تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با گل محمدی برای سفره افطار بسیار زیبا و خاص
مدل مو بوکسوری کوتاه خفن و پرطرفدار مردانه بسیار جذاب
مدل مو بوکسوری کوتاه مدل مو بوکسوری کوتاه خفن و پرطرفدار مردانه بسیار جذاب همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. یکی از مدل موهای مردانه که در …
مدل لباس اروپایی اینستا + شیک ترین و خاص ترین مدل های لباس مجلسی اروپایی
مدل لباس اروپایی اینستا مدل لباس اروپایی اینستا + شیک ترین و خاص ترین مدل های لباس مجلسی اروپایی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. یکی …
تزیین شله زرد با دارچین بدون شابلون برای نذری دادن و ماه رمضان با ایده های بسیار زیبا
تزیین شله زرد با دارچین بدون شابلون تزیین شله زرد با دارچین بدون شابلون برای نذری دادن و ماه رمضان با ایده های بسیار زیبا همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد …
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با گل محمدی برای سفره افطار بسیار زیبا و خاص همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
افطار از جمله وعده هایی غذایی است که در این ماه سرو می شود و بدون شک زولبیا بامیه از جمله محبوب ترین خوردنی های افطاری محسوب می شود که مسلما هر خانواده ای آن را تهیه می کند. ظاهر این شیرینی ها به اندازه کافی زیبا می باشد اما شما می توانید آن را به روش های مختلف تزیین کنید.
زولبیا بامیه بدون تردید مهم ترین شیرینی برای ماه رمضان محسوب می شود که شما می توانید آن را در هر قنادی تهیه کنید. البته باید دقت کنید که در مصرف این شیرینی ها به هیچ عنوان نباید زیاده روی کنید چرا مه زولبیا بامیه از قند و شکر فراوانی تهیه شده اند و به همین دلیل زیاده روی در آنها می تواند باعث به وجود آمدن مشکلات متعددی از جمله دیابت، افزایش وزن، بیماری های قلبی، دندان درد و حتی مشکلات کلیوی شود.
زولبیا یک شیرینی جداست و بامیه هم یک شیرینی دیگر است ولی معمولا این دو شیرینی در کنار یکدیگر خریداری و میل می شوند. در کنار این دو شیرینی از ترکیب گوش فیل هم استفاده می شود.
با توجه به نوشته های کتاب تاریخ ناصری، ناصرالدین شاه قاجار و شاهان بعد از او به قدری به زولبیا و بامیه علاقه مند بودند که در ماه مبارک رمضان هر روز برای آنان پخته می شده و به صورت تازه برای آنان سرو می شده است. با یک حساب سرانگشتی می توانیم بفهمیم که از عمر شیرینی های محبوب این روزها، نزدیک به ۱۵۰ سال است که می گذرد اما باید به شما بگوییم که روش و شکل پخت این شیرینی ها هنوز هم همانند همان سال هایی است که تازه این شیرینی اختراع شد! امروزه برخی از شیرینی فروشی ها در پخت زولبیا و بامیه یک سری تغییراتی مثل اضافه کردن طعم های مختلف را اعمال می نمایند اما نزدیک به ۹۰ درصد شیرینی فروشی ها در سراسر ایران به همان شیوه ی اولیه این شیرینی را می پزند.
با این که زولبیا قبلا هم وجود داشته است اما بامیه کاملا ایرانی است و در زمان ناصرالدین شاه پخته شده است. بر اساس منابع معتبر، زمانی این ترکیب شکل می گیرد که به دربار ناصرالدین شاه، از طرف هندی ها زولبیا به عنوان پیشکشی می آورند. منابع غیر رسمی دیگری هستند که پخت زولبیا را به زمان شاه عباس صفوی منصوب می دانند.
«زولبیا» یا «جلیبی» نوعی شیرینی است که منشأ آن کشور هند یا اتیوپی و در برخی منابع کشورهای ایران یا ترکیه گمانهزنی میشود. زولبیا معمولاً همراه با بامیه و گوشفیل به فروش میرسد. غالباً زولبیا و بامیه در ماه رمضان در هنگام افطار یا سحری مصرف میشود.
از مواد اصلی مورد استفاده در طرز تهیه زولبیا و بامیه میتوان به نشاسته، آرد سفید، تخم مرغ، شکر، گلاب، آبلیمو، کره، روغن سرخ کردنی، زعفران، بیکینگ پودر، خلال پسته و خلال بادام و … اشاره کرد.
بشقاب های کوچک تهیه کرده و دور تا دور آن به صورت دایره ای بامیه ها را بچینید. سپس روی آنها زولبیا قرار داده و روی زولبیا نیز از باقلواهای مربعی استفاده کنید. می توانید از انواع خلال نیز برای زیبا کردن استفاده کنید.
از دیگر مدل های تزیین زولبیا بامیه می توان به روش غنچه گل اشاره کرد. در این روش شما باید مقداری غنچه خشک شده گل محمدی تهیه کرده و آنها را روی زولبیا بریزید.
این روش مخصوص بامیه است. یک ظرف سرامیکی باریک تهیه کنید و سپس بامیه ها را به صورت خوابیده در آن قرار داده و خلال پسته روی آن بریزید.
روی بشقاب شش عدد زولبیا بچینید و بقیه زولبیاها را به صورت ستونی روی آن قرار دهید، سپس بامیه را در قسمت میانی بشقاب بگذارید و با پودر پسته روی آن را تزیین نمایید.
روی یک بشقاب کوچک، به شکل دایرهای بامیه بچینید و روی آن زولبیا قرار دهید. سپس روی آن را با باقلواهای مربعی شکل تزیین نمایید. با استفاده از پودر نارگیل، پودر پسته، پودر کنجد و خلال پسته یا زرشک روی ظرف را تزیین نمایید.
خلال پسته تهیه نمایید، زولبیا و بامیه را روی ظرفهای زیبا بچینید و با خلال پسته تزیین کنید، همراه با چای این شیرینیهای خوشمزه را سرو کنید.
از سینیهای باریک مخصوص سرو شیرینی استفاده کنید و زولبیا و بامیه را با سلیقه داخل آن بچینید، سپس همراه با مغزیجات مقوی و چای این شیرینی خوشمزه را برای پذیرایی آماده کنید.
زولبیا و بامیههای تیره را به هیچ وجه نخرید و به حرف فروشنده که ادعای سرخ و برشتهشدن آن را میکند گوش ندهید. دقت کنید که ذرات سوخته به آن نچسبیده باشد. این ذرات باقیمانده طبخ قبلی بوده و نشانه خوبی است برای آنکه بفهمید در همان ظرف و با همان روغن عوض نشده قبلی سرخ شدهاند.زولبیا و بامیههایی را بخرید که تازهاند و رنگ روشن و بستهبندی مناسب دارند. حواستان باشد که زولبیا و بامیههایی که زیادی زرد هستند هم ممکن است مشکلساز باشند چون بعضیها به جای زعفران از رنگ برای طلاییشدن آنها استفاده میکنند
هر دانه بامیه ۸۰ کالری دارد و ۱۰۰ گرم زولبیا ۴۵۰ کالری . مصرف زیاد زولبیا و بامیه برای سلامت مضر است و در یک لحظه میزان زیادی کالری، چربی و قند را وارد بدن میکند در حالی که جذب قند زولبیا و بامیه به علت داشتن چربی زیاد ۲ تا ۳ ساعت طول میکشد.
مصرف زولبیا و بامیه موجب تشنگی میشود و به طور غیرطبیعی نیاز به آب را افزایش میدهد بنابر این از مصرف بیش از اندازه آن دوری کنید. زولبیا و بامیه را در یخچال یا محل خشک و خنک نگهداری کنید. در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه خودداری کنید زیرا به علت شیرینی بالای آن،قند خون را به سرعت افزایش داده و سپس ایجاد گرسنگی زودرس در ساعات ابتدایی روز میکند.
برای درست کردن این شیرینی ها باید از دو دسته مواد استفاده کرد. در واقع شما هم برای درست کردن شیره ی این شیرینی ها و هم برای درست کردن خود شیریین ها احتیاج به مواد اولیه دارید.