مدل سفره افطار + ایده های زیبا و جدید برای تزیین کردن سفره افطار
مدل مانتو کتی بلند جلو بسته + مجموعه ای از شیک ترین و خاص ترین مدل های مانتو کتی
مدل مانتو کتی بلند جلو بسته مدل مانتو کتی بلند جلو بسته + مجموعه ای از شیک ترین و خاص ترین مدل های مانتو کتی همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد …
مدل لباس شیک برای عید + خفن ترین لباس ها برای دید و بازدید ایام عید 1403
مدل لباس شیک برای عید مدل لباس شیک برای عید + خفن ترین لباس ها برای دید و بازدید ایام عید ۱۴۰۳ همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان …
مدل لباس کردی دخترانه + این لباس های کردی هوش را از سر شما می برد
مدل لباس کردی دخترانه مدل لباس کردی دخترانه + این لباس های کردی هوش را از سر شما می برد همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. …
مدل سفره افطار
مدل سفره افطار + ایده های زیبا و جدید برای تزیین کردن سفره افطار همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
ماه مبارک رمضان، ماه میهمانی خداوند است و بسیاری از ما، خاطرات خوبی از این ماه داریم. خاطراتی چون مراسم افطاری، پهن کردن سفره افطار و آماده کردن غذاهای خوشمزه و رنگارنگ برای اعضای خانواده و دوستان.
فرد روزهدار در ماه رمضان باید حتما از تمام گروههای غذایی اصلی شامل غلات، لبینات، سبزیها، میوهها و حبوبات استفاده کند. مصرف این مواد به محافظت از بدن در برابر خشکی، مشکلات و آسیبهای دیگر کمک میکند. همچنین برای دریافت و جذب آب و غذا، بدن را باید آماده کرد و این آمادگی با شروعی سبک و گرم بدست میآید.
از پدربزرگ و مادربزرگها همیشه شنیدهایم که روزه را با نمک، خرما و یا آبجوش باز کنیم. این تکنیک بسیار ساده و درست است. اگر در طول روز احساس سوزش معده داشتهاید حتما روزه خود را با یک استکان آب جوش باز کنید. این کار سبب پاک شدن معده شما از مواد صفرایی میشود و همچنین معده را گرم و نرم میکند تا آماده دریافت مواد غذایی باشد.
اگر در هنگام افطار احساس میکنید فشارتان پایین است، کمی نمک و یا خرما میل کنید. خرما دارای مواد مغذی و با ارزشی چون آهن، منیزیم و قند بوده و از این روی منبع فوری انرژی است. همچنین میتوانید یک لیوان شیر گرم را با خرما، عسل و یا کشمش میل کنید، شیر منبع خوبی برای جذب کلسیم است و مصرف آن به شما نیرو میبخشد.
آبمیوههای طبیعی قند از دست داده را به شما باز میگردانند و به تعادل مواد معدنی و جبران آب از دست رفته بدن کمک میکنند. توصیه میشود از مصرف آبمیوههای گرمسیری پرهیز کنید زیرا مصرف بیش از اندازه آن باعث غلیظ شدن خون و در نهایت کمبود اکسیژن بدن و مشکلات دیگر میشود.
یکی از غذاهایی که در وعده افطار پیشنهاد میشود، سوپ است. مخصوصا سوپی که ترکیبی از غلات، سبزیجات و مرغ باشد، این ترکیب مواد ضروری مورد نیاز را به بدن میرساند.
علاوه بر سوپ هنگام افطار میتوانید از شلهزرد، فرنی یا شیربرنج استفاده کنید. دقت داشته باشید اگر طبع شما سرد و تر است بهتر است این غذاها را با کمی دارچین، سیاهدانه و یا مربا میل کنید. اگر طبع شما خشک و گرم است از همان سوپ مخصوصا سوپ جو رقیق و یا همراه با آلو بخارا استفاده کنید.
استفاده از سبزیجات و کربوهیدرات نیز در وعده افطاری یا سحری پیشنهاد میشود. سبزیجات به علت فیبری که دارند بدن را از حالت خشکی خارج کرده و بخشی از نیاز به مایعات و ویتامین بدن را تامین میکند. گلوکز سوخت اصلی مغز و همچنین سیستم دستگاه عصبی است و کربوهیدارات یکی از منابع مهم در تامین انرژی میباشد. در این راستا پیشنهاد ما به شما برای وعده افطار سفارش بشقاب سبزیجات کافه آنسو است.
در نهایت پیشنهاد میشود به صورت کلی غذاهای خیلی سنگین مانند کلهپاچه، حلیم، آبگوشت یا غذاهای خیلی گرم و خیلی شیرین یا تند را از برنامه غذایی ماه رمضان حذف کنید.
اگر به سلامتی و تندرستی خود اهمیت میدهید و میخواهید وعده افطار را سبک میل کنید، یکی از بهترین گزینهها برای صرف افطاری نان و پنیر و گردو است، غذایی سبک سالم و مقوی و در عین حال خوشمزه و نوستالژیک که معمولا در سفره افطار بسیاری از خانهها پیدا میشود.
بهترین و مهم ترین توصیه برای غذا در ماه مبارک رمضان بهعنوان وعده افطار استفاده از مواد نشاسته ای است. مصرف برنج، گندم، جو، کینوا، بلغور و ماکارونی یا انواع نان در وعده های غذایی بسیار مناسب است. که میتوان به انواع فرنی و شله زرد، حلیم، انواع سوپ و آشها اشاره کرد.
یک مرتبه خوردن غذا در وعده افطاری سبب بروز دل درد و سنگینی میشود. حتما ابتدا وعده افطاری را با حجم کمی از نان، غلات، گردو، پنیر، سبزی و سوپهای نرم شروع کنید. قبل از آن کمی نوشیدنی گرم مناسب مورد طبعتان به همراه دو عدد خرما میل کنید. حدود دو ساعت بعد روزه خود را با یک غذای ساده افطار کنید.
برای جبران کمبود آب بدنتان سعی کنید آب و مایعات زیاد مصرف کنید. در فاصله بین افطار تا سحر بافاصله حدودا ۸ لیوان یا بیشتر آب بخورید هیچ چیز جای آب را نمیگیرد پس به فکر سلامتی خود در ماه رمضان باشید.
در ماه رمضان با انواع نوشیدنیهای گازدار مانند دلستر، نوشابه و.. خدافظی کنید. به دلیل دو وعده سحری و افطار و نوع تغذیهی مناسب ماه رمضان، از خوردن نوشیدنیهای گازدار خودداری کنید. این نوشیدنیها به ظاهر سبب رفع عطش میشوند و در طولانیمدت آسیبهای بدی به بدن وارد میکنند.
حتی الامکان غذای چرب و سرخ کردنی مانند خورشت بادمجان، تهدیگ، ماکارونی، فلافل، سیبزمینی سرخ کرده و… نخورید. اینها حاوی مقادیر زیادی انرژی و کالری هستند موجب افزایش ترشح عرق و اختلال در فعالیت دستگاه هاضمه در طول روز میشود. انواع غذاهای پرادویه، تند یا شور یا انواع فستفودها هم مناسب وعدههای ماه رمضان نیستند.
در ماه رمضان سفره افطاری همیشه جذابیتهای خاص خود را داشته است. مهمانیهای افطاری یکی از رسوم خوب ایرانیان در ماه رمضان است. افراد دوست دارند در کنار یکدیگر روزه خود را بگشایند و از ثواب دستهجمعی بهره گیرند. همانطور که پدران و نیاکان ما در کنار هم با سفرههایی ساده روزهی خود را افطار میکردند.
بهتر است که همیشه برای برگزاری مهمانی افطاری سادگی را فراموش نکنیم و از تجملاتی کردن این مهمانی بپرهیزیم. جالب است بدانید که در ماه رمضان، اکثر افراد در وعده افطار تمایل به خوردن خوراکیهای سالم و ساده دارند. این مطلب را مدنظر قرار دهیم و بعد از برای مهمانی افطاریمان تدارک ببینیم.
اگر امکانات پخت یک کیک ساده در منزل را دارید میتوانید یک کیک ساده بپزید. در کنار نوشیدنی گرم با یک کیک ساده از مهمانهایتان پذیرایی کنید. زولبیا و بامیه از شیرینیهای مخصوص ماه رمضان است که دل هر بیننده را آب میکند. میتوانید زولبیا و بامیه بخرید یا حتی در منزل درست کنید.