مدل کابینت آشپزخانه جدید + ایده های بسیار زیبا و کاربردی برای طراحی کابینت آشپزخانه
مدل آرایش چشم ساده لایت بسیار جذاب و خیره کننده
مدل آرایش چشم ساده مدل آرایش چشم ساده لایت بسیار جذاب و خیره کننده همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. همه ما میدانیم چشمها ظریفترین و …
مدل مانتو جلو باز ابروبادی تابستانه خنک شیک و زیبا
مدل مانتو جلو باز ابروبادی مدل مانتو جلو باز ابروبادی تابستانه خنک شیک و زیبا همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. مدل مانتو ابروبادی یکی از …
مدل مو باز کات مردانه و پسرانه مد روز بسیار جذاب
مدل مو باز کات مدل مو باز کات مردانه و پسرانه مد روز بسیار جذاب همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. یکی از مدل موهای کوتاه حرفه …
مدل کابینت آشپزخانه جدید
مدل کابینت آشپزخانه جدید + ایده های بسیار زیبا و کاربردی برای طراحی کابینت آشپزخانه همگی در سایت مگسن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
وجود کابینت در هر آشپزخانهای لازم است. با استفاده از کابینت میتوان فضای آشپزخانه را زیبا و کاربردیتر کرد. امروزه انواع مدل ها، جنس ها و رنگ های کابینت آشپزخانه با متریال و طرحهای مختلف به بازار عرضه شده و هر کدام زیبایی و مزایای خاص خود را دارند.
کابینت مدرن یکی از انواع کابینت آشپزخانه میباشد که طرفداران زیادی دارد. این مدل از کابینتها عموماً سطحی صاف و طرحی ساده دارند. تنوع رنگ و استفاده از رنگهای شاد و پرانرژی از بارزترین ویژگیهای این نوع از کابینتهاست. معمولاً در کابینتهای مدرن، دستگیره و لوازم اضافه به کار نمیرود. کابینت مدرن نقطه مقابل کابینت کلاسیک و سلطنتی است.
کابینت کلاسیک، همواره یکی از لوکسترین و محبوبترین انواع کابینت آشپزخانه است که برای دکوراسیون سنتی و به قول معروف سلطنتی یا اشرافی آشپزخانه انتخاب میشود. اگر چه این کابینتها با عنوان سبک طراحی فاخر و تجملاتی شناخته میشوند، اما قابلیت اجرا به صورت سادهتر نیز دارند.
کابینت نئوکلاسیک جدید ترین سبک طراحی کابینت است و از هر دو سبک کلاسیک و مدرن الهام گرفته و ظاهری زیبا و منحصر به فرد دارد. کابینتهای نئوکلاسیک نه پیچیدگی و زرق و برق کابینتهای کلاسیک را دارند و نه سادگی طرح مدرن را.
کابینت ممبران نوع پیشرفته کابینتهای چوبی کلاسیک است که در آن از روکش ممبران استفاده شده است. پس از طی کردن مرحله حکاکی تحت شرایط مکش و خلا، روکشی از جنس PVC که دارای طرح و نقش می باشد، روی ام دی اف خام چسبانده می شود. سمت دیگر ام دی اف نیز با روکشی از جنس PVC پوشانده شده است که چسباندن این روکش از ابتدا توسط کارخانه انجام می شود. به دلیل شرایط خاصی که فرایند ساخت کابینت های جنس ممبران نیاز دارند، قیمت کابینت ممبران نسبت به کابینت های گلاس و ام دی اف کمی بالاتر می باشد.
از ویژگیهای بارز جنس کابینتهای ممبران میتوان به طرحهای شلوغ و پر زرق و برق آن اشاره داشت، یعنی دارای کشوها و محفظههای متعددی هستند و برای قسمت ستونها و دستگیرههای آن نیز از ابزارها و اکسسوری های لوکس استفاده میشود. در صورتی که تمایل دارید دکوراسیون آشپزخانه خود را به سبک کلاسیک اجرا نمایید، پیشنهاد می شود که از جنس کابینت ممبران استفاده نمایید. مهم نیست که کدام جنس کابینت را انتخاب می کنید، ولی حتما به اندازه و ابعاد استاندارد کابینت توجه کنید.
از کابینت هایگلاس می توان به عنوان یکی از پرطرفدارترین جنسهای کابینت آشپزخانه یاد کرد. این کابینتها تا حدودی شبیه به کابینت MDF می باشند، زیرا لایه داخلی کابینت هایگلاس نیز مانند MDF از خرده چوب تشکیل شده است. اما رویه های گلاس و MDF با هم متفاوت می باشند.از محبوب ترین مدل های این متریال می توان به کابینت هایگلاس سفید اکلیلی اشاره داشت. امروزه این نوع کابینت با استقبال بسیار خوبی مواجه بوده و یکی از کابینت های مد روز به شمار می رود. قیمت کابینت هایگلاس نسبت به ممبران مناسب تر است و به همین سبب انتخاب مقرون به صرفه تری به نظر می رسد.
از لحاظ سبک ساخت کابینتها به سه دسته کلاسیک، مدرن و نئوکلاسیک طبقه بندی میشوند. در حقیقت سبک مدرن ترکیبی از سادگی و زیبایی است و تاکید بسیاری بر مینیمال بودن و انتخاب المانهای بسیار ساده در طراحی دارد. بنابراین کسانی که از این سبک استفاده میکنند باید آن را با لوازم دیگری که در آشپزخانه وجود دارد و از این سبک پیروی میکنند، ست نمایند. باید بدانید در سبک مدرن بیشتر اجزای کابینت، صاف و بدون طراحیهای برجسته هستند و با متریالی مانند هایگلاس، پلیگلاس و امدیاف ساخته میشوند.
سبک کلاسیک در حقیقت از نقشهای برجسته یا فرو رفته تشکیل گردیده که طرحهای خاص و سنتی را همزمان در کنار همدیگر جمع میکند. در واقع اجزای انواع کابینت کلاسیک مانند درها، پایهها، دستگیرهها، یراقآلات و تاج طراحی برجسته دارند و از المانهای شیک و باشکوه در ساخت آنها استفاده شده است. معمولاً این کابینتها را با متریالهایی مانند ممبران، چوب یا امدیاف رنگ شده میسازند. نئوکلاسیک سبکی است بین سبک مدرن و کلاسیک و برای افرادی که ساختار دکوراسیونی جدیدتر از سبک کلاسیک هستند، مناسب خواهد بود.
نوع دیگر دستهبندی، مربوط به رنگی است که در ساخت آنها استفاده میشود که معمولاً به صورت تکرنگ یا ترکیبی از چندین رنگ ساخته میشوند. کابینتهای تکرنگ عموماً انتخاب اول خانوادهها هستند و بیشتر شامل رنگهای سفید، قهوهای، خاکستری، شیری یا تکرنگ مشکی میشوند. در میان تمامی اینها رنگ سفید به دلیل بزرگ نشان دادن محیط، زیبایی خاص، روشن کردن فضای آشپزخانه و هماهنگ بودن با تمامی دکوراسیونها، طرفداران بیشتری را به خود اختصاص داده است.در مقابل کابینتهای دو رنگ کنتراست و تضاد زیبایی را در فضای آشپزخانه به وجود میآورند و از رنگهایی مانند سفید و مشکی، سفید و طلایی، قهوهای و سفید، قرمز و مشکی، خاکستری و سفید و غیره تشکیل میشوند.
در سبک مدرن که بیشتر سادگی و مینیمال بودن مد نظر است، بیشترین متدی که استفاده میشود، طراحی فلت یا تخت است. این سبک طراحی باعث زیباتر شدن فضای آشپزخانه و بزرگتر نشان دادن آن خواهد شد. در ساخت این مدل هیچگونه قاب، طرح برجستگی و حتی دستگیرهای به کار نمیرود و در واقع قفل هم به صورت مغناطیسی طراحی گردیده و با اندکی فشار باز میشود. لازم به ذکر است تنها ایرادی که انواع کابینت هایگلاس تخت دارند، برجای ماندن اثر انگشت روی در هنگام باز کردن است. البته این مشکل بیشتر در کابینتهای ساخته شده از متریال هایگلاس، به دلیل سطح براقی که دارند نمود پیدا میکند.
کابینتهایی که از چوب درخت گردو ساخته میشوند بسیار زیبا بوده و دارای رنگ قهوهای تیره هستند. این محصولات خاصیت رنگ پذیری مناسبی داشته و وقتی در معرض نور آفتاب میگیرند به مرور زمان تغییر رنگ داده و رنگ آنها روشنتر میشود. علاوه بر آن میتوان گفت که کابیتهای ساخته شده با چوب درخت گلو از گرانترین محصولات تولید شده در دسته کابینتهای چوبی به حساب میآیند.
پلی اورتان محصولات جدیدی در صنایع تولید انواع مختلف کابینت هستند که عموماً از جنس چوب ساخته میشوند و از پوششی به رنگ پلی اورتان تشکیل میگردند. از مهمترین قابلیتهای این نوع میتوان به امکان تولید در طرحهای و رنگهای مختلف اشاره نمود. پلی اورتان دارای ماندگاری و کیفیت بسیار بالایی هستند و نکته حائز اهمیت در خصوص این محصولات، مقاومت بالا در برابر اشعه UV، رطوبت و عوامل فرسایشی آشپزخانه محسوب میشود.
برای انتخاب کابینت آشپزخانه باید فاکتورهای مختلفی را در نظر گرفت. اصلیترین فاکتور میتواند سلیقه افراد در انتخاب مدلهای مختلف محسوب شود. پس از آن توجه به طراحی و سبک دکوراسیون منزل و وسایل آشپزخانه ملاک مهمی در انتخاب خواهد بود. نکته دیگری که در تهیه کابینت اثرگذار خواهد بود، بودجهای است که فرد در نظر میگیرد. علاوه بر آن کیفیت و مرغوبیت متریال مورد استفاده در ساخت، فاکتور مهم دیگری در این زمینه به حساب میآید.
از مهمترین عوامل موثر بر قیمت میتوان به متریال استفاده در ساخت آنها اشاره نمود. چوب و فرآوردههای چوبی مانند امدیاف از محصولاتی هستند که میزان استفاده از آنها در تعیین قیمت انواع کابینت اثر مستقیمی دارد. به طور مثال کابینتهایی که از چوب کامل ساخته شدهاند، قیمت بالاتری نسبت به انواعی دارند که دارای روکشهای چوبی هستند. همچنین امدیاف با روکش پیویسی و سپس ملامینه در ردههای بعدی قرار میگیرند.
باید به این نکته توجه کنید بعضی از رنگها از رنگهای خاص در بازار هستند و طراحی و ساخت انواع کابینت با آنها هزینه بیشتری برای طراح و اجرا کننده در بر خواهد داشت. در نتیجه قیمت نهایی پروژه نصب نیز افزایش پیدا میکند. از طرفی کیفیت رنگ استفاده شده نیز تاثیر مستقیمی بر مبلغ نهایی پروژه خواهد داشت که باید به آن توجه شود.
نکته مهم این است که نوع و سبکی که برای کابینت منزل خود انتخاب میکنید باید هارمونی لازم را با سایر المانها و وسایل خانه داشته باشد. اگر شما اهل نوستالژی و جمع کردن وسایل سنتی هستید، طبیعتا سبک کلاسیک بیشتر به کار آشپزخانه شما میآید و در مقابل، در صورتی که سادگی و شیک بودن را به عنوان معیار چیدمان وسایل در نظر میگیرید، بهتر است به دنبال کابینتهای مدرن باشید.
انتخاب رنگ سفید برای کابینت، یک انتخاب همیشگی است که هیچگاه از مد نمیافتد و بیننده را خسته نمیکند. حسن انتخاب کابینتهای سفید در این است که به راحتی با رنگ سایر وسایل آشپزخانه هماهنگ میشود و از این بابت نیز، دغدغهای برای شما ایجاد نمیکند. برای آشپزخانههای کوچک، بهترین رنگ ممکن، قطعا کابینت سفید رنگ است، زیرا به دلیل بازتاب بیشتر نور و روشنتر کردن محیط آشپزخانه، فضا را بزرگتر نشان میدهد. در آشپزخانههای کوچک ابدا نباید از رنگهای تیره که محیط را کوچکتر نشان میدهند، استفاده کرد.