تزیین برنج با زعفران و زرشک + زیباترین و ساده ترین روش ها برای تزیین برنج
مدل لباس با پارچه مخمل کبریتی + زیباترین و شیک ترین مدل های لباس دوخته شده با مخمل کبریتی
مدل لباس با پارچه مخمل کبریتی مدل لباس با پارچه مخمل کبریتی + زیباترین و شیک ترین مدل های لباس دوخته شده با مخمل کبریتی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد …
مدل مانتو جدید اینستاگرام شیک و به روز برای خانم های با سلیقه
مدل مانتو جدید اینستاگرام مدل مانتو جدید اینستاگرام شیک و به روز برای خانم های با سلیقه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. از آنجایی که …
بهترین مدل مانتو اسپرت و مجلسی برای افراد خوش سلیقه
بهترین مدل مانتو بهترین مدل مانتو اسپرت و مجلسی برای افراد خوش سلیقه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مانتو یا manteau یا روپوش پوشاکی است …
تزیین برنج با زعفران و زرشک
تزیین برنج با زعفران و زرشک + زیباترین و ساده ترین روش ها برای تزیین برنج همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
داشتن یک سفره با غذاهای خوش رنگ و خوشمزه می تواند میزان سلیقه کدبانوی منزل شما را به نمایش بگذارد، مخصوصا اینکه مهمانانی خاص داشته باشید. همه کدبانوها در چنین مواقعی تلاش می کنند تا با تزئین برنج علاوه براینکه شکل زیبا و خاصی به سفره خود بدهند، سلیقه خود را هم به مهمانان و دیگر اعضا نشان بدهند. بعضی از کدبانوها برای تزئین برنج خود، از زعفران کمک میگیرند. برنج زعفرانی را بارها دیده اید ؛ برنج هایی روی غذاهای خورشتی مانند قیمه وقورمه یا زرشک پلو با مرغ قرار دارد.
دستورالعمل تهیه برنج زعفرانی خیلی راحت میباشد و فقط تنها ماده اضافه ای که مورد نیاز است، زعفران است که آن در هنگام پخت به برنج اضافه می کنید.
تزیین غذا یکی از روش هایی است که معمولا در میهمانی ها و مراسم مختلف برای زیباتر شدن سفره مورد استفاده قرار می گیرد. در این میان، تزیین برنج نیز یکی از هنرهای خانم های کدبانو است که با خلاقیت، زیباترین تزیینات را بر روی برنج انجام می دهند. برای تزیین برنج مجلسی می توان از رنگ ها و مواد زیادی بهره برد، ولی معمولا از زعفران و زرشک برای این منظور استفاده می شود که علاوه بر زیبایی، خواص بی نظیری هم دارند. از نظر طب سنتی، زعفران مسهل برنج است و بهتر است برنج به صورت ساده مصرف نشود. .
برای تزیین برنج به صورت قالبی، می توان از قالب های ژلهای که در بازار موجود است استفاده کرد. برای این منظور، برنج زعفرانی و ساده را به صورت لایهای در قالب ریخته و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا به شکل قالب درآید. پس از برگرداندن قالب، برنج دو رنگ و زیبایی خواهید داشت که می توانید آن را به دلخواه تزیین کنید.
زعفران گیاه پیازدار میباشد که به عنوان چاشنی و رنگ دهنده غذا بهره میگیرند. زعفران دارای ارزش مواد غذایی بالایی میباشد و از این رو خواص زیادی برای استفاده در برنج و برنج زعفرانی دارد. البته به این نکته دقت کنید که رنگ دهنده های زعفرانی زیادی امروزه وارد بازارشده است که فقط تعدادی از آن ها دارای مجوز بهداشتی هستند و بهتراست که این نوع محصولات در مواقع محدود بودن دسترسی به زعفران، مورد استفاده قرار بگیرد.
اکثر خانم ها، برنج زعفرونی را برای تزئین بر روی برنج ساده استفاده می کنند و بیشتر مصرف آن در غذاهای خورشتی و زرشک پلو با مرغ میباشد. در بعضی از مناطق، گل برنج را زعفرانی می کنند که به آن برنج کامل زعفرانی می گویند.
– زعفران را می توان در تهیه پلو ساده یا کته و تهیه برنج آبکشی استفاده کرد. روش اول، این است که شما بخواهید تا برنج زعفرونی کامل بپزید.– ابتدا براساس تعداد چند پیمانه برنج را با آب ولرم شستشو بدهید و نمک زده و خوب به هم بزنید و اجازه بدهید که برنج به مدت ۲تا۳ ساعت در آب بماند. سطح آب باید ۱تا ۲ بند انگشت از برنج بالاتر باشد به آن استراحت بدهید.– درون یک قابلمه دیگر آب به مقدار دو سوم ریخته و برروی اجاق قرار می دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد، برنج خیس خورده را داخل آن می ریزید.– بعد از حدود ده دقیقه که برنج داخل آب خوب پخت و آب موجود در برنج تبخیر شده بود و برنج به مرحله دم کردن رسیده است ، آن را آبکش کنید.
برای تزیین زرشک پلو خود انجام دهید این است که پلو را به شکل قالبی درآورید. یا پلویی که در قابلمه پختهاید را همراه با ته دیگ به شکل قالبی در ظرف بریزید.
استفاده از ظروف خاص مثل انواع سینی مسی یا نقره یا حتی ظروف همسان و یکرنگ در کنار هم و ایجاد یک ترکیب جذاب با آنها هم یک روش خاص برای تزیین زرشک پلو است.
بعد از اینکه زرشکتون رو آبکشی کردین کافیه با مقداری کره یا روغن اون رو تو تابه با حرارت کم تفت بدین، مقدار خیلی کمی هم عسل یا شکر به مواد اضافه کنین. (اضافه کردن عسل یا شکر خیلی دلبخواهیه ولی باعث میشه که زرشک طعم بهتری داشته باشه.)
روغن یا کره رو همزمان با زرشک روی حرارت بذارین، چون اگه کره یا روغن رو زودتر بذارین و بسوزه، رنگ زرشک تیره میشه. حرارت رو کم کنین، چون زرشک خیلی نازک و کم گوشته به همین دلیل زود میسوزه. زرشک رو بهتره یک ساعتی خیس بدین و همونطور خشک استفاده نکنین. تفت دادن زرشک نیاز به زمان زیادی نداره و حدود ۳۰ ثانیه کافی رو حرارت باشه. وقتی دیدین دونههای زرشک پف کرده یعنی آمادس.
برای درست کردن زرشک مجلسی کافیه وقتی که شکر رو اضافه میکنین مقداری گلاب و زعفران دم کرده هم به مواد اضافه کنین. اینطوری عطر و طعم فوق العادهای پیدا میکنه. تا حال دقت کردین که کیفیت زرشک چقدر میتونه تو طعم و رنگ غذاهای شما تاثیر بذاره، استفاده از زرشک نامرغوب نه تنها مزهی دلنشینی به غذا نمیده، بلکه ظاهر غذا هم بد میکنه.
میتوانید برنج زعفرانی و زرشک را مخلوط کنید و سپس آن را کف قالب بریزید و باقی برنج سفید را روی آن ریخته و قالب را در ظرف مناسب برگردانید.
محبوب ترین و قدیمی ترین مواد برای تزئین برنج زعفران دم کرده و زرشک سرخ کرده میباشد. استفاده از هر کدام به تنهایی و ترکیب زعفران و زرشک با یکدیگر، طرفداران بسیاری دارد. یکی دیگر از موادی که این روز ها در برخی ازرستوران ها برای تزئین و جذابیت بیشتر غذاها استفاده میشود، رنگ خوراکی میباشد. رنگ های خوراکی انواع بسیاری داشته و جذابیت ویژهای به برنج شما خواهند بخشید. اما از نظر طعم، عطر و بو هیچ ویژگی خاصی نداشته و استفاده زیاد از آن ها نیز جایز نمیباشد.
کشمش تفت داده شده، بادام و پسته خلال شده، هویج رنده شده و حتی پیاز خلال شده و تفت داده شده از دیگر مواد برای تزئین برنج مجلسی میباشند. مواد گفته شده طبیعی بوده و علاوه بر زیبایی طعم غذا را نیز دو چندان خواهند نمود. یکی دیگر از روش های تزئین برنج مجلسی استفاده از قالب های زیبا برای حالت دادن به برنج آماده شده میباشد.
زعفران آسیاب شده و دم کشیده از قدیمی ترین و طبیعی ترین مواد برای دیزاین غذا و برنج ها میباشد. علاوه بر جذابیت ظاهری زعفرون، عطر و طعم ویژهای به غذا داده و اشتهای مهمانان عزیز شما را افزایش خواهد داد. تزئین برنج مجلسی با زعفران بسیار ساده بوده و راحت میباشد.
در ابتدا مقداری زعفران سابیده شده را دم میکنید. برای رنگ دهی بیشتر میتوانید از چند قالب یخ کوچک استفاده کرده و در هنگام دم کشیدن بر روی زعفران قرار دهید. پس از دم کشیدن زعفران آن را با مقداری از برنج از قبل دم کشیده ترکیب کرده و به هر حالتی که دوست دارید بر روی مابقی برنج ها دیزاین نمایید. زعفران دم کشیده شده از حجم برنج نباید خیلی بیشتر یا کمتر باشد. در صورت بیشتر بودن زعفران دانه های برنج حالت خمیری گرفته و طعم اصلی خود را از دست میدهند. ته دیگ زعفرانی از خوشمزه ترین ته دیگ ها و پر طرفدار ترین ها میباشد.
زرشک پلو یکی از محبوب ترین برنج های ایرانی بوده که در اکثر مهمانی ها نیز سرو میشود. ترکیب زرشک پلو با زعفران مرغوب و برنج ایرانی طعمی بهشتی را تداعی خواهد نمود. زرشک پلوی زعفرانی با مرغ، غذایی بینظیر و معروف ایرانی است. برای پخت زرشک پلو ابتد باید زرشک ها را به آرامی و بدون له شدن شسته و آبکشی نمود. سپس به همراه مقداری روغن و یا کره درون تابه قرار داده و با حرارت ملایم تفت دهید. مراقب باشید تا به موقع گاز را خاموش کرده و زرشک ها را نسوزانید. برای جذابیت بیشتر میتوانید مقداری گلاب و یا عسل نیز به زرشک خود اضافه نمایید.