سرخ کردن مرغ ها استفاده می شود که یکبار از آنها استفاده شده است، این کار میتواند سبب به خطر افتادن افرادی باشد که این غذا را می خورند. در بسیاری از کشورهای اروپایی برای اینکه افراد از کیفیت بالای این غذا تعریف کنند سعی می کنند از روغن های با کیفیتی چون روغن کانولا و روغن بادام زمینی استفاده کنند. این روغن ها به دلیل داشتن حرارت گرمایی بالا به هیچ عنوان در دماهای بسیار بالا آثار مخربی بر روی غذا ایجاد نمی کنند.
اگر میخواهید مرغ غذا کاملاً مغزپخت باشد، مثل کسانی که مشکل گوارشی و هضم غذا دارند، میتوانید تکههای مرغ را پیش از سوخاری کردن برای مدت کوتاهی با پیاز خام و نمک و فلفل آبپز کنید تا از خامی در بیاید. سپس بگذارید خشک و خنک شوند و بعد برای تهیه مرغ سوخاری استفاده کنید.
نمیتوان به مرغ سوخاری و بقیه فست فودها به خاطر روش پخت و احتمال از دست دادن بعضی ویتامینها و مواد مغذی، نه گفت اما میتوان خوردن آن را محدود کرد و به صورت فینگر فود تولد برای جشنها و دورهمیها سفارش داد.
سیب زمینی یکی از دسترس ترین مواد خوراکی است، که می توان آن را به بهترین شکل برش زد و خرد کرد و سرخ نمود و در تزیین انواع غذاها خصوصا مرغ مورد استفاده قرار داد.
یکی از ایده های جالب و قابل توجه برای این سبک تزیینات، استفاده از سبزیجات متنوع و فلفل دلمه ایی در رنگ های مختلف است که زیبایی خاص و ویژه ایی به دیس مرغ می بخشد.