تزیین پوره سیب زمینی بسیار زیبا با ایده های خلاقانه برای کودکان
برای عید چی بخریم + شیک ترین و ترندترین مدل های لباس برای عید 1404 را ببینید
برای عید چی بخریم برای عید چی بخریم + شیک ترین و ترندترین مدل های لباس برای عید ۱۴۰۴ را ببینید همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار …
مدل ابرو پهن و صاف مد سال بسیار جذاب و زیبا
مدل ابرو پهن و صاف مدل ابرو پهن و صاف مد سال بسیار جذاب و زیبا همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. با نگاهی کوتاه به …
مدل مانتو با پارچه آنغوره جلو بسته + شیک ترین مدل های مانتو جلو بسته آنغوره
مدل مانتو با پارچه آنغوره جلو بسته مدل مانتو با پارچه آنغوره جلو بسته + شیک ترین مدل های مانتو جلو بسته آنغوره همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …
تزیین پوره سیب زمینی
تزیین پوره سیب زمینی بسیار زیبا با ایده های خلاقانه برای کودکان همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
پوره سیب زمینی غذای بسیار خوشمزه ای است که به سادگی در منزل تهیه می شود، آن را می توانید بعد از طبخ برای سرو به زیبایی و با ایده های خلاقانه به زیبایی دیزایین نمایید.
پوره سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه بین المللیه که با طعم های متنوعی درست میشه و در کنار غذاها ی اصلی سرو میشه یکی از محبوبترین غذاهای فوری و ارزون جهانه .
پوره سیب زمینی نوعی خواک است که از له کردن سیب زمینی و افزون مواد چرب و لطیف کننده در آن استفاده می شود. پوره سیب زمینی اکثرا در رستوران ها برای تزیین بشقاب های غذا و سرو کردن کنار استیک ها به عنوان مکمل غذا و یا برای کودکانی که تازه شروع به خوردن غذاهای جامد کرده اند مناسب است. این خوراک تاریخچه خیلی دوری ندارد و برای اولین بار رسپی آن در سال ۱۷۴۷ منتشر شد.
۱ طرز تهیه پوره سیب زمینی با شیر ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس آنها را بپزید. با روش های گفته شده: ۱٫ سیب زمینی ها را داخل قابلمه گذاشته تا جایی که که روی سیب زمینی ها را بپوشاند شیر می ریزیم و اجازه می دهیم تا کل شیر جذب سیب زمینی بشود، سیب زمینی را می پزیم. داخل قابلمه ای نمک بریزید و سیب زمینی ها را روی نمک چیده اجازه دهید تا پخته شود. سیب زمینی ها را در مایکروفر به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت بالا بپزید.
سیب زمینی ها را پوست کنده و کمی خرد کنید تا از حرارت بیفتد. سپس از یک الک فلزی برای پوره کردن سیب زمینی استفاده کنید. حالا کره را به شکل نگینی خورد کرده و به سیب زمینی اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کم کم شیر را به مواد افزوده و با مفتول فلزی مخلوط می کنیم. حالا نمک و فلفل را افروده، پوره ما آماده شده است با جعفری تزئین می کنیم. این پوره را می توان در قیف ریخت با ماسوره مختلف شکل داد.
برای کودکان خود این غذا را تهیه کنید به این روش که سیب زمینی و هویج را با عصاره قلم بپزید و بعد از تکمیل پخت به آن نمک و خامه بیفزایید این غذای مقوی در وزن گیری کودکان بسیار موثر است.
پوره سیب زمینی از آن دسته غذاهایی است که به راحتی آماده شده و زمان زیادی از شما نمیگیرد. به علاوه، این غذا انواع زیادی داشته و میتوانید از آن به عنوان یک غذای اصلی، میانوعده یا حتی برای تزئین غذاهای دیگر استفاده کنید. همچنین اکثر افراد، چه جوان و چه پیر، این پیشغذا را دوست دارند.
پوره سیب زمینی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و بینالمللی است. سیب زمینی منبع کربوهیدرات بدون چربی بوده و غذای موردعلاقه ورزشکاران محسوب میشود. برای تهیه پوره سیب زمینی ابتدا سیب زمینیها را پخته و له کنید. در ادامه مواد دیگر مانند کره، شیر، جعفری و ادویهها را به سیب زمینی بیافزایید. البته در تهیه این پوره میتوان از مواد اولیه دیگری مانند خامه، پیازچه، قارچ، شوید، پنیر، ذرت، پیاز داغ و… نیز استفاده کرد تا طعمهای متفاوت و خوشمزه به وجود آیند.
پوره سیب زمینی را میتوانید با ماسوره های فرم دهنده برای تزیین انواع غذاها مانند شنیسل مرغ و فیله مرغ بکار ببرید. سیب زمینی که با پوست پخته میشود تقریبا دو برابر سیب زمینی هایی که بدون پوست پخته میشوند حاوی ویتامین C می باشد.
برای اینکه پخت سیب زمینی ها به قابلمه شما آسیب نرساند بهتر است آنها را در قابلمه های تفلون و یا نچسب بپزید. پوره سیب زمینی در کنار تخم مرغ نیمرو یک غذای مقوی و کامل برای رشد و نموی کودکان شما محسوب میشود.
برای ادویه دار کردن پوره سیب زمینی میتوانید یک برگ بو به شیر، کره یا خامه افزوده کرده و یا با کمی رزماری، آویشن و یا مریم گلی کمی گرم کرده و بعد به سیب زمینی ها اضافه کنید.
اگر برای تهیه پوره سیب زمینی ، سیب زمینیِ ها را پوست کندید و در آب جوشاندید ، آب آن را در پایان کار دور نریزید و در حین کوبیدن سیب زمینی کمکم مقدار کمی از این آب را به پوره اضافه کنید.
از پوره های اضافی برای تهیه ی پیراشکی ها و انواع رول های مختلف استفاده کنید. برای اینکه پوره بافت نرم و لطیفی پیدا کند علاوه بر اضافه کردن کره ،کمی شیر یا خامه ی غلیظ به آن اضافه کنید.
به دلیل نشاسته سیب زمینی باید برای طعم دار کردنش به اندازه کافی به آن نمک اضافه کرد.همچنین برای پختن سیب زمینی ها نباید از آب زیادی استفاده کرد.
استفاده ی همزمان سیب زمینی هایی که پوست نازک و سیب زمینی هایی که پوست تیره و ضخیمی دارند باعث خوشمزه تر شدن پوره میشود.
برای مجلسی تر شدت پوره سیب زمینی، آنرا درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره دلخواه می ریزیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان پایپ می کنیم. در آخر به دلخواه مقداری زیتون روی پوره سیب زمینی می ریزیم و سرو می کنیم. نوش جان.
سیبزمینی سرشار از پتاسیم بوده و به عنوان یک غذای کمکالری، برای سلامت قلب و سوختوساز بدن بسیار مفید است. بنابراین، پیشنهاد میکنیم که از این ماده غذایی استفاده کرده و طرز تهیه انواع پوره سیب زمینی را امتحان کنید.
شما میتوانید این پوره مقوی را برای مهمانیها هم تهیه کنید. البته، اگر میخواهید پوره را در کنار دیگر غذاها برای مجالس سرو کنید و فرصت تهیه چند نوع غذا و پیش غذا را ندارید، از اسنپ فود کمک بگیرید.