تزیین مرغ برای سفره شام + با این تزیینات اشتهای شما چند برابر می شود
مدل لباس کوتاه شیک دخترانه و زنانه شیک مخصوص افراد سخت پسند
مدل لباس کوتاه شیک مدل لباس کوتاه شیک دخترانه و زنانه شیک مخصوص افراد سخت پسند همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. پیراهن کوتاه ساده از …
مدل لباس بارداری مجلسی + جدیدترین مدل های لباس بارداری مجلسی بسیار راحت
مدل لباس بارداری مجلسی مدل لباس بارداری مجلسی + جدیدترین مدل های لباس بارداری مجلسی بسیار راحت همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. لباسهای بارداری بهطور …
مدل قارچی بچه گانه + زیباترین و جدیدترین مدل کوتاهی مو قارچی دخترانه و پسرانه
مدل قارچی بچه گانه مدل قارچی بچه گانه + زیباترین و جدیدترین مدل کوتاهی مو قارچی دخترانه و پسرانه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. دل …
تزیین مرغ برای سفره شام
تزیین مرغ برای سفره شام + با این تزیینات اشتهای شما چند برابر می شود همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
دیزایین مرغ به شکل های مختلف یکی از تزییناتی است که جلوه خاصی به میز غذا و سفره می دهد و باعث زیبایی بیشتر آن می شود. این سبک تزیینات مدل های مختلفی دارد و هر نوع مرغی با روش و شیوه خاصی پخته و دیزایین می شود.
خورش مرغ یکی از مرسوم ترین خورش های ایرانی است که تقریبا همیشه در کنار زرشک پلو سرو می شود و با نام زرشک پلو با مرغ شناخته می شود. این خورش خوشمزه از غذاهایی محسوب می شود که اگر خوب پخته شود تقریبا همه آنرا می پسندند.
خورش مرغ از محبوب ترین غذاهای مجلسی ایرانی نیز محسوب می شود و در مراسمات مختلف از عزا گرفته تا عروسی سرو می شود. جالب است بدانید گوشت مرغ خواص زیادی دارد که می توانید با تهیه خورشت مرغ از این خواص بهره مند شوید.
برخی افراد دوست دارند این خورش را به صورت خیلی غلیظ و تقریبا بدون آب تهیه کنند که برای این منظور خورش باید بیشتر روی حرارت بماند. اگر دوست دارید از آب مرغ در کنار این خورش خوشمزه بهره ببرید در زمان اضافه کردن آب یک لیوان بیشتر آب اضافه کنید.
برای پخت مرغ باید مرغ ها را به همراه یک پیاز چهار قاچ شده و هویج خرد شده و دارچین و برگ بو و ادویه ها داخل قابلمه قرار دهید و آب داخل آن بریزید و درب قابلمه را بسته و بگذارید تا مرغ پخته شود.
اگر وقت و زمان کافی دارید می توانید بجای جوشاندن مرغ از شب قبل داخل آب و نمک قرار دهید تا بوی زهم مرغ گرفته شود. می توانید مرغ ها را داخل کره سرخ کنید تا طعم بهتری داشته باشد. می توانید از ترکیب رب گوجه و رب انار استفاده کنید. در تهیه خورش مرغ بهتر است از زعفران بیشتری استفاده کنید تا طعم عالی داشته باشد. چوب دارچین را با پورد جایگزین نکنید زیرا باعث تیره شدن رنگ خورشت می شود.
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی نازک خرد کنید سپس یک تابه لبه دار یا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خلال شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.
پس از اینکه پیاز کمی نرم شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند. حرارت زیر تابه را ملایم تر کنید و قطعات مرغ را داخل تابه بچینید. هر طرف هر قطعه مرغ را ۵ دقیقه سرخ کنید.
پس از اینکه مرغ ها به خوبی سرخ شدند هویج را به صورت حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. پس از اینکه هویج را ۲ دقیقه تفت دادید رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید تا کاملا سرخ شود.
سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود که طعم و بوی خامی آن گرفته شود و در پایان پخت خورش روی طعم و عطر غذا تاثیر منفی نگذارد. علاوه بر این مورد سرخ کردن رب گوجه فرنگی باعث می شود رنگ خورش در پایان پخت خوشرنگ تر شود.
پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آنرا بگذارید تا مرغ به طور کامل مغز پخت شود. حدود یک ساعت زمان نیاز است تا خورش مرغ آماده سرو شود.
در این مدت می توانید سیب زمینی را آماده کنید ، برای این منظور سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کنید سپس با آب سرد بشویید و خشک کنید تا نشاسته های روی سطح سیب زمینی ها از بین برود و در هنگام سرخ کردن به هم نچسبند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید ، پس از داغ شدن روغن سیب زمینی ها را سرخ کنید. پس از اینکه خورش آماده شد آنرا با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید و به همراه زرشک پلو سرو کنید.
راز درست کردن خوشمزهترین مرغ دنیا برای انواع خورش مرغ یا چلو مرغ و زرشک پلو این است که ۳۰ دقیقه مرغ را در یک آب و نمک ساده بخوابانید. یک ترفند دیگر برای خوشمزه شدن مرغ این است که آن را در یکسری مواد بخوابانید. مثلا در آب پیاز و مقداری زعفران دم کرده غلیظ به مدت ۱ الی دو ساعت این ترفندها بیشتر از جوشاندن مرغ قبل از پختن آن کارساز است.
خورش مرغ آبدار جا افتاده و خوشمزه یک وعده غذای عالی برای وسط هفته است. این غذای کامل بسیار هم مقوی است. در ضمن آب خورشت مرغ باعث میشود غذا زیر دندان نرم تر و مطبوع تر باشد.
خورش مرغ و سیب زمینی یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که می توانید برای مهمانی ها و دورهمی به راحتی تهیه کنید. خورش مرغ و سیب زمینی بسیار جا افتاده می باشد و شما می توانید از آلو یا آبلیموترش یا رب نارنج به عنوان چاشنی این غذا استفاده کنید. خورش مرغ و سیب زمینی را می توانید با سینه مرغ خرد شده یا ران یا مخلوط هر دو تهیه کنید، این خورش باید بسیار غلیظ و کم آب باشد و شما می توانید آن را در کنار یک پلو زعفرانی خوشمزه و سالاد یا ترشی سرو کنید.
سعی کنید در انتها آب خورش کامل کشیده نشود و مقداری آز آن را نگه دارید تا به عنوان سس یا آب مرغ در کنار غذا داشته باشید. هم چنین در این خورش در کنار مرغ، می توانید سیب زمینی خلالی سرخ شده و گوجه هم اضافه کنید.
در مراحل آخر می توانید دو قاشق آبلیمو نیز به خورشت اضافه نمایید تا طعمی بهتری داشته باشد. بعد از اطمینان از پخت خورشت که حدود ۹۰ دقیقه طول می کشد، در ظرفی جداگانه سیب زمینی های خلال شده را سرخ نمایید و برای تزیین خورشت از آن استفاده نمایید.
بعد از پخت خورشت مرغ، آن را در ظرف های مناسب کشیده و به بهترین شکل تزیین نمایید و سپس سرو کنید. شما می توانید با ایده های جدید و مختلفی از انواع تزیین خورشت مرغ غذایی لذت بخش را در کنار خانواده تان میل نمایید.