تزیین مرغ تکه ای مجلسی + تزیینات بی نظیر با خلاقیتی باورنکردنی روی مرغ تکه ای
مدل مانتو جدید در اینستاگرام مجلسی و اسپرت شیک و لاکچری
مدل مانتو جدید در اینستاگرام مدل مانتو جدید در اینستاگرام مجلسی و اسپرت شیک و لاکچری همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مدل های متنوعی از …
مدل بلوز دامن مجلسی حریر + شیک ترین و زیباترین مدل های بلوز دامن حریر
مدل بلوز دامن مجلسی حریر مدل بلوز دامن مجلسی حریر + شیک ترین و زیباترین مدل های بلوز دامن حریر همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
مدل بلوز شلوار مجلسی و راحتی شیک
مدل بلوز شلوار مدل بلوز شلوار مجلسی و راحتی شیک همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. خوشبختانه در چند سال اخیر سبکهای بسیار جذابی برای مدل …
تزیین مرغ تکه ای مجلسی
تزیین مرغ تکه ای مجلسی + تزیینات بی نظیر با خلاقیتی باورنکردنی روی مرغ تکه ای همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
اگر شما به عنوان یک میزبان قصد دارید مهمانی بی نقص و بسیار به یادماندنی داشته باشید نباید دیزاین سفره و تزیین آن را فراموش کنید. تزیین غذاها می تواند یک اراه عالی برای نشان دادن خلاقیت و خانه داری بی نقص شما باشد.
پخت مرغ مجلسی به روش رستوران نیاز به دانستن یکسری اصول و فوتوفنها دارد. مرغهای رستورانی علاوه بر خوش طعم و خوشعطر بودن، خوشرنگ هم هستند و ظاهر زیبایی دارند. برای طرز تهیه مرغ رستورانی به مواد ساده و در دسترسی نیاز دارید و به راحتی میتوانید آن را در خانه درست کنید.
درست کردن مرغ ربی یکی از روشهای مجلسی تهیه مرغ برای سرو کنار برنج در رستوران و مراسم بزرگ مثل عروسی و مهمانی است.
در اولین مرحله از طرز تهیه مرغ رستورانی با رب گوجه فرنگی، تکههای مرغ را به خوبی بشویید و در ظرفی بگذارید تا آب آنها خارج شود. پوست پیاز و سیر را بگیرید. پیاز را با قسمت درشتتر و سیر را با قسمت ریز رنده کنید.
در این مرحله از طرز تهیه مرغ ربی مجلسی به روش رستورانی باید یک ظرف مناسب، تکههای مرغ، پیاز و سیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن مواد دیگر است. نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، آبغوره و دو قاشق از زعفران (نصف میزان لازم) را هم به مرغ اضافه و به خوبی با هم مخلوط کنید تا تکههای گوشت مرغ مزهدار شوند. مواد مرینیت باید به خوبی روی مرغ را بپوشانند.
روی ظرف را سلفون یا یک پلاستیک بکشید و حدود یک شب تا صبح یا ۱۲ ساعت، ظرف را در یخچال قرار دهید تا مرغ به خوبی طعم ادویهها و مواد دیگر را به خودش بگیرد. سپس ظرف را بیرون بیاورید. در یک تابه به میزان کافی روغن بریزید.
در این مرحله از طرز تهیه مرغ رستورانی با رب باید مرغها را با تمام مواد مرینیت مرغ در یک ماهیتابه مناسب بریزید. شعله گاز را روی حرارت متوسط قرار دهید. یک لیوان آب به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. آب حتما باید جوش باشد تا به مرغ شوک وارد نشود. بعد از جوش آمدن محتویات داخل ماهیتابه، حرارت را کم کنید و درب آن را بگذارید تا کاملا و به آرامی، مرغ بپزد. ۳۰ دقیقه بعد، تکههای مرغ را پشت و رو کنید. سپس هر ۱۰ دقیقه یک بار، مرغها را برگردانید تا مرغ به طور کامل پخته و خوش رنگ شود.
در این مرحله از طرز تهیه مرغ رستورانی باید سس رب گوجه فرنگی را درست کنید. در یک تابه روغن بریزید و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. بعد از این که روغن داغ شد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و رب را کاملا به هم بزنید تا به خوبی سرخ شود. در این حالت هم رنگ رب گوجه شفاف و قرمز میشود و هم طعم خام رب، از بین میرود. در صورت ملایم بودن حرارت، حدود ۳ تا ۴ دقیقه زمان برای سرخ کردن رب نیاز دارید.
در آخرین مرحله از سرخ کردن رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. یک دقیقه بعد شعله گاز را خاموش کنید. سس رب گوجه را به صورت مساوی و یکسان روی مرغهای پخته بریزید. به کمک پشت قاشق، آنها را روی تکههای مرغ پخش کنید. تابه را تکان دهید تا مواد یکدست شوند.
درب تابه را روی آن بگذارید و حرارت را خیلی ملایم کنید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید. باید سس ربی به خوبی غلیظ شود و روغن بیندازد. بعد از آن که سس غذا به غلظت مناسب رسید، شعله گاز را خاموش کنید و مرغ ربی خوشمزهتان را در ظرف مناسب و با برنج زعفرانی یا به صورت زرشک پلو با مرغ سرو کنید.
در طرز تهیه مرغ رستورانی با رب گوجه فرنگی، در کنار رب میتوانید از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کنید.در طرز تهیه مرغ رستورانی بدون رب، استفاده از زعفران الزامی است. بهتر است کمی زعفران را در مراحل پایانی پخت هم به مرغ اضافه کنید تا مرغ عطر و طعم دلپذیری داشته باشد.برای سرخ کردن و پختن مرغ، بهتر است به جای قابلمه از تابه استفاده کنید تا ظرف، فضای کافی برای سرخ کردن مرغ ها داشته باشد. هرگز مرغها را روی هم نگذارید. تکههای مرغ را کف تابه بچینید.در طرز تهیه مرغ رستورانی با رب میتوانید از فلفل دلمهای و هویج نیز استفاده کنید.
سس مرغ رستورانی باید غلیظ باشد، بنابراین باید مرغ را با شعله ملایم بجوشانید تا سس شما به غلظت مناسب برسد. برای خوش طعم شدن مرغ رستورانی میتوانید از دارچین، فلفل سیاه، سیر و زعفران استفاده کنید.
یکی از رایجترین روشهای تزیین زرشک پلو و مرغ این است که از زرشک و برنج زعفرانی استفاده کنید. برای این کار کافی است زعفران دم کرده را روی بخشی از پلوی زرشک پلو بریزید و هم بزنید تا پلوی شما زعفرانی شود سپس از آن برای تزیین روی دیس یا بشقاب پلویتان استفاده کنید. این کار را میتوانید کاملا با سلیقه خود انجام دهید و در کنارش زعفرانی که در مقداری کره یا روغن تفت دادهاید را هم برای بخشهای دیگر ظرف استفاده کنید. فقط دقت داشته باشید که برای تزیین این غذا میتوانید با خلال پسته ترکیب رنگ جذابتری هم داشته باشید.
یکی از کارهای سادهای که میتوانید برای تزیین زرشک پلو خود انجام دهید این است که پلو را به شکل قالبی درآورید. یا پلویی که در قابلمه پختهاید را همراه با ته دیگ به شکل قالبی در ظرف بریزید.
استفاده از ظروف خاص مثل انواع سینی مسی یا نقره یا حتی ظروف همسان و یکرنگ در کنار هم و ایجاد یک ترکیب جذاب با آنها هم یک روش خاص برای تزیین زرشک پلو است.
یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذاها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی میخواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جاهایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمتها زودتر مشخص میشود. اگر این قسمتها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغهایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغهای بستهبندی استفاده میکنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خونآبه نداشته باشد.
برای تهیه مرغ با سس انار بهتر است از ران مرغ استفاده کنید، اما در صورت تمایل میتوانید این غذا را با سینه مرغ نیز آماده کنید. در طرز تهیه سس انار با رب انار بهتر است از رب انار ملس که طعم ترش و شیرینی دارد استفاده کنید. به منظور تزیین مرغ با سس انار میتوانید از مقداری گردوی خرد شده استفاده کنید. برای خوشمزهتر شدن مرغ با سس انار میتوانید از مقداری آلو در این غذا استفاده کنید.
میتوانید از سس رب انار برای مرغ سوخاری نیز استفاده کنید. در طرز تهیه سس رب انار برای مرغ هم میتوانید از آب انار طبیعی و هم رب انار استفاده کنید. برای طرز تهیه مرغ با سس انار باید صبر کنید تا سس کاملا غلیظ و یکدست شود. در طرز تهیه مرغ با سس انار برای شام یلدا حتما از مقداری دانه انار برای تزیین غذا استفاده کنید. به منظور طرز تهیه مرغ با رب انار مجلسی حتما مرغها را خوب سرخ کنید تا مزه بهتری پیدا کنند و حین پخت غذا از هم وا نروند.